Consulta las opiniones de los clientes
Little Roastery is a small company with a soul. Their coffee selection might be not the biggest on the market but it's clear it has been carefully put together and will fullfill wishes of wide range o... Ver más
Binnen het grote aanbod van koffiebranders bij Little Roastery uitgekomen en mijn bonen besteld. Vind de website zeer fijn en de uitleg bij de koffie sprak mij het meeste aan. De eerste levering ontv... Ver más
De allerlekkerste koffie !! Ruime keuze, probeer pakketten, supersnelle levering. Punten spaarsysteem en een koffietest zodat je een goed advies krijgt als je voor de eerste keer iets besteld. Ko... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij branden verse slow roasted koffie op bestelling.
Información de contacto
Amersfoort, Holanda
- littleroastery@gmail.com
- littleroastery.nl
De beste verse bonen van nl
De beste verse bonen van nl. Fijne website met smaakprofielen goed toegelicht. Enige dat het geen 5 sterren maakt is de prijzen. Ik begrijp dat je betaald voor kwaliteit maar ik kan het me simpelweg niet veroorloven hier standaard te bestellen, ook al zou ik dat het liefste willen.
I literally love this place
Finding this place has significantly improved my coffee experience. Firstly, the coffee is amazing. I would order from them even if the customer service wasn't good, but it is also good! Whatever they are doing, I hope they keep doing it. Thanks guys! I wish your company long lasting success.
Heel goede versgebrande koffiebonen en…
Heel goede versgebrande koffiebonen en een vriendelijke service.
Snel geleverd, leuk gepersonaliseerd pakket!
Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, van constante kwaliteit.
Goede, snelle levering. Prijs ook zeer schappelijk.
Heerlijke koffie en een super snelle…
Heerlijke koffie en een super snelle levering door een lachende fietsvrijwilligster., love it!!
hier ga ik zeker vaker bestellen!
Leuke kleine branderij met erg lekkere…
Leuke kleine branderij met erg lekkere koffie! Heerlijke koffie. Netjes verpakt.
Snel geleverd en met veel aandacht voor de klant.
Snelle verzending en heerlijke koffie
Snelle verzending en heerlijke koffie. Vlotte verzending en levering, prima communicatie.
Ik ga hier zeker weer opnieuw bestellen.
SUPER LEKKERE koffie
SUPER LEKKERE koffie!
Makkelijk te bestellen, vers gebrand en snel geleverd. Thnx ☕️
Wat een genot
Weer een aantal zakken besteld, en wat zijn de bonen een genot.
Als je de zak al open doet en de aromas komen vrij, en dan een vers bakje koffie te maken... heerlijk🤤 ik hou zelf van speciale bonen en daarom ook gekozen voor little roastery.
Wij hebben een Siemens eQ900 en je proeft ook echt de tonen van speculaas blauwe bes melk chocolade.
En dan is dit een van hun soortjes...
Ik ga zeker vaker bestellen 👌🏻👌🏻👌🏻
Ik hou van dark roasts en daar heeft…
Ik hou van dark roasts en daar heeft Little Roastery gelukkig ruime keuze in.
En dan ook nog ontzettend lekkere koffie voor een eerlijke prijs die met de fietskoerier thuis wordt bezorgd, wat wil je nog meer
Koffie verzonden volgens afspraak
Koffie verzonden volgens afspraak. Niks in vergelijking met supermarkt bonen of bonen uit een zgn 'koffiewinkel' met niet-verse bonen. De koffie is werkelijk geweldig. Netjes verpakt. 👍
Geweldige koffie
Verschillende koffiesoorten besteld.
Thuis gelijk de el limon geprobeerd.
Spectaculair wat een smaakbeleving.
Zeker een aanrader.
De koffie bestel ik al een behoorlijke…
De koffie bestel ik al een behoorlijke tijd en is altijd weer vers gebrand en heerlijk.
Diverse soorten eigen gebrand, snel geleverd en betaalbaar, wat wil je nog meer?
Verse bonen, forse prijsstijgingen
Sinds 14 maanden bestellen we koffiebonen bij Liitle Roastery in Amersfoort. Ze zijn altijd vers gebrand en van goede kwaliteit. Meestal halen we het op omdat we in Amersfoort wonen.
De prijzen gaan wel erg snel omhoog. Ruim 25% duurder in een jaar. Nu is de koffieprijs op dit moment ook erg hoog, maar in de 2e helft van 2023 ging de wereld koffieprijs omlaag, maar bij Little roastery omhoog. Nu is ook nog het bedrag waarvoor gratis bezorgd wordt verhoogd naar 50 Euro. Was een beetje zuur toen ik gedachteloos 2 kg bestelde en er pas achteraf achter kwam dat ik met 49,90 dus opeens 4 euro bezorgkosten betaalde…
Kortom: goede bonen voor heerlijke koffie, sympathiek bedrijf, maar ze moeten oppassen dat ze niet te duur worden.
Vanaf het openen van het pakket rook…
Vanaf het openen van het pakket rook het heerlijk naar koffie. Persoongeschreven groet en bedankje. Heb nog eigen koffie maar wil heel snel proeven. Bonen zien er vers uit. Zeker anders dan bonen uit supermarkt. Luv it!
Natuurlijk weer heerlijke
Natuurlijk weer heerlijke, vers gebrande koffiebonen. Heel fijn bedrijf!
Heerlijke koffie en fantastische service!
Al meer dan een jaar geleden Little Roastery tegengekomen. Eerst wat koffie geproefd bij de branderij en onze eerste verse bonen meegenomen. Daarna trouw gebleven. Elke dag weer heerlijke koffie van verse bonen! De service is ook top! Even mailen en niks is te gek voor ze. Bedankt en tot de volgende bestelling!
Na 10 jaar koffiehobby zijn deze bonen…
Na 10 jaar koffiehobby zijn deze bonen next level!
Topkwaliteit koffie en snelle levering!
Más información sobre otros tipos de reseñas.