Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks dat de bezorging door FedEx niet goed is verlopen. Kan ik zeggen dat de communicatie met Lomamo wel persoonlijk en goed is verlopen dus FedEx 0 sterren Lomamo storten als excuses voor FedEx n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We bestelden per ongeluk de mini speelbank met de originele grootte van bogen. Deze zijn echter niet compatibel. De verkoper merkte dit zeer snel op en stuurde ons hieromtrent een mailtje zodat we d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ivm foutieve levering bij lomamo, duurde het langer dat ons product leverbaar was (1 week langer). Netjes direct gecommuniceerd, een alternatief (andere kleur) met korting aangeboden gekregen.. we had... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Speelset van goede kwaliteit en conform de plaatjes op internet. Levering duurde wel wat langer dan dat ik gewend ben van online bestellingen. Maat we zijn zeer tevreden over het product.

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario infantil
  2. Tienda para bebés
  3. Tienda de juguetes para niños
  4. Tienda general

Escrito por la empresa

Ons doel is om ervoor te zorgen dat het opvoeden van kinderen zowel leuker als makkelijker wordt. We begrijpen dat ouders vaak drukke levens leiden en soms hulp nodig hebben bij het vinden van de beste oplossingen voor hun kinderen. We hebben een breed programma met onder andere zitzakken voor kinderen, loopfietsen, loopauto’s, plaspotjes voor onderweg, maar ook leuke dingen voor ouders om de fase vanaf de zwangerschap tot dat de kids naar school gaan een beetje door te komen! We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen en ouders overal

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Hartstikke tevreden

Hartstikke tevreden, kwalitatief product en nette levering. Kinderen en wij hebben er nu al zoveel plezier van!

1 de agosto de 2024

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat het product zoveel plezier oplevert, voor de kinderen én voor jullie.

Perfecte “kruiper” starters - kit

Super mooie blokken. Onze zoon was er snel mee weg, extra stimulans om te kruipen.

11 de julio de 2024

Dank je wel voor je mooie review!
Leuk om te horen dat de soft play set zo goed in de smaak valt en dat jullie zoon er meteen mee aan de slag ging. Dat kruipen, klimmen en ontdekken is precies waar deze blokken zo leuk voor zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne softplay voor onze 7 maanden oude…

Fijne softplay voor onze 7 maanden oude baby. Goede kwaliteit. Alleen jammer dat er niet aangegeven wordt wanneer het bezorgd wordt.

11 de julio de 2024

Respuesta de Lomamo

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je ervaringen in deze review!

Hopelijk heeft de kleine veel plezier van de soft play set.

Mag ik vragen of je de track and trace mail had ontvangen? Ik wil graag uitzoeken hoe we in de toekomst kunnen zorgen dat klanten wel goed op de hoogte zijn omtrent de levering.

Groetjes Jeffrey
Lomamo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good customer service and nice website

Order was sent in a decent amount of time. When I contacted the company about a broken part, they responded immediately, and sent a replacement part within a few days. Very happy with the customer service.

31 de mayo de 2024

Respuesta de Lomamo

Thank you for your kind review!
Great to hear that you’re happy with both the website and our customer service. If something isn’t quite right, we always try to respond quickly and make sure it gets resolved as soon as possible.

We’re glad the replacement part arrived quickly and hope you’ll enjoy your purchase for a long time!

Leuk product

Leuk product, snelle levering maar geen mails omtrent de verzending mogen ontvangen dus het was wat gissen wanneer het ging aankomen.

14 de junio de 2024

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat de levering snel was. Jammer dat je geen verzendmails hebt ontvangen, want die zouden normaal automatisch verstuurd moeten worden. We nemen dat mee om te kijken waar dat mis kan zijn gegaan.

Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne service en snel gereageerd…

Hele fijne service en snel gereageerd op mijn mailtjes. Foam soft play is snel binnen gekomen en zeer goede kwaliteit.

21 de mayo de 2024

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de service als prettig is ervaren en dat we snel op je mailtjes konden reageren. Leuk dat de foam soft play set zo goed bevalt en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet.

Keurig bedrijf.

Binnen 3 weken werd het badkamer meubel geleverd, helemaal compleet. Via de mail werd, wanneer we daar om vroegen, ons keurig medegedeeld wat de leverstatus was. Ook het zelf monteren was prima te doen.

25 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Dank je wel voor je review!
Het lijkt er alleen op dat deze beoordeling niet voor Lomamo bedoeld is. Wij verkopen namelijk geen badkamermeubels.

