Little Dog Resort Jess Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze toypoodle Eddie voor 14 dagen naar Jess gebracht. Na een tijdje zoeken eindelijk een goede en leuke plek gevonden voor onze hond. Waardoor wij nu voortaan met een gerust hart op vakantie kunnen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Candy onze pom breng ik 1 keer in de week bij Jess. Mijn hond is wat verlegen naar andere hondjes toe en Jess begeleidt Candy goed hierin. Wij zijn op vakantie geweest en heeft onze hondje 10 nachtjes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen koningsweekend ons hondje naar Little dog resort Jess gebracht en wat heeft ze ervan genoten. Ze had speciale zorg nodig en ondanks dat hebben wij ons geen enkel moment zorgen gemaakt. We he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Guardería para perros

Escrito por la empresa

Wij zijn een kleinschalige hondenopvang voor een dagje weg, een weekend weg of vakanties voor alleen kleine hondjes, denk aan pomeranians, toypoedeltjes en chihuahua's. Ze mogen hier heel de dag lekker spelen, zitten niet achter tralies, 24/7 camerabewaking en een verwarming/airco systeem. Ook sturen wij af en toe foto's en filmpjes tijdens de vakantie. Het is een speelparadijs voor kleine hondjes 🥰

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

68 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijnste logeer plek ooit

Mijn hondje vond het super spannend om de eerste keer naar zijn vakantie resort bij Jess te gaan. Trillend kwam ik hem brengen. Na een uur kreeg ik al video’s waarbij hij met plezier achter een balletje aanrende met zijn nieuwe vriendjes.

Het contact verloopt altijd fijn, de hele vakantie kon ik om een filmpje/foto vragen of kreeg ik die zelf al toegestuurd. Niets is te veel voor Jess.

Toen ik mijn hondje kwam ophalen was hij niet meer bij haar weg te slaan, zo fijn had hij het gehad! De volgende vakantie staat alweer gepland.

3 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk een leuke plek gevonden voor…

Eindelijk een leuke plek gevonden voor Moxie. Hij kwam heel relax weer thuis en had nog een speeltje gekregen waar hij veel mee speelde. Jess is ook altijd super enthousiast en laat ook gewoon alles zien waar de honden verblijven.
Gewoon allemaal top geregeld.

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super opvang voor m’n hondjes

Eindelijk heb ik een fijne plek gevonden waar ik mijn hondjes met een gerust hart kan achterlaten. Jess heeft een hart van goud en is super lief en zorgzaam voor de hondjes. Het was geen opvang maar gewoon een vakantie voor m’n hondjes. Ze hebben veel nieuwe vriendjes gemaakt :-)

18 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jess is zo een lieve vrouw

Jess is zo een lieve vrouw! Ze doet dit echt met liefde en een grote lach! Wij brengen onze 2 boefjes echt zonder zorgen bij Jess! Je word op de hoogte gehouden met de meest toffe foto’s en video’s. Ze krijgen een hoop liefde en ze kijkt ook echt of de hondjes in dit Resort passen. Vind het bijna zielig om ze weer mee te nemen, ze hebben het altijd zo naar hun zin!

1 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste opvang voor je kleine viervoeter!

Ik ben zó blij dat ik Little Dog Resort Jess heb ontdekt! Sindsdien gaat mijn kleine spruit nergens anders meer naartoe tijdens mijn vakanties. Je wordt goed op de hoogte gehouden met foto’s en video’s. Ik maak me geen seconde zorgen op vakantie, zo fijn! Voor mij nooit meer iets anders. 🩷

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De allerliefste voor onze hondjes

Echt de beste en liefste voor onze hondjes, ze hebben het zo leuk en zijn de hele dag aan het spelen!
Het contact is ook super fijn en je krijgt heel veel filmpjes om te zien hoe leuk je hondje het heeft, die van mij gaan NOOIT meer ergens anders heen! Bedankt Jess 🩷

25 de febrero de 2025

Wat is dit super

Wat is dit super!
Jess is one of a kind, het voelt zo vertrouwd en goed om je hondenkind daar achter te laten. Houd veel contact tijdens verblijf ook, dus je blijft veel spelende foto's. Mijn mops is fan, en ik ook!

6 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lieve vrouw die ze super verzorgd

Super lieve vrouw die met veel liefde onze hond heeft opgevangen tijdens onze vakantie. Zo leuk stuurt filmpjes en foto's tijdens zijn logeerpartij zodat we hem toch nog kunnen zien tussendoor en hem zien genieten.
Zoveel speelgoed en zeer mooi verblijf voor de nacht. En overdag lopen ze lekker de hele dag los.
Een aanrader als je een kleine hond heb.
Wij willen geen andere opvang meer👍

17 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top locatie voor je hondje

Top locatie voor je hondje, echt een paradijs voor je hondje. Mijn hondje vind het geweldig hier, en heeft onwijs genoten en naar zijn zin gehad.
Jess krijgt van mij een dikke 10 plus, ik kan mijn hondje met volle vertrouwen achterlaten bij dit geweldige resort.

29 de noviembre de 2024

Top Verblijf!

