La empresa ha respondido
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail .... Nette levering en de producten zijn goed en goed geprijsd.....
Op 19 januari een bestelling geplaats, 16 dagen later geleverd. De kwaliteit verschilt heel erg van wat er online wordt beloofd. In filmpjes zie je kwalitatieve en dikke bankhoezen (in ons g... Ver más
La empresa ha respondido
ik heb mijn pak binnen gekregen heel anders dan op de foto en filmpje's ook andere stof. Krijg geen goed contakt of antwoorden via de mail of een oplossing. Kijk uit als je iets besteld
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Kijk uit als je iets besteld
Just received my order. Truly dissapointed by the cheap CHEAP quality. Especially for what I paid for. I immediately contacted support to see how to return my order and get a refund. Surprised to receive a quick respond offering me a 75% refund. I mail them that I accept their offercand to my big surprise, I receive another mail but this time telling me that I cannot get a refund but that they are willing to send me a replacement but I need to pay for the shipping!!! My reply guides them to their first offer. And yes, here's another mail: this time same offer to replace my order but suggesting to buy 5 more items to receive Free shipping!!!! Also their request is not to post any negative comments. I do NOT want a replacement as the quality just sucks!!!! If you do not want a negative review, just play fair: you offer a refund, well then refund. It's as easy as that!

Respuesta de Lokmeye
Fast delivery, good package and product is very nice and easy to use.
Ze maken reclame met een product b.v. sealing spray maar als dat besteld krijg je iets anders waar je niets aan hebt.
Terug sturen accepteren ze niet of extreem duur.
Zeer slecht bedrijf.

Respuesta de Lokmeye
Op 19 januari een bestelling geplaats, 16 dagen later geleverd.
De kwaliteit verschilt heel erg van wat er online wordt beloofd.
In filmpjes zie je kwalitatieve en dikke bankhoezen (in ons geval). Wij kregen dunne, bijna doorzichtige bankhoezen. Daarnaast kloppen de afmetingen niet met wat wij doorgaven bij de bestelling.
De prijs kennen ze, uiteraard, wel. Meer dan €100 betaald voor iets wat online anders wordt voorgesteld.
Pas op als je hier besteld!

Respuesta de Lokmeye
Sturen na lang wachten de bestelde handschoenen op
Nadat ik een klacht heb ingediend dat deze handschoenen niet voldoen mag ik ze terug sturen naar het buitenland op eigen kosten of ze sturen me nieuwe toe maar of ik dan even €3000 wil betalen. Wat een klantenservice
Mijn advies niets bestellen hier !

Respuesta de Lokmeye
Valt mij op dat ze bij iedere revieuw een zelfde feedback geven ongeacht de klacht.
Nou blij dat ik eerst de revieuws heb gelezen voordat ik ga bestellen. Niks besteld dus!!

Respuesta de Lokmeye
Een afdichtingsspray gekocht. Volgens de promovideo een grote spuitbus. Om er zeker van te zijn, voor de koop gevraagd of dit reëel is. Dat werd me verzekerd en uiteindelijk krijg je dus een klein busje cream dat met een kwastje verwerkt moet worden en dat daarna niet meer te gebruiken is. OPLICHTING dus. Ik wil gewoon mijn geld terug en geen via (China) retourneerbeleid met allerlei voorwaarden. Als je iemand besodemieterd ben je niet meer in de positie om voorwaarden te stellen. Dan willen deze bedriegers een tegoedbon van vijf euro geven. OPLICHTERS, Ik ga aangifte doen.naar aanleiding hiervan heeft men mij de aankoopprijs terugbetaald. Een nette afhandeling en daarom een ster meer.

