Local Adventures India by Meraki Pvt Ltd Opiniones 14

2. Agencia turística de paseos en globo
  3. Proveedor de viajes culturales
  4. Agencia de turismo
  5. Agencia de viajes

Local Adventures India by Meraki Trips Pvt. Ltd. is an India based Travel Agency operating and organizing trips in India and Nepal. LAI opens the door to the heart and soul of the Indian subcontinent. We offer international travelers immersive and authentic experiences, revealing the richness of India's culture, history, natural beauty, and thrilling adventures. Your trip will be full of memorable experiences curated by our experts and led by local leaders. Take a privately guided trip or Join a small group of like-minded travellers that, like you, are eager to safely and confidently experience all the things that make our world worth exploring. We proudly promote local businesses and artisans, ensuring our tours provide unforgettable memories while supporting the local economy. Our journeys across India highlight vibrant traditions, breathtaking landscapes, and captivating stories At LAI, we believe in sustainable travel that goes beyond sightseeing. We strive to create deep connections, lasting appreciation for this extraordinary region's beauty and diversity, and a commitment to preserving it for future generations while assuring quality and unique stays.

4,5

La mejor decisión estando en la India

Viajé a la India en 2016 y, al principio, organizamos el recorrido por nuestra cuenta. Sin embargo, en el camino conocimos a Himanshu de Local Adventures India, y gracias a él, nuestro viaje se volvió mucho más estratégico y bien planificado. Nos ayudó a estructurar el itinerario según los lugares que queríamos visitar y nuestro presupuesto, además de gestionar las reservas de hoteles y algunas actividades que hicieron la experiencia aún más agradable y especial.

Su apoyo no solo nos permitió ahorrar dinero, sino que también nos aseguró que todo saliera según lo planeado. Himanshu tiene una gran experiencia, fue muy paciente ante todas nuestras dudas, la comunicación con él fue siempre clara y respetuosa, lo que nos transmitió mucha confianza.

Aunque aún no he tenido la oportunidad de volver a la India, cuando lo haga, sin duda volveré a planificar mi viaje con él. Súper recomendado

1 de septiembre de 2024
Mostrar reseñas en todos los idiomas. (14 reseñas)