Local Hero Travel Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De reis in Tanzania was fantastisch! We hadden een super goede gids: Godi en hebben enorm veel bijzondere dieren gezien. De safari’s waren geweldig! De landschappen waren prachtig, de lodges en hotels... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ze hebben altijd snel gereageerd op vragen en de info die verstrekt werd was duidelijk en helder. Verder is er tijdens onze vakantie ook contact geweest over de voortgang. Voor ons een reden om zeker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor 2e keer met local hero naar Zuid Afrika Nu met name het Noorden gezien. Erg mooie natuur, heerlijk weer. Goed georganiseerd, mooie bestemmingen. Makkelijk en snel contact. Top vakantie Prettige o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De afstemming met Local Hero was erg fijn bij het plannen van de reis: goed kijkend naar samenstelling gezin en onze wensen. Opbouw van de vakantie was goed in elkaar gezet. Goede gidsen en fijne hote... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Centro de información turística

Escrito por la empresa

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact, meedenken met de. Reisroute, duidelijke communicatie

5 de febrero de 2026

Respuesta de Local Hero Travel

Beste Susanne, dankjewel voor je mooie review. Goed om te horen dat je het contact als fijn en persoonlijk hebt ervaren. Groet, het Local Hero Travel team.

een fantastische reis

een fantastische reis, goede balans tussen actief en rust. Ze leveren snel een reisplan en staan open voor wijziging. Begeleiding ter plekke adequaat. Top Local Hero Melissa!!

3 de febrero de 2026

Respuesta de Local Hero Travel

Dank voor je mooie review en goed om te horen dat je een fantastische reis hebt gehad! Ook fijn dat je het contact met Melissa als top hebt ervaren. Groet, het Local Hero team in Arnhem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een fijn contact met Louise

We hadden een fijn contact met Louise. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede ideeën, omdat ze beter wist wat wij wilden. We werden overal bij betrokken. Echt heel fijn.

20 de enero de 2026

Respuesta de Local Hero Travel

Dankjewel voor je mooie review! Goed om te horen dat jullie het contact met onze local Hero als fijn hebben ervaren! Groet, het Local Hero Travel team in Arnhem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een bijzonder mooie reis.

Wij hebben een bijzonder mooie reis gemaakt naar Laos en Cambodja. Local Hero heeft alles geregeld en het was top geregeld!!!! Iedere gids/chauffeur was op tijd, vriendelijk, service gericht, flexibel. Hotels waren prima, treinen/boten goed geregeld. Als er iets was konden we onze contactpersoon appen en werd er direct actie ondernomen. Zijn erg blij met Local Hero en zullen ze zeker aanprijzen.

11 de enero de 2026

Respuesta de Local Hero Travel

Hartelijk dank voor je leuke review Ella! Wat goed om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad. Groeten, team Local Hero Travel

Reis Sumatra Java Nusa Penida

We hadden zelf aangegeven waar we heen wilden. Ze hebben het prachtig tot een fantastische reis gemaakt. Alles was tip top geregeld.

9 de enero de 2026

Respuesta de Local Hero Travel

Dank voor je mooie review en wat fijn om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gehad! Geniet lekker na van de reis. Warme groet, team Local Hero Travel

Vijf weken in ZuidOost-Azie

Vijf weken in ZuidOost-Azie waarvan 4 in Thailand; uitstekende afspraken gemaakt door de local hero; geen support nodig gehad

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk zien we je snel op een van onze andere bestemmingen. Groetjes van team Local Hero Travel.