Respuesta de Lokmeye
Fraudeurs, sturen de verkeerde product op ,betalen maar helft van de betaalde bedrag terug, en retourneren gaat enkel via China, fraudeleus bedrijf anders kan ik niet noemen, raad niemand aan daar te kopen,

Respuesta de Lokmeye
Mijn moeder had een jurk besteld, deze is alleen nooit binnen gekomen.
Heb nu contact gezocht ben benieuwd naar de oplossing
Ik heb gemaild krijg geen antwoord

Respuesta de Lokmeye
Komt nooit aan. Twee keer een bestelling gedaan. Wacht je meer dan 15 dagen..krijg je opeens mail, dat het retour gaat. Blijkt dat het lebel met mijn gegevens niet op de juiste manier geplakt is. Wel raar dat dat twee keer gebeurd. Vertouwen is helemaal weg. Erg slecht dit. Mijn advies is daarin koop hier niks. Hoe leuk het er ook uit ziet. Het komt niet aan.
Of ik mijn review wil aan passen. NEE WANT nu geven ze mij de schuld vanverkeerde gegevens door te hebben gegeven. Terwijl mijn gegevens kloppen dit is nagekeken door post.nl.
Nu bieden ze als oplossing dat ik mij bestelling als nog krijg. Of ik dan de review wil aanpassen. Nu eerst zien dan geloven. Als ik mijn bestelling alsnog krijg pas ik review aan eerder niet.
Zojuist bericht gehad zie hier hun reactie. Ik zou het toch opnieuw bezorgd krijgen. Maar daarna krijg je mail dat je het toch niet krijgt. Er klopt dus niks van wat ze beloven. Mijn advies bestel hier niks. Ze houden zich niet aan hun afspraak.
Oplichters

Respuesta de Lokmeye
Koop 2 setje die maat is te GROOT WIL RETOURNEREN KAN NIET IK MAIL MET HUN NOG STEEDS WANT IK GA NIET BETALEN GEEN SERVICE SLECHT 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Respuesta de Lokmeye
Oplichters zijn het. Bestelling komt veel te laat. Moest dit pakket terug sturen naar China.
Heb het aangetekend terug gestuurd, belverzoek aangevraagd. Niet gereageerd.
Bij politie aangifte gedaan van fraude en oplichting.
Ik heb de juiste weg gevolgd en hiermee acties ondernomen.
Nu nog steeds email verzenden waarop ik niks kan doen. Sorry stop hiermee.
Het enige is dat ik mijn geld terug krijgt

Respuesta de Lokmeye
Eigenlijk nog niet een een ster waard!
Jurkje besteld, veel te groot sluit niet aan. Dat kan maar ben nu bijna 2 maanden verder meerdere malen gemaild om het jurkje terug te sturen.
Geen reactie! Niks!
Hier niks bestellen!

Respuesta de Lokmeye
Twee truitjes gekocht. Zijn ook geleverd. Echter zijn ze te klein, ik probeer contact te zoeken per e-mail zoals aangegeven om het retour adres te ontvangen, geen antwoord. Via Messenger bericht gestuurd, krijg ik eerst rare berichten die niks te maken hebben met mijn vraag. Vraag nog eens duidelijk dat ik graag de truitjes terug stuur en mijn geld terug wens. Bieden ze mijn een winkelvoucher aan van €13,- . Nee dat is niet wat ik wil. Ik wil de truitjes terug sturen en graag mijn geld terug. Geen antwoord meer.
Hetzelfde als bij Hilde.....
Ik ga het afwachten hoe dit gaat lopen...
Kleedje besteld. te groot. Gemaild op het adres dat ze doorgeven om een retour adres aan te vragen. Nooit antwoord gekregen. Dan maar via Klarna geprobeerd. Doch ook zonder resultaat. Nadien een paar mail een mail gekregen met kortingen. Opnieuw naar Klarna en opnieuw naar hun ook gemaild. Ondertussen al vijf maal gemaild, maar steeds enkel en mail teruggekregen met een korting. Nooit een retour adres benieuwd of dit afloopt. Volgens mij een heel rare firma in ieder geval dit professioneel en antwoorden nooit op iets hier bestel ik nooit meer
Op 02-04-2024 een bestelling geplaatst van een telefoonhoes a € 28,89. Op 3 april middels mail is deze bestelling bevestigd en aangenomen. Op 3 april wederom een email gekregen met als koptekst " bestelling onderweg" ........... nou dat is hij zeker nog??
Contact gezocht middels mail met de support afdeling, maar geen reactie
Conclusie? Dit is een malafide bedrijf, ik raad aan NIETS hier te bestellen!!!!!
Ik voel mij ongelooflijk in de maling genomen en zou wensen dat dit soort bedrijven eens goed aangepakt worden
Más información sobre otros tipos de reseñas.