Communicatie en bestelling – inmiddels opgelost Op 12 september heb ik een bestelling geplaatst bij Liodor. Volgens de track & trace zou mijn pakket op 15 september worden bezorgd. In de trac... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestelling gedaan maar door een fout van mijn kan ( typ fout in het huisnummer) is mijn pakketje retour afzender gegaan . Ik heb 2 keer gemaild en een aantal keer gebeld maar krijg nul reactie .Jamme... Ver más
La empresa ha respondido
Afgelopen week heb ik 2 geuren besteld. De levering was heel snel en de geuren kwamen ook goed overeen met de merkgeuren. De parfumolie blijft ook lang hangen zoals wordt vermeld. Ik heb nu alweer voo... Ver más
Het concept van parfum op basis van olie, klonk zeer aannemelijk. Bestelling redelijk snel ontvangen. Alle samples netjes verpakt in mini bags van goede kwaliteit. Ik heb alle 5 samples uit bestell... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ruim assortiment luxe merk geïnspireerde parfum olieen. Jouw favoriete designer parfum maar dan sterker, beter, intenser, goedkoper en gezonder. Shop nu Olie Parfum bij Líodor!
Información de contacto
Cornelis de witstraat 49, 2613GG, DELFT, Holanda
- 0640656261
- info@liodor.nl
- liodor.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bij zoveel goede reviews te hebben…
Bij zoveel goede reviews te hebben gelezen heb ik besloten de 5 keuze proefflesjes te bestellen. Moet deze nog ontvangen maar heb hoge verwachtingen!! Kom zeker terug voor een vervolg review ;-)
Voor herhaling vatbaar
Besteld en binnen paar dagen binnen. Hopelijk gaan mijn boys het ook lekker vinden maar wachten tot kerst
De wachttijd is erg lang,het duurt nu al een week en dat vind ik jammer
Er mag wel vermeld worden dat het lang duurt voordat je het hebt ik wacht nu al een week en heb het nog niet,de geurtjes daar en tegen zijn heerlijk

Respuesta de Líodor
Lucht blijft helemaal niet lang hangen…
Lucht blijft helemaal niet lang hangen erg jammer

Respuesta de Líodor
Communicatie tussen aankoop en levering.…
Alles ging goed. Alleen de communicatie tussen wanner leveren en aankoop miste ik.

Niet de gewenste geur
Niet de gewenste geur. Nummer 16 ontvangen Inplaats van 22

Netjes verzonden enz
Netjes verzonden enz
Maar totaal niet mijn luchtjes, vond er geen een ècht lekker helaas!

Respuesta de Líodor
Lang gezocht naar luchtjes op oliebasis…
Lang gezocht naar luchtjes op oliebasis ! En blij ze bij jullie te hebben gevonden! Snelle levering! Blijven ook lang geuren! Ga zeker vaker bestellen!!
Topgeuren
Bestelling gedaan en die was er snel. Qua geur is het niets gelogen. Geur is 1 op 1. Voor herhaling vatbaar. Wel wat groter flesjes natuurlijk
Nadat mijn bestelling niet is…
Nadat mijn bestelling niet is aangekomen en ik een slechte review had geplaatst werd ik dezelfde dag gebeld door Liodor. Heel netjes geholpen en de volgende dag lag het pakketje in mijn brievenbus. Geuren ruiken goed ga zeker nog een x bestellen
Ik heb 2x besteld en alle 2 de keren…
Ik heb 2x besteld en alle 2 de keren hebben ze het netjes geleverd..
En bij de 2de bestelling heb ik 3 extra mini geuren kado gehad..
Raad het product zeker aan!
Super snelle verzending. Heerlijke geuren die lang blijven zitten. Daarnaast is het super leuk verpakt en krijg je er leuke samples bij.
Ik raad het zeker aan!😍
De parfum kom dicht bij het origineel
De parfum kom dicht bij het origineel. Paar keer per dag wel op doen. Blijft de parfum lang ruiken. Bij deze parfum geen last van allergische reactie erg belangrijk. Mooie verpakking snelle levering en betaalbaar. Ik ben fan.
Net binnen gekregen en nu al fan
Net binnen gekregen en nu al fan! Geuren ruiken heerlijk en 3 kleine proefjes erbij gekregen hoe leuk is dat. Ik zou snel weer bestellen.
Hele goede kwaliteit voor een kleine…
Hele goede kwaliteit voor een kleine prijs! Snel geleverd en zeer tevreden.
Ik kom zeker terug
Makkelijke website, overzichtelijk en volgende dag al in huis. Kom zeker terug om te bestellen.
Een heerlijke parfumolie (zonder chemicaliën)
Heerlijke geuren, zeer goede service én natuurlijke ingrediënten!! Heel blij mee.