Logokompaniet.no Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Logokompaniet hjalp meg på beste måte når jeg ba om hjelp til å lage en logo til mitt nye enkeltmannsforetak. Jeg sendte inn skisse og på få dager sendte de tilbake flere forslag til logo basert på mi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget bra service, og bra kvalitet på arbeidet. De arbeider raskt, og leverer meget tilfredsstillende resultat. Endringene er raske og gir inntrykk av at designerne er flinke til å høre på tilbak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektive, nøye, gøy å jobbe med dem, og veldig god responstid. Prisen er så konkurransedyktig som går an. Jeg har vært i kontakt med mange ang logo, men disse var det beste valget. Logokompaniet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador web
  2. Servicio de business-to-business
  3. Diseñador gráfico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vår misjon er å tilby profesjonell logodesign til rimelige priser. Våre kunder er alt fra start-ups som ønsker å sin første logo til multinasjonale selskaper som ønsker å oppdatere sin logo eller trenger en ny logo for et produkt eller tjeneste. Felles for våre kunder er at de ser sin logo som en bærekraftig og sunn investering i merkevaren/bedriften.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt logo fra logokaompaniet…

Har bestilt logo fra logokaompaniet flere ganger. God oppfølging og rask levering og meget god kundeservice. Hvis jeg skal ha ny logo i fremtiden så blir det uten tvil hos logokaompaniet. Anbefaler logokaompaniet på det sterkeste! 😊👍

2 de abril de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Logokompaniet leverer ikkje det ein…

Logokompaniet leverer ikkje det ein betaler for, det ble bestilt komplett pakke med hjemeside og logoer, kun logo vart levert, og Logokompaniet sluttet og svare på alle henvendelser etter dette. styr unna, dette er svindel!!

25 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Anbefales! 😁

Jeg har brukt logokompaniet 2 ganger med 2 forskjellige logoer. Er super fornøyd! 😄 De er kjempe flinke, raske og har utrolig god service. Tusen takk! 😄 Anbefales på det sterkeste.

23 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

dyrt

dyrt, men kjapt svar og profesjonelle utført

5 de febrero de 2023

Respuesta de Logokompaniet.no

Så hyggelig å høre at dere ble fornøyd med resultatet og beklager at prisen ble for stiv. Takk for samarbeidet!

Meget fornøyd

Rask hjelp, enkel og ryddig dialog.
Meget bra sluttresultat!

18 de enero de 2023

Respuesta de Logokompaniet.no

Så hyggelig tilbakemelding! Tusen takk for samarbeidet:)

Veldig fornøyd!

Vi er veldig fornøyde med Logokompaniet. Vi fikk rask tilbakemelding på vår henvendelse, og meget god kundeservice. De hjalp oss med å skreddersy en logo helt ut fra våre ønsker, og dette ble gjort på en veldig effektiv måte.

15 de enero de 2023

Respuesta de Logokompaniet.no

Så hyggelig å høre! Tusen takk for fin tilbakemelding og supert samarbeid:)

Logopakken

Nesten umiddelbar respons om man tar kontakt på Mail. Konstruktive,godt forklarende svar om alt man skulle spørre om. God kundeservice. Man føler seg ivaretatt og tatt på alvor. Kundebehandler forstår veldig fort hva man er ute etter ved logoen. Mange gode forslag. Ikke minst veldig vennlig pris for så stor pakke. Anbefales på det sterkeste.

29 de noviembre de 2022

Respuesta de Logokompaniet.no

Dette setter vi stor pris på å høre! Tusen takk for super tilbakemelding og godt samarbeid. Vi gleder oss til neste gang:)

Flott resultat!

Flott resultat og Logokompaniet er svært lydhør mhp. ønsker. Svært flott resultat.

20 de octubre de 2022

Respuesta de Logokompaniet.no

Tusen takk for flott tilbakemelding!

god service

Raskt svar, god service og oppfølging underveis og kjempebra resultat.

13 de octubre de 2022

Respuesta de Logokompaniet.no

Så hyggelig å høre! Tusen takk for godt samarbeid.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.