La empresa ha respondido
Hele fijne tandenborstel voor ons zoontje. Normaal was tandenpoetsen een enorme strijd en nu is het gewoon een feestje!
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... Ver más
La empresa ha respondido
Met de post is het pakketje te ruw behandeld waardoor wat mankementen bij aankomst. Loby heeft meteen een nieuwe gestuurd. Ons kindje van 16 mnd wil graag meedoen met elektrisch poetsen, kreeg steed... Ver más
La empresa ha respondido
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
9711GA, Groningen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Tandenpoetsen met een peuter is niet altijd gemakkelijk, maar deze tandenborstel vindt zij geweldig. Alleen onze kleine meid , gaat er soms wat hardhandig mee om het laatste stuk brak af toen , deze ongelukkig op de houten vloer viel. Meteen een vriendelijke reactie op mijn mail en de nieuwe tandenborstel is alweer onderweg. Kan onze kleine meid weer lekker door met poetsen :-).

Topservice!
Tandenpoetsen is geen probleem meer sinds we deze borstel gebruiken. Wij zijn fan!

Respuesta de Loby
Bestelling kwam in 2 keer, maar top! Fijne tandenborstel voor de kleinsten. Alle neefjes en nichtjes hebben er een

Respuesta de Loby
Mijn dochter heeft er vooral veel plezier van en wil eindelijk weer tandenpoetsen.

Respuesta de Loby
Kleine compacte verzending, handig formaat voor reizen ook! Mijn zoontje van 1,5 is er gek van en poetst nu met gemak zijn tanden! Daarvoor, met een manuele tandenborstel, was het altijd met het nodige gevecht!

Respuesta de Loby
Mijn zoontje vindt deze tandenborstel geweldig! Hij wil nu zelf zijn tandjes poetsen en vindt het nog leuk ook. Met een normale tandenborstel was dat wel even een ander verhaal. :-)

Respuesta de Loby
Snelle reactie en levering, fijne service en meedenkend.
Kortom een mooi product voor een goede prijs.

Respuesta de Loby
Al 4 tandenborstels gekocht. Voor mijn eigen kinderen twee en als cadeau ook twee gedaan. Ze zijn er allemaal dolblij mee, het tandenpoetsen is een leuk onderdeel van de dag geworden.
1 had wat mankementen, maar daar is enorm snel heel positief op gereageerd, we hadden dezelfde week nog een nieuwe tandenborstel thuis gestuurd gekregen! Enorm bedankt!!

Respuesta de Loby
Snelle en goede levering! Goede tandenborstel, m’n zoon vindt hem geweldig.

Respuesta de Loby
Super blije klant hier! Snelle verzending en product voldoet aan de verwachtingen!

Respuesta de Loby
Super tevreden. Mijn dochter vraagt nu zelf om haar tanden te poetsen.
Top product en kwaliteitsvol

Respuesta de Loby
Snelle levering en precies gekregen wat k heb besteld

Respuesta de Loby
Een leuke tandenborstel die een dreumes van twee jaar met plezier zijn tanden laat poetsen.
De tandenborstel werd snel geleverd.

Respuesta de Loby
Hele snelle levering en product ziet er goed uit. Fijne zachte borstel en mooi design. Ligt ook prettig in mijn kindje haar handen.

Respuesta de Loby
Snelle levering en leuke tandenborstel!

Respuesta de Loby
Ons zoontje vindt sinds we deze Tandenborstel gebruiken een feestje om te poetsen! Super bedankt!

Respuesta de Loby
Vlotte bestelling en snelle levering! Ik heb 2 elektrische tandenborstels aangeschaft voor mijn 11 maanden oude tweeling. Ze lachen hun tandjes bloot als ik de tandenborstel uithaal en het poetsen gaat super vlot!

Respuesta de Loby
We gaan hem vanavond uittesten maar denk zeker dat het goed gaat zijn , snel binnen heel fijn
Update , getest en zeer fijn ervaren

Respuesta de Loby
Más información sobre otros tipos de reseñas.