- Tienda de decoración e interiorismo
- también en la categoría
- Tienda de mobiliario para salones
Living Club verwelkomt je in een wereld waar passie voor design en originaliteit samenkomen om je huis te transformeren in een oase van stijl en comfort. Als toegewijd team van creatieve geesten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van gelimiteerde woondecoratie producten die je interieur naar een hoger niveau tillen. Bij Living Club draait alles om originaliteit en exclusiviteit. Elk item in onze collectie is met zorg ontworpen en met liefde vervaardigd, met als doel je huis te verrijken met unieke en trendy decoratieve stukken die je nergens anders zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een statement stuk voor je woonkamer, een subtiele touch voor je slaapkamer of een eye-catcher voor je kantoor, bij ons vind je iets speciaals voor elke ruimte en elke smaak. Met een voortdurende toewijding aan vakmanschap en innovatie streven we ernaar om telkens weer nieuwe en inspirerende ontwerpen te creëren die jouw huis tot leven brengen en jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. Ontdek vandaag nog de wereld van Living Club en laat je inspireren door onze unieke collectie woondecoratie producten. Welkom bij de club waar jouw huis tot leven komt.
Nijverheidsweg 3a, 2421LR, Nieuwkoop, Holanda
- 0172553985
- info@livingclub.nl
- livingclub.nl
Ninguna opinión
Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.