Tryghed, omsorg og pris i allerhøjeste potens! Genialt produkt - nem at bruge, nemt at forstå funktionerne, nemt at sætte op og få til at fungere. Tryghed for både mig og min gamle far, der bor a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Deres app er god og opfylder mine (konens) behov. Jeg kan enkelt og let tilkaldes, nås/hvis hun behøver hjælp. GPS navigation viser vej til hende-helt fint. Nu kan hun gå i skoven og plugge svamp... Ver más
Superfint nødkald, let at sætte op og virker fint. Vores brugere køber ofte pakken med 3 nødkald i -så kan de sætte et nødkald op i badeværelset (hvor mange af og til falder når der er sæbe på gulvet... Ver más
La empresa ha respondido
Køb af tryghedsknapper. Vi et i et hus med 11 familier og havde besluttet st købe trygheds knapper hos Linucare. Vi fik en meget fin service og har alt i alt haft en rigtig god oplevelse, ved køb a... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Linucare er en app med tilhørende tryghedsknap (bluetooth), som kan anvendes til at kalde på hjælp i akutte nødsituationer. Når man aktiverer sin alarm fra appen eller en tryghedsknap, vil de nærmeste i ens netværk (f.eks. naboer, venner eller familie) modtage alarmen, og herefter blive navigeret. I appen kan man joine eller oprette grupper som udgør ens netværk. Dvs. at en person f.eks. kunne have 3 grupper: ”naboer”, ”venner” og ”familie”.
Información de contacto
Beddingen 9. 6. 5, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@linucare.dk
- linucare.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig Levering - uden problemer!
Jeg kpntaktede Linucare fredag den 14/2 og så i dag den 17/2 var pakken her .. og det var ekspres, Tak for det!
Bedste hilsen
Leif Oest, 2730 Herlev

Fin oplevelse
Vi bruger appen og knappen på vores arbejdsplads, og det fungerer som det skal. Nemt at sætte op, og giver vores medarbejdere mere tryghed - thumps up herfra.

Produktet er for ustabilt
Produktet er for ustabilt. Har nu oplevet to gange (på en måned), at alarmen ikke gik igennem til mig som modtager - giver en en al for stor falsk tryghed, når alarmen sendes af min gamle far, som har brug hjælp. Den ene gang var det heldigvis kun i forbindelse med en test. Samtidig er alarmlyden hysterisk høj og voldsom hos modtager af alarm, og denne kan kun ændres ved at modtager også har et betalingsabonnement - det er ikke okay. Har også prøvet, at alarmen ikke kunne slukkes ved kvittering for modtagelse - måtte slukke mobilen helt, da app'en ikke reagerede.
Super ærgerligt, virker ellers som fint produkt, men har nu mistet tilliden og finder et andet.
Update 12/1/25: Linucare har taget min oplevelse meget alvorligt og forsøger at finde fejlen via en videre dialog mellem os, ligesom de har hjulpet med at anbefale andre løsninger (hos deres konkurrenter). Tilsyneladende kan fejlen ligge på den modeltype, jeg har som mobil - Huawei P30 lite, hvorfor download til denne model ikke længere er mulig.
Super service og hjælp hele vejen.
Super service og hjælp hele vejen.. absolut en fornøjelse at handle med
Både jeg og min mor er glad og føler os mere sikre, hvis noget skulle ske.
Jeg har købt en brik og en håndledsrem til min mor. Det virker upåklageligt. Dog ét minus og det er, at app'en på min mobil skal være aktiv hele tiden. Men det går nok an.
Køb af tryghedsknapper
Køb af tryghedsknapper.
Vi et i et hus med 11 familier og havde besluttet st købe trygheds knapper hos Linucare. Vi fik en meget fin service og har alt i alt haft en rigtig god oplevelse, ved køb af produktet.
Med venlig hilsen Jesper Larsen
YDERST PROFF OG HURTIG TILBAGEMELDINGER…
YDERST PROFF OG HURTIG TILBAGEMELDINGER VED TELF-OPKALD.
Dejlig ny urrem og 3 trykhedsknapper❤️
Bedst og billigst til prisen
Godt og nyttigt produkt i god kvalitet og til en konkurrencedygtig pris sammenlignet med andre lignende produkter på markedet. Support også fint.
God ide og tryghedsskabende produkt.
God ide og tryghedsskabende produkt.
Fornem service.
Nicklas yder en fantastisk god service
Nicklas yder en fantastisk god service, er venlig og hvis man kunne give 6 stjerner, skulle Linucare há dem…………..
God og virkelig nem opsætning
God og virkelig nem opsætning. Og min mormor på 82 følger sig meget mere tryg nu 👏
Virker fint.
Tiden fra bestilling til levering tager…
Tiden fra bestilling til levering tager længere tid sammenlignet med andre online firmaer.
Produktet virker skrøbeligt. Knappen er påny inaktiv for anden gang indenfor 2 uger. Giver den en tredje og sidste chance, men føler ikke tryghed ved produktet endnu til min gamle mor.

Meget hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.