Lodur Opiniones 8

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Håll er borta från denna sidan

Håll er borta från denna sidan. Spelade 3 spel och fick en bonus på min första insättning. Blev då limiterad och kunde bara spela för 11kr per spel.

7 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin och lättnavigerad sida

Fin och lättnavigerad sida. Aldrig några problem med varken insättningar eller uttag. Uttagen går på 2-3min genom swish flera gånger på tusentals kronor. Förstår inte varför det finns många negativa omdömmen.

30 de abril de 2026

Respuesta de Lodur

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar vår webbplats och tycker att den är lätt att navigera. Vi arbetar hårt för att allt ska gå så smidigt som möjligt för våra spelare, så det är kul att se att din upplevelse har varit så positiv.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och att du tog dig tid att dela din feedback.

Lycka till med spelandet
Team Lodur

70 H uttagstid

Högst oseriöst bolag som ej kommer bli långvarigt på svenska marknaden om inget ändras.

Fick vänta 70 h på ett uttag. Var i kontakt med kundtjänst ett flertal gånger. Där får man endast AI genererade svar att de ska skynda på processen.

Blev dessutom limiterad till 20 kr insatser efter 3-4 oddsspel. Hade jag valt oddsbonusen som jag tur avstod hade omsättningskraven tagit evigheter med maxspel på 20 kr.

Det blev också genomfört en omständig KYC trots bankid login.
Där det först krävdes standard ID/adress när det var insänt så tillkom banktransaktioner. Trots jag bara varit medlem i 1 vecka så ville de ha banktransaktioner 1 månad bakåt när jag inte var medlem. Vilket de ej har regelverk för.

27 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I SÄRKLASS DEN SÄMSTA SPELSAJTEN I…

I SÄRKLASS DEN SÄMSTA SPELSAJTEN I SVERIGE.
13400:- kr förlust innom ett dygn.
3,5 timmar inte ett enda bonusspel trots flera spelbyte.
Absolut den värsta som finns, spel som inte öppnar , felmeddelanden hela tiden och de gör inget åt det.
SPELA INTE PÅ DENNA SAJT , UNDVIK TILL VARJE PRIS.

27 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usel hantering gällande insättningar.

Usel hantering gällande insättningar.
Försöker sätta in 1000 kr med swish, får något felmeddelande och det står 0 kr på kontot.
Sätter då in 1000 kr med trustly och drt fungerade, uppdaterar kontot och då står det 2000 kr. Då har swish insättningen slagit igenom också.
Jag tar då ut 1000 kr, har inte råd att avvara 2000 precis före löning kände jag.
Men iom uttaget så får jag ingen bonus.
Kontaktar supporten, får till svar tyvärr kan vi inget göra och ändå är det deras kassa system som är orsaken till händelsen.
Har man sådan usel service förtjänar man inget kund underlag.

22 de abril de 2026

Respuesta de Lodur

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar verkligen att du hade en negativ upplevelse.

Vi strävar alltid efter att ha ett smidigt system och vi uppskattar att du uppmärksammar oss på din upplevelse. Om du vill att vi ska undersöka saken vidare eller om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår livechatt för ytterligare hjälp.

Team Lodur

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle ta ut 300kr men kom ingen Swish…

Skulle ta ut 300kr men kom ingen Swish fast jag betalade med Swish kontaktade kundtjänst och de sa att det kan ta upp till 3 timmar men det kom inga pengar ändå. Fick skicka in bild på ID-kort samt selfie och adresserat brev men ändå inte fått mina pengar för det ska utvärderas. Nä ingen mer Lodur såklart . Kommer hålla mig till seriösare casinon som svenska spel, ATG. Paf. De försöker inte hindra utbetalningar för att man ska spela upp igen . Har du haft problem skriv gärna här och ring Konsumentverket de granskar just nu 14 st nätcasinon . Anders

2 de abril de 2026

Bästa Anders,
Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med vår plattform. Vårt mål är att tillhandahålla en pålitlig miljö för alla våra användare. När du är redo, besök vår livechatt så att vi kan hjälpa dig med dina frågor.
Lodur.Se - teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Låg RTP & swishuttag tog 22 timmar…

Låg RTP och uttag med swish tog 22 timmar... Inte att rekommendera!

13 de marzo de 2026

Kära Gustav,

Tack för att du delar med dig av din feedback! Vi beklagar att din senaste upplevelse inte riktigt motsvarade dina förväntningar, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss.

Vi vill påminna dig om att spel i grunden är baserat på slumpen, vilket innebär att resultaten kan variera och vara oförutsägbara från tid till annan. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas att din nästa upplevelse hos oss blir mer positiv. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår support via livechatt så att vi kan hjälpa dig vidare.

Lodur.Se-teamet

Lurar kunder

Vinner ni något mer än ni gjort en isättning på kommer dom begränsa erat konto så ni inte kan ta ut. Speciellt välkomstbonusen för sport är ni nära på att omsätta allt blockas ni från att spela. Tro mig håll er borta från Lodur bet

17 de febrero de 2026

Kära Adis,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att din senaste upplevelse hos oss inte uppfyllde dina förväntningar och att du känner dig besviken. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av dina åsikter, eftersom det hjälper oss att bättre förstå våra spelares perspektiv.

Vi vill påminna dig om att spel i grunden är baserat på slumpen, vilket innebär att resultaten kan variera kraftigt från tid till annan. Vi värdesätter din tid hos oss och rekommenderar att du kontaktar vår support via livechatt så att vi kan undersöka dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Lodur.Se-teamet

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.