Waarschijnlijk is de review per ongeluk bij ons geplaatst. Mocht dat zo zijn, dan kun je deze eventueel aanpassen of bij de juiste webshop plaatsen. In ieder geval bedankt voor het nemen van de moeite om een review te schrijven.

Excellent customer service

Stellar customer service - excellent communication, fast replies and problem resolution. It made me confident to place orders of a significant value. I also liked the range of products and accessories, no need to run around buying from different places.
Shipping was also quite fast. Very satisfied, thank you!

8 de marzo de 2024

Respuesta de Lomamo

Thank you very much for your wonderful review!
Great to hear that our communication and customer service gave you the confidence to place your order. That’s exactly what we aim for: clear contact, quick replies and making sure everything is handled properly.

We’re also happy that you like the range of products and accessories, so everything can be found in one place. Thank you for your trust and we hope you’ll enjoy your purchase for a long time!

Prachtige shop

Prachtige shop, hele snelle service en het zitkussen zit heerlijk

8 de febrero de 2024

Respuesta de Lomamo

Fijn om te horen dat je de shop en service zo waardeert. En goed om te lezen dat de zitzak zo heerlijk zit.

We wensen je er veel comfortabele momenten mee!

Positieve ervaring

We hebben in december een compleet badkamer meubelement besteld. Ik heb via de mail contact gehad met Sebastian die mij telkens op de hoogte hield van de status van onze bestelling.
Na 2 weken was alles keurig geleverd. Eén van de wasbakken bleek kapot te zijn gegaan tijdens transport.
Sebastian en Marianne hebben dit direct opgepakt en nog geen week later was de nieuwe wasbak (heel) binnen.
In eerste instantie was ik huiverig na het lezen van de reviews... ik ben bij dat we besteld hebben, de meubels zijn echt prachtig én stevig!
Heel veel dank aan Sebastian, die ons steeds op de hoogte heeft gehouden en ons direct hielp bij vragen.

22 de enero de 2024
Opinión espontánea

Dank je wel voor je review!
Het lijkt er alleen op dat deze beoordeling niet voor Lomamo bedoeld is. Wij verkopen namelijk geen badkamermeubels en de genoemde personen werken ook niet bij ons.

Waarschijnlijk is de review per ongeluk bij ons geplaatst. Mocht dat zo zijn, dan kun je deze eventueel aanpassen of bij de juiste webshop plaatsen, zodat het bij het juiste bedrijf terechtkomt. Alvast bedankt voor het nakijken!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn bestelling is nog altijd niet…

Mijn bestelling is nog altijd niet opgedragen naar gls,
Ze zijn meer dan week ver, ik zou tegen zondag moeten hebben

25 de enero de 2024

Goedenavond,

Bedankt voor je review.
Jammer dat er niet even contact is opgenomen met ons, dan hadden we het kunnen uitleggen.

De levertijd op de site is 8 tot 14 werkdagen na bestelling. Deze kleur is niet standaard en dus leveren we dit model vanuit de leverancier (zie ook het kopje verzending op onze site).
De leverancier zit in Roëmenie en ze brengen 1x per week hun orders naar Oostenrijk toe waar GLS het op woensdag verwerkt.

De zending zal vanaf Oostenrijk via Duitsland naar je toe komen. Waarschijnlijk zal de levering tussen 3 en 6 februari zijn wat inhoudt dat het 11 werkdagen is.
Netjes binnen de aangegeven levertijd.

We hopen dat de review zal worden herzien op basis van het product dat is ontvangen en de algehele ervaring en niet op basis van onduidelijkheid of onwetendheid.

Met vriendelijke groetjes,

Jeffrey van Lomamo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leertoren bestelt en is goed geleverd

Leertoren bestelt en is goed geleverd, duurde even omdat er sneeuwval. Goed contact via de mail.

21 de noviembre de 2023

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de leertoren goed is aangekomen en dat het contact via de mail prettig was. Door omstandigheden zoals sneeuwval kan een levering soms wat langer duren, maar goed om te lezen dat alles uiteindelijk netjes is geleverd.

We wensen jullie veel plezier met de leertoren en mooie momenten samen in de keuken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk en vlotte…

Zeer vriendelijk en vlotte communicatie. Snelle levering! Super content met mijn mooie zitzak!

2 de noviembre de 2023

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je de communicatie als prettig hebt ervaren en dat de levering snel was. En natuurlijk leuk dat je zo blij bent met je zitzak.

We wensen je er heel veel comfortabele momenten mee!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.