Van Beijing naar Hongkong

Wij gingen in oktober drie weken naar China. We staken het reisplan in grote lijnen zelf in elkaar, en regelden met Local Hero Travel (LHT) de praktische uitwerking - van treintickets en hotels tot toegangskaartjes en hier en daar een lokale gids. Dat verliep goed en efficiënt. Voor het vertrek bezorgde LHT ons een gedetailleerd reisplan.
In China verliep alles super. Wij hadden een mooi evenwicht tussen georganiseerde activiteiten en tijd om zelf in te vullen. Wij gaan bijna nooit via hotels op reis, maar de hotelkeuze van LHT viel reuze mee. Vooral in Pingyao en Ping’an hadden we tophotelletjes: prachtige accommodaties op unieke plekken.
De transporten waren perfect geregeld, ook de taxiritten van en naar de hotels - altijd met rustige en betrouwbare chauffeurs. Vier keer regelde LHT een gids: in Beijing, in Xi’an, in Chengdu en eentje voor drie dagen in Chengyang. Allemaal flexibele en behulpzame mensen met een vlotte sociale babbel en een goed verhaal. Met de ondernemende Tao kwamen we in de regio van Chengyang op heel verrassende en authentieke plekken terecht, 100 jaar terug in de tijd. Zo leuk.
Soms hadden wij een vraag voor onze local hero. Die reageerde altijd meteen, ook op weekenddagen en buiten de werkuren. Altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Voor ons was dit een topreis!

1 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Local Hero Travel

Bedankt Wim voor deze leuke review! Goed om te horen dat de reis zo mooi was. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes van team Local Hero Travel in Arnhem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De communicatie vanaf het eerste…

De communicatie vanaf het eerste contact moment was prima. Tijdens de reis was alles super geregeld. De taxi's kwamen op tijd, de locatie's waren volgens afspraak. De exursies waren prima geregeld. We hebben nooit ergens hoeven te wachten of klopte er iets niet. Bij het vervallen van een exursie uitstekende communicatie over een alternatief. Wilden we zelf iets anders met een tijd werdt het geregeld. Op de dag van vertrek uit Nederland werdt er een appgroep aangemaakt met de locale contact persoon. Wat hebben we een fijne reis gehad naar Cuba !

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Bedankt voor de mooie review Anneke! Leuk om te horen dat jullie zo'n fijne reis naar Cuba hebben gehad. Nu nog lekker nagenieten en hopelijk tot een volgende reis! Groetjes van team Local Hero Travel in Arnhem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooie reis door een prachtig land

Een mooie reis door een prachtig land. De locaties waren mooi, de transfers en tours goed geregeld en het was eenvoudig om contact te krijgen met het reisbureau als het nodig was.

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad en het contact als prettig hebben ervaren. Geniet lekker na van de reis en wellicht tot de volgende keer! Groetjes van het Local Hero Travel team in Arnhem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de boeking hebben we goed overleg…

Bij de boeking hebben we goed overleg gevoerd welke onderdelen we graag in onze vakantie wilden invoegen. Bij de uitvoering kregen we via whatsapp snel reactie op onze vragen.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Goed om te horen dat het contact met de local Hero goed is verlopen en dat jullie er positief op terug kijken. Geniet lekker na van de reis. Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team in Arnhem

Prettige communicatie

Prettige communicatie, een goed luisterend oor naar onze wensen. Alles perfect geregeld.

18 de noviembre de 2025

Beste Ronald en Mieke,
Hartelijk dank voor jullie reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en hopelijk tot een volgende keer.
Het team van Local Hero Travel

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Chauffeurs waren goed en steeds op tijd. Hotels waren goed tot erg leuk. De Chinese contactpersoon reageerde steeds direct als we toch nog een vraag hadden. De gids bij de geboekte excursie naar het terracottaleger was geweldig. Zij zorgde ervoor dat we een theeceremonie konden meemaken en regelde kaartjes voor een mooie show. We hebben een prachtige reis gehad.
Enig klein verbeterpuntje is dat we wel altijd erg vroeg op de stations waren waardoor we onnodig lang hebben moeten wachten.

