Det var effektiv levering og selve juicerne smagte bare helt fantastisk. Jeg kunne godt drikke dem noget mere og skal helt klart bestille flere i fremtiden.
Consulta las opiniones de los clientes
Min første oplevelse var suppe og juice kuren. Droppede kaffe. Mit energi niveau blev virkelig forbedret! Alt Smager virkelig godt. Var super nemt at gå til. Jeg har bestilt til yderligere to ug... Ver más
Lækre produkter med god smag og konsistens. Giver en fin mæthedsfornemmelse. Har prøvet både deres supper, shakere og juicer og kan klart anbefale produkterne. Eneste minus er prisen som er til den li... Ver más
Det er første gang jeg bestilte hos living-superfood.dk men bestemt ikke sidste gang. Jeg købte en 3-dages juicekur med et morgen ingefærshot, kakao-drik, juicer, supper og smoothies – alt lavet på øk... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Living Superfood ApS har en passion for økologisk RAW Superfood. Vores produkter er koldpresset samt lynfrosset, for bevarelse af vitaminer, mineraler og enzymer. Ingen tilsætningsstoffer - kun de bedste råvarer fra naturen. Vores fokus er på de alle...
Información de contacto
Hyttenvej 17, 9352, Dybvad, Dinamarca
- living-superfood.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Velsmagende juice og hurtig levering😊
Fantastisk oplevelse
Det har bare været fantastisk. Levering, produkter, vejledning. Alt spiller!
Og effekten er fantastisk.
Virkelig god kvalitet og god smag.
Velsmagende juice kur
Jeg købte en 5 dages juicekur light. Juicerne smagte alle godt, og jeg følte mig hverken træt eller sulten undervejs. De har virket lige som håbet.
Jeg køber helt sikkert igen
Ingen levering af Xpressen- leverandørens transportør
Gode produkter og hurtig ordre handling samt shipping, MEN varerne blev aldrig leveret af firmaets transportør Xpressen til mig.
Jeg fik sms at varerne var leveret, men eftersom jeg var hjemme, kunne jeg konstatere at det var en løgn.
Jeg kontaktede Super Living Food via telefon, sms og email, indenfor åbningstid, men ingen af mine henvendelser blev besvaret på dagen for aftalt levering.
Jeg foreslår at Living Super Food skifter transportør, eftersom deres varer ik blir leveret til kunderne.
Var det ikke for en extrem venlig husejer langt ude i mit kvarter, og fordi husejeren ikke var på ferie, havde jeg ik fået varerne rettidigt til min weekend detox.
Det er yderst utilfredsstillende at der bruges Xpressen som transportør, med chauffører, som åbenbart hverken ka finde ud af at læse en adresse, et navn, et telefon nummer, og ej heller følge leverings instrukser.
Eftersom Xpressen ikke har leveret varerne til mig, og derfor heller ingen POD kan fremskaffes af Expressen, kan der faktisk laves en claim sag med krav på varernes CIF værdi.

Respuesta de living-superfood.dk
Dejlige lækre juicer
Dejlige lækre juicer. God service. Fik en fejllevering som vi hurtig fandt en løsning på sammen.
Lækker smag og variation
Virkelig lækre og mættende juicer
Virkelig lækre juicer, smoothier og supper - og meget mættende. Min 3-dages juicekur Favorit blev til 4 dage!
Nemt og overskueligt ☺️
Jeg synes 45-50 kr pr flaske er for…
Jeg synes 45-50 kr pr flaske er for dyrt. Derfor giver jeg det kun 3 stjerner
Skuffet over smag
5 stjerner for levering. Lækkert at de kommer på frost, så man ved at det er friske varer.
Dog mangler jeg info om forventet optøningstid i køleskab.
2 stjerner for smag. Muligvis mig der er kræsen (hvilket jeg normalt ikke er)
Men købte en pakke med 3x10 forskellige smage. 3 slags er gode, 2 er okay men 5 kan jeg overhovedet ikke lide. Så det gør, at det for mig er en dyr omgang.
Øv øv.
Løftede min energi - 5 dags suppe diæt
Jeg har bestilt til yderligere to uger hvor jeg blander med andet mad. Jeg holder ved morgen ritualet med ingefær shot og en sund slowjuice samt minimum en suppe om dagen. Ninette, 48 år.
Fantastisk velsmagende produkter
Juicene gav mig vild hjertebanken
Juicene gav mig vild hjertebanken efter 1 dag. De gjorde mig svimmel og dårlig

Respuesta de living-superfood.dk
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse! Følte slet ingen sult under min 4 dages juicekur. Kuren har bevirket at min nattesøvn er blevet væsentligt forbedret.
Det er første gang jeg prøver sådan noget, men absolut ikke sidste gang.
La experiencia Trustpilot