LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm, Stockholms län, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt service och professionellt agerande och tydlig information från stat till slut. Personalen var kompetenta och omtänksamma. Kände mig otroligt trygg. Snabb operation utan komplikatione... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag gjorde RLE-multifokal / EDoF linsbyte båda ögonen - och är supernöjd! Väldigt professionellt, tryggt och fint bemötande hos Lirema genom hela processen. Själva operationen gick snabbt... Ver más

La empresa ha respondido

5. Cirujano
  6. Centro quirúrgico

Sobre LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Escrito por la empresa

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

• Kungsgatan 54, 111 35, Stockholm, Stockholms län, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

375 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vänligt och professionellt bemötande

Enkelt att boka tid, behövde ändra tid en gång och det var inga problem. Fina, fräscha lokaler och vänligt bemötande i receptionen. Optikern var kanon, pedagogisk och noggrann. Trots att det inte blev någon operation för mig denna gång (tyvärr) ser jag fram emot när det är dags!

29 de junio de 2026

Bra information inför operationen

Bra information inför operationen. Men vissa information stämmde inte överens i mitt fall. Jag trodde att jag kan ta mig själv till tåget men efter operationen såg jag väldigt suddigt och omöjligt att kunna hitta vägen. Annars är nöjd med resultaten, det gick fort och återhämtningen på 1 dag.

27 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min syn har blivit värre efter…

Min syn har blivit värre efter operationen och jag får ingen hjälp!

1 de mayo de 2026

Hej Oman,

Det är väldigt tråkigt att läsa att sån var din upplevelse.Vårt absolut viktigaste mål är att alla som vänder sig till oss ska känna sig helt trygga, väl omhändertagna och få bästa möjliga stöd genom hela sin läkning.

På grund av patientsekretessen kan och får vi inte kommentera enskilda patientärenden eller medicinska behandlingar här i ett offentligt forum. Vi vill dock understryka att vi aldrig släpper en patient som behöver vår hjälp. Om du har opererats hos oss och upplever minsta oro eller förändring med din syn, vill vi att du kontaktar oss direkt så att vi kan boka in en prioriterad tid för en undersökning.

Vi kommer att söka dig via de kontaktuppgifter vi har i vårt system under dagen för att se till att du får den uppföljning och personliga omsorg du behöver. Du är också varmt välkommen att ringa eller mejla oss direkt.

Bra bemötande

Jag blev bra bemött och fick den informationen jag behövde för att känna mig lugn innan och efter behandlingen

11 de junio de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Farah! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du upplevde ett bra bemötande och fick den information du behövde för att känna dig lugn genom hela processen. Vi uppskattar ditt förtroende och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

De var trevliga och professionella

De var trevliga och professionella
Och gjorde bra jobb
Varmt rekommenderar de till andra 😉

11 de junio de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Almedin! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd och att du uppskattade både bemötandet och resultatet. Din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit på undersökning & möts av bra…

Har varit på undersökning & möts av bra kunniga personal & svar på alla frågorna jag ställde.

8 de junio de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Ali! Tack för din fina recension! Det gläder oss att du upplevde vår personal som kunnig och att du fick svar på alla dina frågor under undersökningen. Vi uppskattar ditt förtroende och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfint bemötande av all personal

Superfint bemötande av all personal. Jag gjorde RLE för två veckor sedan och är mycket nöjd.

8 de junio de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Therese! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd efter din RLE och att du uppskattade bemötandet från vår personal. Varmt välkommen tillbaka!

Trevlig bemötande och fin lokal

Trevlig bemötande och fin lokal

28 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök och att du uppskattade vårt bemötande och vår lokal. Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

allt har fungerat från första dagen

allt har fungerat från första dagen, bemötandet, behandling och resultatet är utmärkt

27 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Rodrigo! Tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötandet, behandlingen och resultatet. Din uppskattning betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Bra bemötande

Bra bemötande, kompetent undersökning.

20 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Stanislav! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och upplevde undersökningen som kompetent och professionell. Varmt välkommen tillbaka!

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande. Lätt att ta sig dit. Nära T-Centralen.

15 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Susanne! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!

ISMILE surgery at Lirema Stockholm

I did SMILE surgery at Lirema Stockholm in December 2025. I was honestly skeptical at first due to the extensive social media ads, but compared to another clinic I visited as well, Lirema fully convinced me. The initial testing felt very thorough and I got great explanation of my options.

On surgery day it all felt very routinely, they clearly do a lot of surgeries. The surgery itself took maybe 5 minutes and was completely painless and I felt well taken care of at all time. I was worried about it for years but for no reason.

The numbing drops wore off within 15 minutes after and my eyes started to tear and burn quite a bit - I would compare it with getting shampoo in them. My husband drove me home and I went to bed to try to sleep through it. After around 3-4hours the tearing and burning stopped and I could already see really well ☺️
I followed the instructions on eye drops during healing. Had pretty dry eyes for around 1 week, then that quickly got better. Had no issues otherwise during the healing process.
Today, I have perfect vision! Even my night vision feels better than with glasses/lenses before (I had astigmatism), no halos or similar. I could not have wished for a better result!

20 de diciembre de 2025

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hello Jess! We truly appreciate you taking the time to share your experience! It means a lot to hear that our team made you feel confident and well informed throughout the process, and that you felt safe and cared for on the day of your SMILE surgery. Thank you for choosing Lirema, and you are always welcome back if you ever need us in the future!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med Lirma jag se bra

Jag är mycket nöjd med Lirma jag ser bra.
En fentastisk klinik

21 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Habtu! Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med både resultatet och din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Nöjd med operationen 👍

17 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Zulfiqar, och tack för dina ord! Härligt att höra att du är nöjd med operationen. Välkommen tillbaka till Lirema!

Proffsigt och bra bemötande

Gjorde en undersökning och fick ett väldigt proffsigt och bra bemötande. Det visade sig att jag inte är en bra kandidat för att byta lins just (kanske om ett par år), men när det är dags så kommer jag garanterat att gå tillbaka till Lirema.

13 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Mariell! Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du hade en positiv upplevelse hos oss, även om det ännu inte var rätt tidpunkt för ett linsbyte. Vi ser fram emot att få hjälpa dig längre fram och du är alltid hjärtligt välkommen tillbaka till Lirema!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt service och professionellt…

Fantastiskt service och professionellt agerande och tydlig information från stat till slut. Personalen var kompetenta och omtänksamma. Kände mig otroligt trygg. Snabb operation utan komplikationer.
Otroligt duktig kirurg.
Har nu bra syn tack vare mitt linsbytet och slipper nu glasögon helt, så underbart.
Kan starkt rekommendera Lirema.
Tack till alla, ni var underbara.

6 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Marie! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att du är nöjd med resultatet av ditt linsbyte. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar Lirema. Varmt välkommen tillbaka till oss när som helst!

Allt va så bra

Allt va så bra

6 de mayo de 2026

Respuesta de LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Alan! Stort tack! Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.