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Wat fijn om te horen dat jullie reis en het contact goed is bevallen! Bedankt voor je puntje feedback, we zullen het meenemen. Groetjes, het team van Local Hero Travel :)

reis Suriname

goede voorbereiding reis
ter plaatse is alles vlot verlopen

14 de noviembre de 2025

Hi Wim,
Wat goed om te horen dat de reis én het samenwerken met Melissa zo goed is bevallen. :) Dankjewel voor de review! Groet, het Local Hero Travel team

Prima verzorgde vakantie

Prima verzorgde vakantie, fijne accommodaties, vriendelijke hosts en heel goede service bij vragen. De excursies waren verrassend en met kundige gidsen.
Super attent de verrassing op onze dochters verjaardag! Aanrader!

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Hi, hartelijk dank voor jullie mooie review! We hopen dat jullie lang met mooie herinneringen mogen terugkijken op deze bijzondere reis. Hopelijk tot een volgende keer! Team Local Hero Travel

Roadtrip Zuid Afrika.

Prima informatie voorziening en hulp ter plaatse in Johannesburg. Vooral GPS coördinaten erg handig voor de afgelegen locatie. Tanja heeft ons goed geholpen met bepalen route en kiezen locaties. Advies om voor de whale watching in Hermanus aan te geven dat trips geannuleerd kunnen worden bij windkracht 4 en hoger. Gelukkig konden we de dag erop nog mee en hebben we de walvissen nog gezien.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Dank voor jullie positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Ook dank voor de tip omtrent de whale watch tour. Gelukkig inderdaad dat jullie de volgende dag nog de mogelijkheid hebben gehad om alsnog de whale watch tour te doen. :-)

Groet, het Local Hero Travel team in Arnhem

Local Hero Tanja was top

Local Hero Tanja heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daar een passende reis bij gemaakt.

23 de octubre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Dank je wel voor je reactie. We zien je graag weer terug op een van onze reizen. Het team van Local Hero Travel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was gewoon goed geregeld en de…

Alles was gewoon goed geregeld en de communicatie daar omheen ook. We hebben wat problemen ervaren welke heel netjes zijn opgepakt.

Kortom een top ervaring!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Hallo Iris en Bren, Hartelijk dank voor jullie mooie review. We hopen dat jullie lang met mooie herinneringen mogen terugkijken op deze bijzondere reis. Hopelijk tot een volgende keer! Team Local Hero Travel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was de tweede keer dat ik met local…

Dit was de tweede keer dat ik met local Hero en mora travel op pad ben gegaan in Madagascar.
Ik heb werkelijk niets op de punctualiteit van mijn chauffeur,guides,spotters,en planners aan te merken.
Heel fijn om niet bezig te hoeven zijn met inplannen accommodatie en het zoeken naar fijne plekjes om te lunchen of winkels te vinden.
Naivo mijn chauffeur was heel bekwaam en efficiënt.
En een mooi mens 😁
Geweldige vakantie gehad .

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Local Hero Travel

Hi Peter, dank voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je wederom een positieve ervaring hebt met ons en de organisatie ter plaatse! Geniet lekker na van de reis en wellicht tot de volgende keer! Groetjes, Tamara - het Local Hero Travel team

top geregeld

alles was goed verzorgd. de chauffeurs waren keurig op tijd en er werd ook onderling goed gecommuniceerd. Bij problemen waren jullie zelf goed aanspreekbaar en bereikbaar. Alleen onze laatste excursie verliep een beetje gek. Wij wisten niet dat we opgehaald zouden worden met een taxi. dachten aan een gids en zijn met de verkeerde excursie meegegaan. Allemaal niet heel erg maar wel jammer dat het niet duidelijk was. Ik vond de dame aan de receptie bij de Peperpot ook niet echt behulpzaam hierin. De eigenaar (manager) s'avonds wel.

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boven verwachting goed – echt een aanrader!

Local Hero Travel is een ontzettend betrouwbare partij. Vanaf het eerste contact was de communicatie heel duidelijk en supersnel. Alles voelde heel persoonlijk: we kregen echt het gevoel dat er met ons werd meegedacht en dat niets te veel gevraagd was. Het hele traject verliep soepel en het resultaat was boven onze verwachtingen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding echt top. We zouden zonder twijfel iedereen aanraden om via Local Hero Travel te boeken.

29 de septiembre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.