La empresa ha respondido
Heel blij met alles van Lion’s tale. Ook de costumer service is top! Kwaliteit is super en de communicatie ook! Altijd een persoonlijk briefje bij de bestelling waardoor je je speciaal voelt!
La empresa ha respondido
Goede kwaliteit producten! Bij 1 bestelde t-shirt raakte een gestickte letter los (productie foutje). Foto gemaild, snel reactie ontvangen, een nieuwe ontvangen en mocht de oude houden. Inmiddels ook... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle verzending, items waren strak, mooi en stijlvol ingepakt. Persoonlijke aandacht in een dankkaartje. De zonnebrillen zijn van een mooie stevige kwaliteit, en die blauwe lenzen werken echt f... Ver más
La empresa ha respondido
Lion's Tale Studios/LTS - Where urban ease, casual refinement, and tailored sophistication meet, shaped by a unique cultural vision. Global delivery, wherever you are.
Marene 10, 4007 NP, Tiel, Holanda
Dit is al mijn tweede bestelling bij Lion's Tale Studios en opnieuw ben ik helemaal tevreden. Alles was met zoveel zorg en aandacht verpakt, dat maakt het uitpakken echt een feestje. De items zijn prachtig en de leuke extra’s waren zo’n lieve verrassing. Ontzettend bedankt voor de fijne service en de liefdevolle details ❤️

Respuesta de Lion's Tale Studios
Goede kwaliteit en leuk voor de kids. Misschien t-shirts in de toekomst 😉

Respuesta de Lion's Tale Studios
Amazing products with great quality. Interesting to read the owners story on the blogs and see the buyers photos. A true lifestyle brand

Respuesta de Lion's Tale Studios
Mijn tweede bestelling bij LTS, onwijs snel verzonden, schitterende producten met een persoonlijk bericht!
Thanks bung MJPP!

Respuesta de Lion's Tale Studios
Snelle verzending en ook heel erg goed en mooi ingepakt. De zonnebril is ook heel erg mooi en ben er erg blij mee! Zo keep up the good work. En verkoper is zekers een aanrader

Good service, great products, perfect interaction. Should be 6 stars 🫶🏽

Respuesta de Lion's Tale Studios
Super mooie brillen. Hele goede kwaliteit en de glazen kijken ook heel erg nice!! Super tevreden. Verzending was ook heel snel en alles was mooi verpakt. Ook nog een leuk hoesje erbij gekregen. Zeker de moeite waard om hier te bestellen!!

Respuesta de Lion's Tale Studios
Persoonlijke benadering door een geschreven kaartje erbij. Snelle verzending en communicatief sterk. Uitgesproken merk en stof van het shirt is van dikke/goede kwaliteit!

Respuesta de Lion's Tale Studios
De kwaliteit is geweldig, verzending super snel en ook nog een extra hoesje gekregen. Dat is wat je noemt: SERVICE! Keep it up Lion's Tale Studios!

Respuesta de Lion's Tale Studios
De communicatie was prima, de levering was vlot, artikelen netjes verpakt. En een persoonlijk dankjewel kaartje wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast zijn het gewoonweg mooie artikelen, goede kwaliteit en tijdloos

Snelle verzending
Lijpe planga's
Goed verpakt 💯
En altijd een gepersonaliseerd kaartje erbij
Lobi 🫶🏽

Respuesta de Lion's Tale Studios
Ik heb besteld en ben superblij. De kwaliteit is boven verwachting, de stof voelt luxe aan en de maten kloppen perfect. Ook de verzending was snel en netjes verpakt met zorg en aandacht. Ik voel me echt mooi en zelfverzekerd in mijn nieuwe outfit. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie, kwalitatieve kleding en goede service. Ik bestel hier zeker vaker!

Respuesta de Lion's Tale Studios
Más información sobre otros tipos de reseñas.