Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde... Ver más

La empresa ha respondido
Ik heb nog niets ontvangen 8 dagen na een simpele bestelling van een rails die op voorraad was. Ook nog geen bevestiging van verzending ondanks toezegging. Ik kan nu niet verder met mijn kast.
La empresa ha respondido
Lieferung, Verpackung und Schnelligkeit sind unübertroffen gut gewesen. Montage war auch schnell und einfach erledigt. Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik werd zeer professioneel en deskundig te woord gestaan door een jongeman genaamd Issam. Ik heb aangegeven dat ik eerder een negatieve ervaring heb gehad met ee... Ver más
La empresa ha respondido
Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!
Schoorgras 20, 5986 PK, Beringe, Holanda

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik kan nu niet verder met mijn kast.

Respuesta de Loftdeur.nl
Klant vriendelijk,alles wat ik vroeg was op voorraad.

Respuesta de Loftdeur.nl
Prima service. Ik was vergeten het huisnummer in te vullen en werd hier direct de dag na bestelling over benaderd. de bestelling is snel geleverd.

Respuesta de Loftdeur.nl
Ik had een foute levering gekregen maar dit werd correct gecorrigeerd.

Respuesta de Loftdeur.nl
Schuifdeur systeem besteld en na 2 u stond het al verpakt klaar om te verzenden. Na 2 dagen opgehaald door vervoerder, spijt heeft het transport op zich laten wachten (waar loftdeur niks mee te maken heeft) 3 a 5 werkdagen was beloofd, dit zijn er 7 geworden.

Respuesta de Loftdeur.nl
Top bedrijf! Goed advies, alles keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Respuesta de Loftdeur.nl
Een goede service en een snelle levering.
Nog bedankt

Respuesta de Loftdeur.nl
Ik werd zeer adequaat geholpen bij mijn probleem. En kreeg heel snel het geld terug voor de bestelling van een onderdeel dat ik uiteindelijk niet nodig bleek te hebben.

Respuesta de Loftdeur.nl
Ik had een verkeerd item besteld, maar Loftdeur.nl was erg behulpzaam om de spullen te retourneren en zijn goed bereikbaar. Top service!

Respuesta de Loftdeur.nl
Goede kwaliteit deurbeslag, levertijd enkele dagen later dan verwacht. Klantenservice reageert snel.

Respuesta de Loftdeur.nl
Duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen, vlotte bestelling.

Respuesta de Loftdeur.nl
Goede duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snelle levering.

Respuesta de Loftdeur.nl
Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die Tür dort deutlich günstiger war. Warum muss das so sein? Die Scheiben der Tür haben wir bis heute noch nicht schlierenfrei bekommen. Haben wir ein falsches Reinigungsmittel verwendet, oder ist dort eine Art Schutzschicht aufgebracht?

Respuesta de Loftdeur.nl
Alles is prima geregeld, netjes op tijd geleverd en ze denken mee met de klant.

Respuesta de Loftdeur.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.