Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Væveriet var fantastisk. Maden var det skønneste og de bedste råvarer. Betjeningen var super søde og dygtige. Selve underholdningen kunne ikke gøres bedre. Håber vi snart kommer tilbage - det var fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse, Gribskov koncertsals personale tog imod med positiv stemning, høflighed og var vejledende og hjælpsomme, god følelse nu, hvor vi kom fra Bornholm. Koncerten On... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi 5 damer havde bare alle tiders aften i selskab med Bryan Adams Tribute i Nykøbing F's hyggelige teater. Efter showet fik vi snakket med Claus Hassing og vi håber vi kan få lov til at opleve dem i G... Ver más

Información sobre la empresa

1. Festival Hall
  2. Centro cívico

Escrito por la empresa

LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hvad sker der???

Var til Celine Dion the Ultimate tribute.
Udmærket sanger, men hele konceptet viste ingen respekt for Celine Dion, der slet ikke blev nævnt.
Der blev også spillet numre af andre kunstnere.
Til sidst var der et oplæg, hvor den mest betydningsfulde sanger gennem tiden blev omtalt. Det viste sig at være Tina Turner. Det var simpelthen så malplaceret ift at være til Celine Dion hyldest.

22 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig tyndt....

De to herrer, der sang, var super gode.

Arne Alligator derimod.... Han var til stede 10 min ud af et show på 35. Når han endelig var på scenen, stod han nærmest ubevægelig.

Arne havde det " for varmt " til at få taget billeder med børnene, så det blev til en hurtig high five.

Virkelig skuffende. Især for alle de børn, der havde glædet sig til at kramme ham.... Nej nej... Bevares!

Man skulle lave et fornuftigt kostume, så hovedfiguren faktisk kunne deltage - eller bare droppe det helt...

Dette er ikke en " uopfordret anmeldelse "

25 de octubre de 2025

Fantastisk sted - fantastisk koncert! 🤩

Det var en virkelig god oplevelse, gode forhold i bar, toiletter - og salen så fantastisk! Og selvfølgelig selve koncerten med skotske Beat The Drum - som er virkelig super dygtige - giver fuld valuta for pengene! 🤩🤩🤩❤️
Det eneste, som kunne have været bedre - var P-forhold! Det er som det er, at der er et stykke at gå - fra en blød mark - men i buldrende mørke ned ad vejen med blandet belægning, bl.a. glatte brosten! Der kunne godt være sat en form for lys op! Et ønske til næste gang - for vi kommer helt sikkert igen - virkelig fed atmosfære! 😃

11 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Musikken var rigtig god og de var bare…

Musikken var rigtig god og de var bare gode med guitarene.
MEN der stod da vi bestilte, UNUMMEREREDE SIDDEPLADSER, der var bare ikke nogen siddepladser. Der var små runde borde og dem var der heller ikke nok af. Vi gik på balkon sammen med andre men blev afvist. Senere fik vi dog pladser på balkon. Ældre mennesker kan ikke stå op i næsten 3 timer.

8 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Her er de to andre

HER ER DE TO ANDRE kan stadigvæk - heldigvis - selv om det jo ikke er Linie 3. Min datter og jeg var enige om, at showet var meget bedre end forventet, så vi havde en rigtig dejlig oplevelse. Der var fin balance mellem repetition og nyt materiale, og de er jo bare så super musikalske og skarpe i replikken. Og de blev bare ved, det virkede som om, de selv nød det i fulde drag. Tak for en skøn aften. 😍

30 de octubre de 2025

KÆMPE SKUFFELSE

Omtale af forestillingen angiver bl. a. :
" Et ( K)ærligt portræt og tilbageblik på successen Linie 3 gennem 40 år ".
DET KUNNE IKKE GENKENDES !
" En aften med .....og genkendelsens glæde "
DET VAR DER IKKE MEGET AF.
Det var loisy

30 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Anders og Thomas i topform

Et morsomt og helt igennem musikalsk show. Anders Bircow og Thomas Eje kan stadigvæk. Med musikeren Mikkel Gomard, som tredie mand, fik det lige et ekstra løft opad 😊👍

23 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aflyst show halvanden time før start

Aflyst show halvanden time før start. Sender dagen efter mails ud der misvisende fortæller showet er gennemført, samt ingen information omkring refusion af billetter.
Generelt rigtig dårlig kommunikation fra LiveOplev af

22 de octubre de 2025

Super godt show

Super godt show
Lars Thiesgaard er en super personlighed dejlig fortæller. Mig og min mor samt kæreste vi hyggede os rigtigt godt 😊 super godt show stolene var godt nok hård mod ens bagdel men der var ikke noget at sige til showet det var super godt han er en super skønt menneske og vi havde en fest med ham super godt 👍🏻

22 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.