Linniesfashion Opiniones

4,7

Super leuke hippe kleding voor ook een maatje meer. Mooie materialen en leuk om items te combineren. De 2e bestelling gisteren gedaan. Blij dat ik je tegenkwam op Instagram!

Inmiddels al 2x besteld en zeer tevreden! Snel verzonden, goede pasvorm en prijs/kwaliteit is ook prima! Ik bestel hier zeker vaker.

Volg haar al een tijd en al eerder wat gekocht bij hun Nu was het een geweldig treden jurk met pofmouwen echt helemaal leuk. Enige is dat ik met de fiets er even rekening moet houden dat hij hee... Ver más

Voor het eerst hier iets besteld op een vrijdag en de volgende dag had ik het al in huis. Supermooi pak, goede kwaliteit, ik ga hier zeker vaker bestellen

Suele responder en menos de 24 horas

Mijn lievelings online shop

Sinds ik in de plussize maten moest shoppen kwam ik altijd uit op linnies fashion, geregeld nieuwe dingen en veel in mijn smaak denk dat me gehele kast er inmiddels vandaan komt🥰 communicatie gaat altijd goed en vriendelijk, er word met je meegedacht

16 de marzo de 2025

Erg fijne service

Erg leuke kleding , prima kwaliteit, fijne service , snelle verzending.
Super vriendelijke dames , ze helpen je graag en goed .
Aanrader!

9 de marzo de 2025

Altijd blij met mijn aankopen.

Al meerdere bestellingen geplaatst bij Linniesfashion. Keer op keer ben ik onwijs blij met mijn aankopen. De kleding is van goede kwaliteit en alles is heel eerlijk geprijsd. Regelmatig staat er een nieuwe collectie online die steeds maar blijft verassen.
Linniesfashion is zeker aan te raden!

10 de marzo de 2025

Denken echt mee!

Ik had twee mooie items besteld, helaas te groot.
Dus contact gehad via app omdat er problemen waren met mijn mail.
Echt keurig netjes en heel snel antwoord gekregen en ook hebben ze meegedacht hoe ik dit nu moest doen.
Echt super service en hele mooie kleding.

14 de febrero de 2025

Vriendelijke meiden

Meiden helpen je goed qua maatsdvies! Leuke kleding. En goede leuke schoenen.

Geen vraag is te gek ze beantwoorden hem super netjes.

6 de marzo de 2025

Geweldige service

Geweldige service. Ik twijfelde over de maat broek, maar Linda geeft me heel goes advies gegeven. De broek past perfect. Zeker een aanrader.

24 de febrero de 2025