Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min vare var ødelagt under…

Min vare var ødelagt under forsendelsen, snakkede med Lix.as om det.
2 dage efter, stod der nye vare uden for min dør.
Det en service man ikke finder andre steder.
Jeg takker alle hos Lix.as for deres vendelighed og super god service.
Kan varmt anbefale at handle hos Lix.as
Mvh Glenn

4 de febrero de 2026

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Var meget behagelige at snakke med i telefonen, og de kom helt som aftalt med en rar chauffør, der kom med et læs terrassebrædder.
Vh Anne Marie

5 de enero de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anne Marie 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse – både i kontakten med os og ved leveringen. Vi er særligt glade for, at både aftalerne og chaufføren levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du bliver glad for dine terrassebrædder og får stor glæde af dem.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode produkter og gratis levering

Nemt at bestille, men man skal være opmærksom på at de trækker pengene så snart man har bestilt, og leveringen sker på et eller andet tidspunkt. Jeg savnede at få en opdatering på hvornår de forventede at levere.

8 de enero de 2026

Respuesta de LIX

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores produkter og gratis levering 🙏

Du har helt ret i, at betalingen trækkes ved bestilling. Det skyldes, at ordren reserveres og klargøres hos os med det samme. Vi beklager, hvis informationen omkring forventet leveringstid ikke har været tydelig nok – det tager vi til os.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores opdateringer og kommunikationen omkring levering, så kunderne fremover får bedre besked undervejs i forløbet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Levering

Godt Levering . Tak for Det ❤️

13 de enero de 2026

Respuesta de LIX

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️

Vi er glade for at høre, at leveringen var god, og vi sætter stor pris på din feedback.

Du er altid velkommen hos os igen.

Fin service

Fin service, lidt lang leveringstid.

13 de enero de 2026

Respuesta de LIX

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service. Vi beklager samtidig, at leveringstiden har været længere end ønsket. Vi arbejder løbende på at forbedre vores logistik og leveringstider, så oplevelsen bliver endnu bedre fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkt leveret som det skal.

Produkt leveret som det skal.
Unik produkt som er svær at finde (PVC paneler)

10 de enero de 2026

Respuesta de LIX

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at produktet blev leveret som forventet, og at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os, at vi kan tilbyde unikke produkter – især dem, som kan være svære at finde, som f.eks. PVC-paneler.

Du er altid velkommen igen hos os.

Fin service…

Manglede lidt mere info om leverings tidspunkt. Men da varen kom blev det båret helt ind. Super fin service.

6 de enero de 2026

Hej

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis leveringstiden har oplevedes som lang, og hvis informationen omkring leveringen ikke har været tydelig nok.

Vi arbejder løbende på at forbedre både vores leveringstider og kommunikationen omkring leveringen, så vores kunder får en bedre oplevelse. Din feedback er derfor meget værdifuld for os og hjælper os med at blive bedre.

Vi kan samtidig informere dig om, at din pakke er på vej og forventes leveret i dag eller i morgen.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete ordre, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel.

Svindel.
Deres postnummer er Ballerup men adressen er kjellerup i Jylland.
De svarer ikke ikke på mail

17 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hej

Oplysningen stammer fra dem, der har lavet vores hjemmeside, og tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi retter det hurtigst muligt.

Kan du samtidig uddybe, hvad du mener med svindel? Det er et alvorligt ord, og så vidt vi kan se, har du ikke foretaget et køb hos os.

Hvis der er tale om en misforståelse, hører vi gerne fra dig, så vi kan afklare den.

Lix

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.