Linniesfashion Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke hippe kleding voor ook een maatje meer. Mooie materialen en leuk om items te combineren. De 2e bestelling gisteren gedaan. Blij dat ik je tegenkwam op Instagram!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels al 2x besteld en zeer tevreden! Snel verzonden, goede pasvorm en prijs/kwaliteit is ook prima! Ik bestel hier zeker vaker.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Volg haar al een tijd en al eerder wat gekocht bij hun Nu was het een geweldig treden jurk met pofmouwen echt helemaal leuk. Enige is dat ik met de fiets er even rekening moet houden dat hij hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst hier iets besteld op een vrijdag en de volgende dag had ik het al in huis. Supermooi pak, goede kwaliteit, ik ga hier zeker vaker bestellen

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lengteverschil in broeken

Ik heb twee pantalon-joggers besteld. Eén zit perfect, maar de andere is zeker 4 cm korter, waardoor het lijkt alsof ik ‘hoog water’ heb. Omdat ik te laat was met retourneren en de retourkosten toch best hoog zijn, heb ik hem gehouden. Maar elke keer als ik hem aantrek, besluit ik dat hij echt te kort is en belandt hij weer in de kast. Op de productfoto zag ik al lengtesverschillen, maar dit grote verschil heeft me echt verrast. Mixed feelings over mijn bestelling dus…

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Linniesfashion

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Volgende keer mag je ons altijd mailen als je twijfelt :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hoge kosten voor niets

De jas die ik had besteld was veelste groot (maat 44/48 besteld zelf en heb maat 44/46) en kwaliteit viel echt tegen, dus retour gestuurd. Verzending en retouren zijn prima afgehandeld, maar....je betaald 6,95 voor retourkosten en dan vervolgens ook nog eens 2x verwerkingskosten van €1,25 en 0,99 voor een geretourneerd item. Ofwel ik heb zo'n €10,- voor helemaal niets betaald.
Dit was de 1e en laatste keer dat ik hier wat besteld heb, zal het dus ook zeker niet aanraden of hier te bestellen wanneer je over een maat of product twijfelt.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Linniesfashion

Hi Manon, Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ons kost het retouren, inpakken en verzenden helaas ook veel geld. We proberen de kosten voor de klant zoveel mogelijk te beperken. Zo ontvang je namelijk de heen verzending altijd retour en betaal je geen Klarna kosten als je met ideal betaald. Liefs team Linnies

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kleding voor de vollere vrouw ook…

Mooie kleding voor de vollere vrouw ook een mooie lengte van truien en tops en de broeken zitten heerlijk kan altijd slagen hier. Heb al veel kleding van linniesfashion en er zal nog meer bij komen.

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Linniesfashion

Dankjewel voor je leuke review 🥰

Topservice

Topservice, prima levering
Prijs-kwaliteit prima!

1 de diciembre de 2025

Linniesfashion

Linniesfashion

Ik volg Linniesfashion al heel erg lang
Omdat het een top vrouw is en super leuke kleding je word altijd goed geholpen
Zekers een aanrader om op de website te kijken ook is ze live op tiktok kan je heerlijk naar kijken en lekker shoppen ga zo door meid ❤️

4 de diciembre de 2025

Wat leuk om te lezen! Dankjewel🙏 Liefs team Linnies❣️

Superpak…

Wat een heerlijk pak lekker zacht en goede kwaliteit voellt geweldig

2 de diciembre de 2025

Superleuke kleding

Mooie kwaliteit en altijd een momentje om op te verheugen als het pakket komt.

30 de noviembre de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne spijkerbroek

Fijne spijkerbroek. Wel iets te lang voor mij. Ben 1,65m en moest ongeveer 10 centimeter laten innemen.

28 de noviembre de 2025

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet meer …

Ik heb een jas besteld die er wel mooi uitziet maar bij levering waren de knopen los. Ik heb hier direct voor gemaild want retour zenden kost bij deze shop veel geld. Want ik al niet leuk vind. Ik heb geen reactie mogen ontvangen. Dus ik ga hier ook niet meer bestellen. Ze maken veel reclame voor hun kleding maar de service achteraf trekt op niets helaas.

13 de noviembre de 2025

Beste Sarina,

Wat vervelend om te horen. Wij behandelen altijd alle inkomende e-mails. Mogelijk is er ergens iets mis gegaan.

Zou je een mail kunnen sturen naar info@linnieswebshop.nl dan gaan we het uiteraard voor je oplossen.

Liefs, team Linnies

Al meerdere bestellingen gedaan

Al meerdere bestellingen gedaan. Producten zijn zoals beschreven, prima kwaliteit. Snel verzonden, leuk en netjes ingepakt.

19 de noviembre de 2025

Dankjewel voor je review❣️ Liefs, team Linnies

Prachtige kleding

Prachtige kleding, goed en mooi verpakt, leuke live en een topservice!

18 de noviembre de 2025

Dankjewel voor je leuke review ❣️Liefs, team Linnies

Perfecte outfit

Je krijgt wat er wordt beloofd. Mooie stof, goede kleur en de juiste maat. Ik draag mt 48 en het past perfect.

7 de noviembre de 2025

Dankjewel voor je leuke review ❣️Liefs, team Linnies

Zeer vriendelijk!!!

Zeer vriendelijke dames Linda en Roos . Altijd zeer tevreden met mijn aankoop 😊😉

12 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al jaren bij linnies altijd…

Ik bestel al jaren bij linnies altijd goede klantenservice waar voor je geld en super leuke lives

11 de noviembre de 2025

Geweldige mooi vest

Ondanks pech wederom bij PostNL , ze bezorgen heel slecht.
Heb ik mijn vest van de claim avond ontvangen.
Heerlijk zacht en warm. En de kleur is echt heel mooi.
Ben hier weer super blij mee

6 de noviembre de 2025

Dankjewel voor je leuke review ❣️ Liefs team Linnies

8 consejos para escribir buenas reseñas.