Banner for Loftdeur.nl

Loftdeur.nl Opiniones 696

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen 8 dagen na een simpele bestelling van een rails die op voorraad was. Ook nog geen bevestiging van verzending ondanks toezegging. Ik kan nu niet verder met mijn kast.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lieferung, Verpackung und Schnelligkeit sind unübertroffen gut gewesen. Montage war auch schnell und einfach erledigt. Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik werd zeer professioneel en deskundig te woord gestaan door een jongeman genaamd Issam. Ik heb aangegeven dat ik eerder een negatieve ervaring heb gehad met ee... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de puertas
  2. Tienda de puertas
  3. Almacén de puertas
  4. Puertas de interior

Escrito por la empresa

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!

Información de contacto

Promotion box for Loftdeur.nl

Lees hier de ervaring van Lonneke!

We zijn helemaal happy met onze nieuwe keuze!

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb nog niets ontvangen 8 dagen na…

Ik kan nu niet verder met mijn kast.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling na 8 dagen nog niet hebt ontvangen, zeker omdat het product op voorraad was en je verder wilt met je kast. Onze excuses voor het ongemak.

We zien dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen, anders hadden we dit natuurlijk direct voor je kunnen nakijken. De rails wordt verzonden via een externe transporteur, waardoor de levering ongeveer een week kan duren.

Natuurlijk kijken we dit alsnog graag voor je na. Zou je ons je bestelnummer willen sturen? Dan controleren we direct de status en geven we je zo snel mogelijk een update.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

25 de marzo de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klant vriendelijk,alles wat ik vroeg…

Klant vriendelijk,alles wat ik vroeg was op voorraad.

19 de marzo de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je alles wat je zocht bij ons op voorraad vond en dat je onze klantvriendelijkheid hebt gewaardeerd. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Prima service, snel geleverd

Prima service. Ik was vergeten het huisnummer in te vullen en werd hier direct de dag na bestelling over benaderd. de bestelling is snel geleverd.

23 de febrero de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat uw bestelling snel geleverd kon worden. We vonden het geen probleem om even contact op te nemen over het ontbrekende huisnummer, zo zorgen we er graag voor dat uw bestelling zonder vertraging aankomt.

Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. We doen ons best om iedere bestelling zo goed mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Graag tot ziens bij een volgende bestelling! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg tevreden over de deuren

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de deuren. We waarderen uw feedback enorm en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Veel plezier met uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een levering gekregen maar dit…

Ik had een foute levering gekregen maar dit werd correct gecorrigeerd.

29 de enero de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor uw feedback!
Het spijt ons dat u in eerste instantie een foutieve levering heeft ontvangen. Gelukkig konden we dit snel en correct voor u rechtzetten. We doen er alles aan om zulke situaties te vermijden en waarderen het dat u ons de kans gaf om het op te lossen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Schuifdeur systeem besteld en na 2 u…

Schuifdeur systeem besteld en na 2 u stond het al verpakt klaar om te verzenden. Na 2 dagen opgehaald door vervoerder, spijt heeft het transport op zich laten wachten (waar loftdeur niks mee te maken heeft) 3 a 5 werkdagen was beloofd, dit zijn er 7 geworden.

12 de enero de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het schuifdeursysteem snel werd verwerkt en verzendklaar stond.

Vervelend dat de levering uiteindelijk langer heeft geduurd dan verwacht. Zoals u zelf aangeeft lag de vertraging bij de vervoerder, maar we begrijpen uiteraard dat dit voor u alsnog teleurstellend is.

Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback mee om waar mogelijk onze communicatie en logistieke processen verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Top bedrijf

Top bedrijf! Goed advies, alles keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit!

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Dank je wel voor deze mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons advies, de levering en de kwaliteit. We doen ons best om dat niveau elke dag waar te maken. Graag tot een volgende keer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een goede service en een snelle…

Een goede service en een snelle levering.
Nog bedankt

5 de enero de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Graag tot een volgende keer

Service

Ik werd zeer adequaat geholpen bij mijn probleem. En kreeg heel snel het geld terug voor de bestelling van een onderdeel dat ik uiteindelijk niet nodig bleek te hebben.

6 de enero de 2026

Respuesta de Loftdeur.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en adequaat bent geholpen en dat de terugbetaling vlot is verlopen. We helpen u graag weer mocht u in de toekomst nog vragen hebben. 😊

Top service

Ik had een verkeerd item besteld, maar Loftdeur.nl was erg behulpzaam om de spullen te retourneren en zijn goed bereikbaar. Top service!

5 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met het retourneren en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!

Producten zijn top

Producten zijn top, levering duurt alleen wat lang

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat de levertijd als lang kan worden ervaren en nemen je feedback hierin zeker mee. Dank voor je geduld!

Goede kwaliteit deurbeslag

Goede kwaliteit deurbeslag, levertijd enkele dagen later dan verwacht. Klantenservice reageert snel.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het deurbeslag en onze klantenservice. Jammer dat de levering een paar dagen later was dan verwacht, onze excuses daarvoor. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke en vriendelijke uitleg…

Duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen, vlotte bestelling.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat de bestelling vlot verlopen is. We staan altijd klaar om te helpen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snelle levering.

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat de levering snel was. We hopen u graag opnieuw van dienst te mogen zijn!

Fast alles perfekt

Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die Tür dort deutlich günstiger war. Warum muss das so sein? Die Scheiben der Tür haben wir bis heute noch nicht schlierenfrei bekommen. Haben wir ein falsches Reinigungsmittel verwendet, oder ist dort eine Art Schutzschicht aufgebracht?

10 de octubre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Vielen Dank für Ihr freundliches Feedback und die positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, der Verpackung und der einfachen Montage zufrieden sind.

Gerne gehen wir auch auf Ihre Anmerkungen ein:

Preisunterschiede zwischen Ländern
Preise können je nach Land variieren, da unterschiedliche Steuern, Transportkosten und Marktbedingungen gelten. Wir verstehen, dass dies verwirrend sein kann, und nehmen Ihr Feedback gerne mit.

Schlieren auf dem Glas
Diese Beschwerde erhalten wir nur sehr selten, aber natürlich kann sie dennoch einmal vorkommen. Bitte nehmen Sie Kontakt mit uns auf, damit wir dies gemeinsam mit Ihnen lösen können.

Nochmals vielen Dank für Ihre Rückmeldung – wir schätzen Ihr Vertrauen sehr!
Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung.

Alles is prima geregeld

Alles is prima geregeld, netjes op tijd geleverd en ze denken mee met de klant.

20 de octubre de 2025

Respuesta de Loftdeur.nl

Goedemiddag, bedankt voor uw mooie review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.