Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og fleksibilitet hos ‘Livet som senior’! Vi er alle utrolig glade for, vi valgte at købe fars stol hos jer. I fik leveringen passet ind, så stolen kom samme dag, som han flytted... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 2 otiumstole online. Blev ringet op fordi de ville sikre sig at valg af størrelse var korrekt. Blev vejledt og ændrede størrelse på en stol, som viste sig at være en god vejledning og rette v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde brug for en ekstra kørestol der var smaller i bredden end min Mobilex "Dolphin" 72 cm. Denne fandt jeg hos jer, nemlig 63 cm i bredden med en siddepude på 45 cm, perfekt. Nu kan jeg fremov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for godt samarbejde i 2025. Bestilling, betaling og levering, ved min dør. Ingen problemer. Måske et hjertesuk. Jeg kunne godt have tænkt mig, at chaufføren lige ringede på. Jeg opdagede først... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad
  2. Tienda de artículos para el cuidado personal

Sobre LivetSomSenior

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Om LivetSomSenior
Hos LivetSomSenior forhandler vi alt indenfor hjælpemidler til ældre. Vi er en af de største netbutikker i branchen, og vi har en bred viden om de mange forskellige muligheder der findes.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og hurtig leveringstid. Hvis du bestiller i vores netbutik før kl. 13.00 bliver varen sendt samme dag med levering hos dig indenfor 1-2 hverdage.

Om sortimentet
Vi er hele tiden på forkant med den nyeste udvikling indenfor hjælpemidler, og derfor udvider vores sortiment sig hele tiden. Vi deltager hvert år i flere forskellige hjælpemiddel-messer rundt om i Europa, så vi hele tiden kan tilbyde de nyeste og bedste hjælpemiddel-løsninger på markedet.

Fremragende kundeservice
Lige netop hjælpemidler er noget som de færreste har et indgående kendskab til - da man først begynder at interessere sig for mulighederne når der opstår et reelt behov.

Derfor står vores erfarne kundeservice-medarbejdere altid til rådighed for spørgsmål. Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9 til 15, ligesom næsten alle emails vi modtager fra kunder besvares indenfor få timer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

206 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig levering.

12 de agosto de 2025

Hej Jørgen,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otiumstol.Meget e, og god at sidde i,

Otiumstol
Meget nem at betjene, og dejlig at sidde i

8 de agosto de 2025

Hej Herman,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Jeg håber, at du bliver glad for din stol.

Som forventet!

Som forventet!
Som det skal være.

12 de agosto de 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.

Super😊❤️

Nemt hurtigt og levering af varene var kun 2 dage😊👍🏻GLS kan bare ikke finde ud af at sætte varene hvor man beder om men det jo ikke jeres skyld😂god dag

14 de agosto de 2025

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig😊

God købsoplevelse

Venlig, professionel support og gode vejledninger inden køb, hurtig levering og rigtig fin service efter modtagelsen af produktet.

6 de agosto de 2025

Hej Mik,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Den er vi meget glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min veninde Inge er bare så glad.

Min veninde Inge er bare så glad.
Ikke flere puder her/der og alle vegne.
Personalet på plejehjemmet er også glade.
Nu går går det hurtigere at få Inge fra punkt A til B.

7 de agosto de 2025

Hej Anni,

Tak for de flotte ord og din fine anmeldelse af vores webshop. Dem er vi meget glade for😊

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition. Nu skal jeg i gang med at samle bænken, så den er klar til min mand kommer hjem❤️

8 de agosto de 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg håber, at I bliver glade for bænken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt hurtig det jeg søgte.

Fandt hurtig det jeg søgte.
Har før handlet hos jer og været tilfreds.

4 de agosto de 2025

Hej Annelise,

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, varen var i orden.

Ingen bøvl, pakken kom som aftalt til pakkecentralen dagen efter, at den var bestilt.
Sådan skal det bare være!
:-)

2 de agosto de 2025

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at læse, at din pakke kom hurtigt frem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig…

Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig ekspedition. Tak

30 de julio de 2025

Hej Alice,

Tak for din flotte anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at du synes vores webshop er nem og overskuelig😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv levering.

Hurtig og effektiv levering.
I gør det godt
Hilsen fra
Willy

1 de agosto de 2025

Hej Willy,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering - fik varen dagen efter jeg havde bestilt - alt er perfekt

30 de julio de 2025

Hej Laila,

Tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning i showroom og hurtig…

God rådgivning i showroom og hurtig levering af Calpe otiumstol, som på alle måder lever op til forventningerne.
Kan absolut anbefales.
Hans Lund

10 de julio de 2025

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med din nye stol.

Hurtig handel og levering

Hurtig hand og levering kan næsten ikke gøres hurtigere og tak for det

26 de julio de 2025

Hej Sonja,

Mange tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering og en forudgående vejledning fra en ansat. Rigtig godt firma at handle hos.

23 de julio de 2025

Hej Thomas,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at høre, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Funktionelt og pænt

20 de julio de 2025

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik pakken før end ventet

Jeg fik pakken før end ventet, så alt super

21 de julio de 2025

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse af vores webshop. Jeg er glad for at læse, at dine varer kom hurtigt frem til dig.

Nemt og hurtigt

18 de julio de 2025

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop. Den er vi rigtig glade for.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.