Brilliant Service
Luke and Charlie turned up on time Very professional.
Brilliant Service,I will be definitely using them again.
Thank you.
Bike lights on solar power. Never empty batteries, convenient and sustainable
javastraat 145E, 1094 HE, Amsterdam, Holanda
Luke and Charlie turned up on time Very professional.
Brilliant Service,I will be definitely using them again.
Thank you.
Ben ik de gelukkige eigenaar geworden van deze prachtige lampen. Hoewel het bedrijf hun product als antidiefstal promoot, ik heb ze letterlijk een week gebruikt - gestolen. En mijn fiets staat altijd op een veilige plek voor mijn huis. Ik heb het bedrijf gemaild om te laten weten dat hun antidiefstalsysteem niet werkte. Geen reactie, geen enkele verantwoordelijkheid.

Respuesta de LITTA
Ik heb vorige week duurzame fiets lichtjes gekocht. In de volle zon opgeladen. Na 5 minuten was het achterlicht leeg. Opnieuw opgeladen, zelfde probleem. Hoe onecologisch kan een aankoop zijn die onmiddellijk moet weggegooid worden wegens niet bruikbaar?

Respuesta de LITTA
ik heb deze fietsverlichting gekocht, maar ondanks dat ik een hele dag in de zon heb gelegen, laden ze niet op. Verder is de kwaliteit slecht en vormt zich condens in de lamp. Teleurstellend product.

Respuesta de LITTA
Mooi, duurzaam product. Werd thuisgestuurd in een 'groene' verpakking met een enthousiast kaartje erbij. De juiste uitstraling!
Ik vind jullie idee echt super!
Vind het licht dat de voorlamp geeft nog wat klein
Geweldig product, makkelijk te plaatsen op de fiets. Past door de brievenbus het pakketje. En het belangrijkste nooit meer batterijen kopen waardoor het licht het altijd doet. Kortom de kinderen fietsen veilig door de stad!