Banner for LOBERON

LOBERON  Opiniones 2814

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakupoione zazdrostki są drugimi, które kupiłam. Oznacza to, że bardzo mi się podoba i odpowiada moim wymogom. Mam już Wasze zazdrostki w trzech oknach i niewykluczone, że skuszę się kolejny raz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Odkąd odkryłam sklep i produkty Loberon wiem ze moja przestrzeni domu moze mieć jakosc jakiej nie dają mi lokalne sieciowe sklepy z meblami i akcesoriami. Uwielbiam jakosc produktów, oraz to w jak bez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kupiłam ławkę oraz dwa elfy, wszystko zgodne z opisem i bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem polecam sklep. Dziękuję za terminową dostawę, staranne zabezpieczenie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de muebles
  3. Tienda de mobiliario para jardín
  4. Tienda de mobiliario para salones

Acerca de LOBERON

Escrito por la empresa

LOBERON – Styl życia wyrażony w wyjątkowych wnętrzach i przestrzeniach na zewnątrz

LOBERON to marka, która celebruje piękno codzienności poprzez stylowe, przemyślane i pełne charakteru aranżacje. Od 2012 roku oferuje unikalne kolekcje mebli, dekoracji i tekstyliów do wnętrz oraz przestrzeni zewnętrznych, łącząc estetykę z funkcjonalnością, jakość z emocją, klasykę z nowoczesną wrażliwością. To marka dla osób, które pragną żyć pięknie – w domu i poza jego murami – otaczając się przedmiotami, które mają duszę i tworzą wyjątkową atmosferę.

Kolekcje LOBERON obejmują szeroki wachlarz produktów do salonu, jadalni, sypialni, łazienki, a także na balkon, taras i do ogrodu. W ofercie znajdują się między innymi stoły z litego drewna, sofy w stylu vintage, miękkie dywany i zasłony, ale również ogrodowe zestawy wypoczynkowe, huśtawki, lampy zewnętrzne, donice, tekstylia na leżaki i nastrojowe dekoracje sezonowe. Wszystko zaprojektowane w spójnym, rozpoznawalnym stylu LOBERON – ciepłym, eleganckim, ponadczasowym.

Styl LOBERON czerpie inspiracje z klimatu południowej Francji, rustykalnych rezydencji, wzornictwa przemysłowego i prostoty natury. Meble i dodatki powstają z naturalnych materiałów: drewna, lnu, rattanu, żelaza czy szkła, często ręcznie wykańczane, celowo niedoskonałe – dzięki czemu każde wnętrze i każdy ogród nabierają autentycznego charakteru. To nie są produkty do szybkiej konsumpcji, ale przemyślane elementy wyposażenia, które z wiekiem zyskują na wartości.

LOBERON stawia na trwałość, harmonię i emocje. Dom – w rozumieniu marki – to nie tylko ściany i dach, ale także przestrzeń wokół: taras, patio, loggia, ogród. Wszystkie te miejsca zasługują na taką samą troskę, styl i indywidualne podejście. Dzięki temu można stworzyć spójną całość – prywatną oazę, w której estetyka idzie w parze z komfortem, a styl z funkcjonalnością.

Marka LOBERON przemawia do osób, które pragną żyć świadomie i pięknie, cenią rękodzieło, faktury naturalnych materiałów, ponadczasowe formy i przedmioty z duszą. Niezależnie od tego, czy urządzasz salon z kominkiem, romantyczną werandę, czy zaciszne miejsce na poranną kawę w ogrodzie – LOBERON dostarcza inspiracji i narzędzi, by każda przestrzeń nabrała wyjątkowego charakteru i stała się przedłużeniem Twojej osobowości.

Información de contacto

60 zł w prezencie!

Zapisz się na newsletter i odkrywaj inspiracje z kolekcji!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bardzo dobry kontakt telefoniczny

Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Błyskawiczne załatwienie sprawy uszkodzenia przesyłki w transporcie i dostarczenie nowej bez konieczności oczekiwania na zwrot środków i składania nowego zamówienia. Bardzo ładny produkt zgodny z opisem.

1 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Piękne produkty ALE…

Piękne produkty, ale spóźniona przesyłka, która dotarła w dwóch elementach i każdy z nich dostarczany był w inny dzień. Brak informacji uprzedzającej o takiej sytuacji wywołał spore zamieszanie. Trudno polegać na firmie, która obiecuje szybką przesyłkę lampy a potem spędzać święta przy świeczce.

8 de abril de 2026

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i ogromnie przepraszamy za niedogodności, które Panią spotkały. Taka sytuacja absolutnie nie powinna mieć miejsca i rozumiemy Pani rozczarowanie.

Bardzo prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta poprzez wiadomość e-mail: kontakt@loberon.pl lub telefonicznie: 23 697 12 05.

Zależy nam na jak najszybszym rozpatrzeniu reklamacji i zaproponowaniu odpowiedniego rozwiązania.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lustro

Kupiłam w styczniu, przesyłkę dostałam w kwietniu. Lustro z daleka ładnie się prezentuje ale z bliska wykonanie jak za taką kwotę rozczarowujące i pozostawia wiele do życzenia.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Towar niezgodny z opisem i zdjęciem w…

Towar niezgodny z opisem i zdjęciem w ofercie. Podstawa ma inny kolor, brak elementów złoceń, które musiałam
Sama uzupełnić.

31 de marzo de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Baaaardzo długo czekam na zamówienie

Baaaardzo długo czekam na zamówienie. Gdy składałam zamówienie (chyba w listopadzie) to dostałam informacje, że zamawiany produkt dotrze do mnie w lutym. Data dostawy była co chwilę przesuwana. Ostatecznie zamówienie dotarło dopiero na początku kwietnia. Dla mnie jest to totalny brak szacunku do klienta.

bezproblemowa reklamacja

z winy firmy operującej dostarczeniem przesyłki (konsola) otrzymałem uszkodzony mebel. Firma LOBERON bezproblemowo uwzględniła reklamację i całkowicie za darmo przesłała nową konsolę.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.