Na een enorme rot ervaring mijn kleine vriend nu voor het eerst bij Jess gebracht en wat heeft Jaxx het fijn gehad.Echt een vakantieverblijf voor mijn hond.Ze kunnen rennen ,spelen en kunnen niet weglopen.Ook de filmpjes die ik kreeg tijdens mijn vakantie gaf mij een super goed gevoel dat hij het naar zijn zin had.Alles is schoon en netjes ook het nachtverblijf is een echte huiskamer en alles is even licht.Toen ik hem ging halen rook hij ook nog eens heerlijk.
Voor mij en Jaxx is dit zeker niet de laatste keer ,want als mijn hond het fijn heeft dan pas heb ik een fijne vakantie! Thanks Jess je bent echt een topper !

1 de octubre de 2024

Top speelparadijs

We hebben goede ervaringen met Jess. Bowie is hier al 2 keer geweest, waarvan onlangs 9 dagen voor onze vakantie. De hondjes hebben een mooie speelweide met heel veel leuke speeltjes en ook nog een mooie binnenruimte. We kregen ook leuke filmpjes toegestuurd tijdens onze vakantie. Bowie heeft het naar zijn zin gehad. De volgende vakantie gaat hij hier zeker weer heen. Dank je wel Jess voor de goede zorgen.

30 de septiembre de 2024

Geweldig !

Wat een fijn adres om ons hondje te laten logeren als het nodig is. Super lieve en fantastische verzorging in een mooi en schoon verblijf met een grote hondenspeeltuin.

30 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig verblijf voor kleine hondjes

De aanpak is heel fijn. Eerst kennismaken, daarna een dagje en een nachtje uitproberen en vervolgens 1,5 vakantie verblijf. Alles is top verzorgd. Het is een speel walhalla voor kleine hondjes. Jessica heeft veel ervaring. We hadden er direct vertrouwen in dat het goed zou gaan. Al na de eerste kennismaking.

28 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds dag één een super goed gevoel…

Sinds dag één een super goed gevoel gehad, Jess is zo bijzonder lief voor alle hondjes. Naast dat het er echt als een hondenparadijs uit ziet, is de sfeer er ook echt naar. Ik laat mijn hond (die mijn alles is) met een gerust hart achter! Ook weet ik dat Flint het enorm naar zijn zin heeft, krijg regelmatig leuke filmpjes doorgestuurd. Na een dag spelen, heb ik geen kind meer aan hem en slaapt hij als een roosje haha! Bedankt Jess, voor de altijd goede zorgen voor Flint!!!

27 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met pijn in m'n Buik en een mega schuld…

Met pijn in m'n Buik en een mega schuld gevoel naar onze Binkey toe!! zijn we met een Super goed gevoel en al het vertrouwen op vakantie gegaan.
Want dit fijne hondenparadijs is ook een vakantie voor de hondjes.
Dit door JESS die daar met alle liefde alles voor de hondjes doet, Onze Binkey gaat nog geregeld een dagje spelen of logeren bij zijn grote vriend Bram. Alle respect voor Jess hoe ze alles op orde heeft en altijd weer iets nieuws heeft om de hondjes te entertainen en ook niet geheel onbelangrijk alles is lekker schoon.
Jess je bent een Topper tot gauw😉😘

17 de agosto de 2024

Hondenparadijs!!!

Hondenparadijs! Mijn hondjes komen 1x per week bij Jess en ZO happy als we het terrein op rijden. Genoeg ruimte en onwijs leuk ingericht met verschillende spellen en attributen. Naast het leuke buitenverblijf is er ook een top buitenverblijf met fijne benches, banken en mandjes waar de hondjes kunnen rusten. Ook voorzien van airco , verwarming en camera's heel fijn. Echt een dikke 10 en laat met alle elke week weer vertrouwen mijn hondjes bij lieve Jess achter!

Speelparadijs voor kleine hondjes

Onze hondje is hier 4 dagen geweest en heeft het erg naar zijn zin gehad. De speel en slaapruimtes zijn schoon en goed onderhouden. Jessica hield ons op de hoogte hoe alles ging en kregen ook wat video’s toegestuurd gekregen. Wij komen hier zeker vaker terug!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste en betrouwbare hondenresort voor onze hondenkind

Wij gingen met vakantie en zouden Coco voor het eerst achterlaten in een resort. Als ouder van een hond weet je al dat dit ontzettend spannend is. Jess de eigenaar heeft mij een gerust gevoel gegeven dat zij goed gaat zorgen voor onze lieve Coco en dit heeft ze daadwerkelijk ook echt gedaan😍! Ik zou dit resort 100% aanraden aan een ieder. Wat een fijne service, duidelijke + snelle communicatie en niet te vergeten comfortabel en leuk verblijf voor je beste maatje. Grote dank van ons & onze zoon aan jou Jess je doet het fantastisch🐶💙 xxx tot de volgende

18 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dolgelukkig met Little Dog Resort!

Dolgelukkig met Little Dog Resort!
Kleinschalig, schoon, super lief, Jess krijgt van ons een dikke 10.
Onze Toypoedel, Bibi, speelt de hele dag met andere kleine hondjes. Regelmatig een update van Jess geeft een extra fijn gevoel als je op vakantie bent.
Tot gauw 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste hondenopvang van zuid holland

Ted is een hondje die geadopteerd is en bang is voor alles en iedereen. Maar bij tess voelt hij zich thuis en heeft het super naar zijn zin! Ik breng hem altijd met een gerust hart waardoor ik ook lekker van mijn vakanties kan geniete

11 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.