I ordered 2 water bottles for my child. Delivery took over a month. One bottle was broken. No refund. They also started charging me for a monthly subscription without my consent. I haven't seen this f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Önskar att jag läste recensionerna innan jag gjorde en beställning men har utsatts för samma sak som många skriver. Beställt varor från att sedan få ett mejl att dom inte finns i lager. Företaget har... Ver más
Riktigt dåligt företag. Beställde den 6e december 2024 och i skrivande stund den 5e februari 2025 har jag fortfarande inte fått mitt paket. Kundtjänst är omöjliga att få någon direkt information... Ver más
Varen kom 2 måneder etter kjøp. Sto at varen skulle bli sendt innen 14 dager dersom det var en lagervare. Tydelig at den ikke ble sendt før jeg sendte 2 purremails om at jeg ville kansellere ordren. K... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi har samlet de mest populære produkter til markedets absolut bedste priser til alle familiemedlemmer, som vælger et medlemskab hos Little Happy.
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varning för detta ”företag”
Varning för detta ”företag”. Jag har skickat närmare 40 mejl och även ringt deras kundservice flera gånger (fått svar EN gång). Jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna för den beställning som jag aldrig fick. Beställde i december 2024. Jag fick även spärra mitt bankkort för att få dem att sluta dra dolda betalningar från mitt konto.
Et scam
IKKE KØB!! Vi er blevet totalt scamet. Bestilte for 3 MÅNEDER siden og det er STADIG ikke kommet!! Jeg tror ikke i skal regne med at i får jeres pakke.
Har nu försökt flera gånger att avsluta…
Har nu försökt flera gånger att avsluta ett abbonemang som gjordes av misstag. Det funkar inte hur jag än gör . Är inte nöjd alls med detta företag. Hoppas på att få pengarna tillbaka åtminstone eftersom de helt plötsligt inte kan leverera min önskade vara. Medlemskapet verkar stört omöjligt att bli av med. 😡 Elisabeth
Little är en färetag som tyvärr är inte seriosa.
Little är en färetag som tyvärr är inte seriosa.
Jag köpte en produkt i nöd, jag läste inte igenom det ordentligt från Oktuber betalar avgift 299 för en produkt som var dyr och med den här månadsavgilt blev den dyrare. Vad värre är, man kan inte avbryta det!!! Akta dig dom lura människor.
Desværre røget i samme fælde som alle…
Desværre røget i samme fælde som alle andre her. Har måtte bestille nyt dankort for at modstå evt. andre opkrævninger.
Exakt samma som alla andra
Exakt samma som alla andra, tyvärr missade jag att läsa övriga storys innan beställde en produkt till vårt barn som var lite akut.
5 februari ca 1 månad efter fortfarande ingen produkt, deras ”kundtjänst” är ett skämt en person som sitter remote och ger standard svar. Bad om hennes namn för jag kommer också polisanmäla och hon svara ”Joy M” inget mer o la på luren!
Varning de lutar en genom köp med något medlemskap som du såklart inte kan säga upp. Anmäl o spärra kort ännu bättre beställ aldrig härifrån! Blufff
Jeg har nå ventet på varen i 26 dager
Jeg har nå ventet på varen i 26 dager. Forsøkte å ringe Little Happy. DE HOLDER IKKE TIL I DANMARK! Jeg prøvde å spørre om hvilket land jeg var kommet til. «Snakker jeg med Kina?» - Jeg fikk til svar at de har ikke lov til å opplyse om hvilket land de holder til i… Dette er lureri! Little Happy må politianmeldes.!
SVINDEL!
Denne nettsiden fortjener ikke 1 stjerne engnag. Værste kundeservice og bare SVINDEL. Bestillte en pakke som aldri kom, og fikk aldri noen respons tilbake. Anbefaler ingen å kjøpe der. BARE SVINDEL!
Fup og svindel
Fup og svindel. Fik godt nok varen, som jeg havde bestilt, men blev utilsigtet medlem, og firmaet trak 168kr pr. måned indtil jeg opdagede det. Men ikke under navnet Little Happy, derimod stod der Viva Bloom på mit kontoudtog.
Alt kundeservice på telefon og mail foregår på engelsk.
Det lykkedes efter meget besvær at opsige mit abonnement, men flere måneders medlemskab gav et tab, som ikke bliver refunderet.
Normalt tjekker jeg altid et onlinefirma på Trustpilot, inden jeg handler med firmaet. Men da jeg fulgte et link gennem Ønskeskyen, tænkte jeg, at alt var ok. Har gjort Ønskeskyen opmærksom på firmaet, men det er selvfølgelig min egen pligt at tjekke firmaet først.
Snyd og bedrag
Ville egentlig give 0 stjerner.
