Väldig snabb leverans och programvaran…
Väldig snabb leverans och programvaran fungerar som den ska :) super nöjd

Respuesta de Livekort
livekort.se: DIN MJUKVARUPLATTFORM FÖR KVALITET OCH PÅLITLIGHET Som en pålitlig Microsoft-partner erbjuder livekort.se dig ett brett utbud av mjukvarulösningar – från Microsoft Office till serveroperativsystem. Hos oss hittar du enbart produkter från välrenommerade mjukvarutillverkare, så att du är garanterad kvalitet och effektivitet. OPERATIVSYSTEM: HJÄRTAT I DIN DATOR En dator utan operativsystem är som en bil utan motor. Operativsystemet styr hårdvaran, förvaltar resurser och erbjuder ett intuitivt användargränssnitt. För maximal datorprestation förlitar vi oss på marknadsledare som Windows 11, känt för sin effektivitet och användarvänlighet. Alla våra OEM-licenser är original och kan aktiveras direkt genom oss. SERVEROPERATIVSYSTEM: KRAFTEN BAKOM DITT FÖRETAG Servrar kräver specialiserade operativsystem. På livekort.se erbjuder vi dig kraftfulla Windows Server-system från Microsoft. Dessutom hittar du andra serverlösningar som SQL Server, Exchange Server och SharePoint Server. MICROSOFT OFFICE: MAXIMAL PRODUKTIVITET PÅ KONTORET Med Microsoft Office arbetar du effektivare än någonsin. Oavsett om det gäller textbehandling, kalkylblad eller presentationer – hos livekort.se hittar du rätt utgåva för varje behov, både för företag och privatpersoner. livekort.se: LÅGA PRISER, TOPPKVALITET OCH FÖRSTAKLASSIG SERVICE På livekort.se drar du nytta av inte bara konkurrenskraftiga priser, utan även tillförlitlig service. Vår flerspråkiga kundservice är tillgänglig dygnet runt via e-post. Våra experter hjälper gärna till med installation och användning av din mjukvara. Lita på vår erfarenhet och expertis. Varje beställning levereras med en faktura inklusive vårt momsnummer, en tydlig returpolicy och livstidsgaranti – för din säkerhet och trygghet.
Alemania
Väldig snabb leverans och programvaran fungerar som den ska :) super nöjd

Respuesta de Livekort
Snabbt och smidigt, både leverans och support funkade mycket bra.

Respuesta de Livekort
Köpte en programvara (Office 2024 Pro) till ett bra pris.
Hade lite problem vid aktivering, men med hjälp av den bästa kundtjänst jag anlitat, så löstes problemet galant.

Respuesta de Livekort
Jag fick inte min vara från början men kundsupporten var grym och hjälpte mig snabbt.

Respuesta de Livekort
Bra pris,samt enkel installation för den som har kunskaper. ( fick hjälp)😊

Respuesta de Livekort
Más información sobre otros tipos de reseñas.