Hele mooie, fijne en kwalitatief goede producten. Lief geholpen en gewoon echt heel blij met mijn aankoop! Snelle bezorging. Heel tevreden en zou zeker weer bestellen!
Ik ben ontzettend tevreden over de producten van Little Moon. Ik heb er nu een aantal en kan er geen slecht woord over zeggen. De kwaliteit is uitstekend, de hydrofiele doeken blijven mooi en zacht, o... Ver más
Product ziet er mooi uit, netjes ingepakt ontvangen. Ik ga er van uit dat mijn kleinkind er prettig in verschoond kan worden
Ik heb een digitale cadeaubon besteld voor mijn vriendin en dat ging echt heel makkelijk. Het bestelproces was duidelijk en snel. Op de geplande dag ontving ze de cadeaubon automatisch in haar e-mail,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Door het gebruik van zachte en duurzame materialen ontwikkelen wij unieke producten die niet alleen beter zijn voor onze aarde maar ook voor jouw kleintje.
Wold 10 03, 8225AA, Lelystad, Holanda
- support@little-moon.nl
- littlemoonshop.nl
Invita a los clientes a opinar
De eerst volgende dag was het pakketje…
De eerst volgende dag was het pakketje al binnen. Prachtig mijlpalen kleed voor ons pasgeboren buurjongetje. Heel lekker zacht en bedruk met prachtige print
Klasse service …
We hebben gebeld of ze het misschien snel op konden sturen, en ze hebben hun belofte waar gemaakt, nog diezelfde dag opgestuurd en op tijd binnen gekomen
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Het ritsje van het eerste matrashoesje was stuk, gelijk een nieuwe zonder problemen. Het ziet er prachtig uit!
Fijne producten en betrouwbaar
Super goed kwalitiet en zacht. Heel fijn. Ze zijn goed te bereiken en fijn in de communicatie. Heel betrouwbaar en de levering was snel. Echt heel tevreden met ze.
Super snelle levering en goede kwaliteit. Wat ik zelf ook belanrijk vind is, dat er geen verzendkosten zijn dat betekent, geen onnodige aankopen.
Een mooi verschoonmandje van zacht…
Een mooi verschoonmandje van zacht materiaal.voor een ieder een aanrader👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.