Livinq B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig. Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een pri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat ik wist dat ik sets toiletaccessoires had besteld die niet op voorraad waren kreeg ik toch wat er wel voorradig was, opdat de aannemer het meeste nog kon monteren. Ook de laatste twee ond... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer nette en goede artikelen van een goede kwaliteit. Door LIVINQ heb mijn wc kunnen omtoveren tot een mooiere en handigere plek doordat de LIVINQ artikelen niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was aan het kijken naar een (mat)zwarte accessoires voor de voor de WC zowel boven en beneden. Totaal geen spijt van de aankoop. Snelle service en hele goede kwaliteit! Bij de renovatie van mijn badka... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Livinq is een Nederlands merk gespecialiseerd in toilet- en badkameraccessoires. Wij brengen de allernieuwste trends naar jouw badkamer. Bij ons krijg je altijd een kwalitatief goed design tegen een betaalbare prijs. Al onze producten worden ontworpen met het oog op maximaal comfort en gebruiksgemak. Zorgeloos genieten met standaard vijf jaar garantie op al onze producten. Kies voor kwaliteit, kies Livinq.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik vind de producten van Livinq echt…

Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig.

Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een prijsverhoging heeft gehad en nu €20,- duurder is geworden (kost nu €54,90)!

27 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Livinq B.V.

Beste MP, bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te horen dat je onze producten mooi, deugdelijk en stevig vindt. Daar doen we het voor! :)

Wat betreft uw opmerking over de pedaalemmer, zou u ons dit kunnen verduidelijken? U kunt een mailtje sturen naar info@livinq-sanitair.nl, dan gaan we er even naar kijken wat hier eventueel mis gaat. Alvast bedankt! :)

kwalitatief product

Snel geleverd en kwalitatief goed product!

5 de junio de 2026

Respuesta de Livinq B.V.

Hi Joop, dank je wel voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levertijd en de kwaliteit van onze toiletaccessoires.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles werd op tijd bezorgd en de…

Alles werd op tijd bezorgd en de producten zien er goed uit!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Livinq B.V.

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de producten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service wbt snelle levering

Ook de laatste twee onderdelen werden sneller geleverd dan beloofd. Echt top!

28 de octubre de 2025

Respuesta de Livinq B.V.

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de aannemer het op tijd voor jullie heeft kunnen monteren.
Fijn dat je ons als betrouwbaar ervaart, daar doen we het voor!

Goede spullen

30 de agosto de 2025

Respuesta de Livinq B.V.

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat de levering soepel is verlopen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling niet leverbaar

Het is erg vervelend als je iets online besteld, betaald en het niet geleverd krijgt omdat het niet voorradig is. Het moet toch niet zo moeilijk zijn voor een webwinkel om de juiste voorraad aan te geven op de site zodat dit niet voorkomt. Heb het geld wel na 2 dagen terug ontvangen maar vind het niet netjes. Daarom 1 ster

9 de marzo de 2024

Beste Astrid,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de bestelling. Het klopt inderdaad dat het door u bestelde artikel op het moment van bestellen helaas niet op voorraad was. Wij hebben dit direct bij u aangegeven en het volledige aankoopbedrag direct teruggestort. Het artikel is inmiddels weer op voorraad. Indien wij u hierbij nog kunnen helpen dan hoor ik het graag. U kunt ons bereiken per mail op info@livinq-sanitair.nl.

8 consejos para escribir buenas reseñas.