La empresa ha respondido
Allt gick så smidigt och snabbt från konsultation till operation ! Fin kundbemötande och duktiga optiker och läkare ! Min operation lyckades och Jag behöver inte längre ha linser eller glasögon!
La empresa ha respondido
Jag gjorde nyligen en FS Lasik-ögonlaseroperation och kan varmt rekommendera kliniken. Personalen var otroligt duktig, professionell och pedagogisk — de förklarade varje steg på ett lugnt och tydligt... Ver más
Escrito por la empresa
Södra Vägen 10, 412 54, Göteborg, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 76% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Gjorde Linsbytte för tre månader sen ser inte bra. De säger att det ska ta upp till sex månader eller det kan ta upp till sex månader men jag börjar faktiskt bli lite rädd och tvivlar
Jag har fått ett kunnigt,proffsigt, bemötande under hela processen för att byta ut mina ögonlinser. Resultatet gör att man frågar sig själv varför man inte gjorde operationen för flera år sedan! Nu skriver jag detta på telefonen, något som för några veckor sedan bara hade varit en suddig skärm.

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Mycket nöjd med min EDOF-operation på Lirema. Professionell och trevlig personal, smidig process och fantastiskt resultat. Kan varmt rekommendera dem!

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Undersökningen var ingående, täckande och kändes kompetent
utförd av personalen.

Dom var proffesionella. Bra information
Enkelt att boka tid. Bra uppföljning

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
nothing to complain about, it was fast, efficient and everything worked out well

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Bra information om och inför ögonoperation i från en mycket vänlig och kunnig personal.

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Trevlig bemötande och snabb och effektiv operation 😀 Gjorde RLE linsbyte med monovison och det blev över förväntan 😀 Ser bra på både nära och långt håll och mittemellan 🙏🏻 Ser minsta texterna helt tydligt också 👊🏻💥 Rekommenderar starkt Lirema 😀🙏🏻💯

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Bra service och allt gick bra! Jag kan se utmärkt nu!

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Jag har gjort lens bytte (Rhl),väldigt nöjd.
Jag rekommenderar Lirema.
Bra jobbat

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Varför betala 20000 mer hos Memira när denna ögonklinik levererar bästa linserna och de mest kompetenta ögonkirurgerna? Trevligt och professionellt bemötande från början till slut. Har inte använt glasögon en endaste gång sedan jag var där och kommer aldrig att behöva göra det heller antar jag, de håller ju i 150 år 😁

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Bra information innan vid första besök, väl omhändertagen på operationssalen och återbesök!

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Mycket Trevlig personal och tydliga i sin yrkesroll vad som gällde inför mitt beslut
Väldigt professionella

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Más información sobre otros tipos de reseñas.