Har som andre allerede har beskrevet oplevet at blive opkrævet et ikke ønsket medlemskab. Har skrevet til dem ca. 15 gange, som der står på hjemmesiden at man skal - uden svar.
Har forsøgt at ringe til dem, men opsigelse af medlemskab kan de ikke håndtere - der skal komme en automatiseret SMS med et link - den kommer bare aldrig.
Hold jer langt væk!
Update: Fandt ud af at det er samme firma som bonpetit.dk så skrev til den kontaktadresse, der er på deres hjemmeside og så fik jeg svar. Fik link til afmeldelse, har gennemført processen og må nu se om det virker.
En virksomhed der bedrager sine kunder
Har netop gjort indsigelse via egen bank mod denne forhandler og anmeldt dem for bedrageri, da de trækker penge fra ens konto så snart, man afgiver en ordre via deres webshop uden at afsende de bestilte varer.
Jeg bestilte produkter d. 13. Januar, som jeg idag d. 15. februar endnu ikke har modtaget på trods af talrige henvendelser til virksomheden omkring dette og som jeg til sidst har måtte gøre opmærksom på konsekvenserne ved at bedrage sine kunder, hvilket stadig ikke har haft nogen som helst effekt på deres side.
Svindler firma
Har bestilt en vare i oktober aldrig modtaget nogen vare aldrig fået penge retur
Tog tillige med 169kr for medlemskab
Så kostede 322 kr plus 169kr
Og et nyt Hæve kort der kostede 250kr
Så hold jer langt væk
Har sendt 50 mails og får ikke nogen respons enten en auto mail
Efter næsten to mdr
Efter næsten to mdr. har jeg ikke fået min vare. Har ringet til dem to gange og får fat i en engelsktalende support, og har sendt flere mails som hun beder om uden at have fået mine penge retur
Havde desværre ikke tjekket firmaet inden jeg handlede, så har haft samme oplevelse som mange andre på trustpilot. Så kan ikke anbefale nogen at handle her
Svindelfirma der tager pengene og ikke…
Svindelfirma der tager pengene og ikke vender retur. Deres email på hjemmesiden er ugyldig.
GÅ EN STOR BUE UDENOM DEM!
GÅ EN STOR BUE UDENOM DEM! 😳
Jeg købte noget legetøj tilbage i november via. et link på Ønskeskyen, så jeg troede det var en sikker side, selvom jeg selvfølgelig selv skulle have haft undersøgt det👏🏼 Men jeg har stadig IKKE modtaget varen, og SELVOM jeg fravalgte et abonnement, så er jeg automatisk blevet tilføjet til abonnementet, hvor de har haft trukket penge - Både for varen og efterfølgende 168 kr. for det abonnement, som jeg fravalgte i forbindelse med mit køb?! I mit tilfælde står de som “Viva Bloom” i stedet for “Littlehappy” på netbank, og det har jeg først opdaget nu.. Jeg har tidligere IKKE kunne komme i kontakt med firmaet, for at spørger indtil varen, og efterfølgende slog jeg det ud af hovedet. Men jeg var IKKE klar over det med transaktionerne, det fandt jeg først ud af i dag. Jeg må ringe til banken hurtigst muligt - ØV! Jeg kan se at stort set alle har samme eller meget lignende oplevelser! 😳
Little Happy er et svindelfirma
Little Happy er et svindelfirma
Når du køber noget, melder de dig automatisk ind i deres kundeklub, hvor de trækker penge uden din tilladelse. Jeg har nu, en måned efter købet, stadig ikke modtaget varen eller penge retur. De skriver, at varen er på fjernlager. Jeg fortrød købet dagen efter og bad dem om at afmelde ethvert medlemskab. En måned efter købet har jeg fortsat ikke modtaget varen, og jeg har netop erfaret, at de ulovligt har trukket penge fra min konto for kundeklubben. Jeg har derfor valgt at politianmelde firmaet. Pengene er desværre nok tabt. Jeg vil gerne advare andre mod at begå samme fejl. Desværre læste jeg Trustpilot-anmeldelserne for sent
Ugennemsigtig forretning og nærmest svindel...!
Jeg er dybt forarget over at deres forretningsmodel ikke er mere tydelig. At man skal oprette dig for at kunne købe en vare men uden at man tydeligt bliver gjort opmærksom på at ved at oprette sig så siger man ja til et månedligt abb hos dem.. Jeg handler ALDRIG der mere. Vil ingenlunde anbefale nogen nogensinde at handle der...!
Ydermere når først man opdager at de trækker penge for abb så er der misvisende skrifter på hjemmesiden under opsigelse kontra vilkår og betingelser. Ydermere kan man ikke Opsige ved klik på knap men ved at fremsende mail hvortil respons er på engelsk..
Handel aldrig på deres side!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.