Información sobre la empresa

1. Servicio de instalaciones eléctricas
  2. Electricista
  3. Equipos y soluciones de energía

Escrito por la empresa

Velkommen til Lønborgs el- og energirådgivning. Din pålidelige partner inden for bæredygtige energi- og eltekniske løsninger. Virksomheden er beliggende centralt på Sjælland, nærmer betegnet Viby Sj. I Roskilde. Vi er stolte af at levere gode, solide løsninger inden for energirådgivning og elarbejde, til vores kunder. Vores firma, er en lille familiedrevet virksomhed, med stor fokus på kundetilfredshed og arbejdskvalitet. Vi er dygtige til at håndtere alle former for elinstallationer og er erfarne solcelleinstallatører. Vi kan tage os af opgaver inden for vedvarende energiløsninger og har en bred vifte af specialiserede tjenester. Dette gør os til en alsidig partner, klar til at tackle enhver udfordring, du måtte have.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

El-arbejde til renovering af hus

Vi har haft fornøjelse af Lønborgs el-arbejde. Vi har renoveret hus og fået udført forskelligt el-arbejde. Lønborg har flyttet strøm, monteret udtag, sat udsugninger og lamper op, samt meget andet. Vi har været rigtig glade for deres samarbejde, god sparing omkring løsninger, kvalitetsbevidste og har styr på detaljer og finish. De er er dygtige og meget pålidelige at snakke med.

2 de septiembre de 2024

Hej
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde under jeres husrenovering.
Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og finde de bedste løsninger, der passer til vores kunders behov, så det betyder meget for os, at I har værdsat både vores rådgivning og samarbejde.

Vi håber, I får stor glæde af de nye installationer, og I er altid velkomne til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med fremtidige projekter.

Lønborgs el og energirådgivning Aps

Elarbejde og Service.

Fantastisk samarbejdspartner og rådgivning i topklasse!

Vi har haft en fremragende oplevelse med Lønnborg el- og energirådgivning. De leverer super service, kommer altid til aftalt tid, og udfører arbejdet med høj kvalitet. Deres rådgivning har været en stor hjælp for os, og de har virkelig vist sig som en fantastisk samarbejdspartner i vores forretning. Vi vil uden tvivl fortsætte med at bruge dem fremadrettet og kan kun anbefale dem som en virkelig god samarbejdspartner.

Venlig hilsen,
Henrik Birk
Birks EL

1 de agosto de 2024

Respuesta de Lønborgs el og energirådgivning Aps

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning, service og samarbejde.
Det er vigtigt for os at være en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, og det betyder meget at høre, at vores indsats har været værdifuld for din forretning.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og takker for anbefalingen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varmepumpe - kæmpe anbefaling!

Jeg skulle have sat en varmepumpe op i et erhvevs lokale. De kom dagen efter jeg ringede og satte den op! De hurtige, dygtige og pligtopfyldende! Alt blev grundigt vendt inden, over et telefon møde da hverdagens travlheder kan gøre det udfordrende at skulle sætte mere tid af en som så.
Servicen har virkelig levet op til mine forventninger og behov.
Der har ingen problemer været Og det gik langt stærkere end jeg havde forventet
Og så kostede det ikke en middelsvær formue🤩
Kan varmt anbefales

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Lønborgs el og energirådgivning Aps

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os!
Det betyder meget for os at få din feedback, og vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores service og står altid klar til at hjælpe igen, hvis behovet opstår.
Tak for anbefalingen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lille opgave meget høj pris

Skulle have fixet en mindre opgave som tog under 1/2 time at udføre og med materialer for 37 kr (forlængelse af ledning)
Pris 2.122 kr.
Forklaring kørsel.
Havde en aftale ugen før hvor de var i området, her brændte de os af og der blev lavet en ny aftale.
Det er dårlig stil.
Til os selv og alle andre - husk at checke for kørsel før i bestiller håndværkere eller/og brug lokale 😊

3 de octubre de 2024

Hej Jesper
Vi er rigtig kede af den oplevelse og misforståelse du har haft.
Som vi også forklarede i telefonen, så havde vi afsat en hel dag, da vi ikke vidste hvilke udfordringer vi stod med og om din tavle skulle demonteres helt, for at genmonteres igen. HELDIGVIS, kunne vi klare det UDEN at demontere hele tavlen, og valgte at gå med den løsning der var den aller bedste og billigste for dig (Du var ikke selv hjemme den dag vi kom forbi).
Vi var desværre IKKE i området ugen før, som vi også forklarede dig i telefonen, og som du også nævnte, var det ok med dig, at vi ikke kom den dag og rykkede det... Men eftersom du havde den udestående ulovlighed i installationen (udført af anden elektriker) ville vi udbedre dette hurtigst muligt, for din skyld.
Den første gang vi var hos dig fik du en rigtig god oplevelse, som du også skrev til os på mail. Citerer: "Tak for arbejdet - flot udført af Sten ".
Vi prøver altid, så vidt det er muligt, at planlægge vores arbejdsopgaver, for at tilgodese vores kunder; Så disse ikke skal betale unødigt og arbejdsopgaverne bliver udført billigst og bedst muligt, med god kommunikation internt og imellem.
Igen er vi rigtig kede af du kun fremhæver én dårlig misforståelse, da det er vores oplevelse, at du tidligere har været rigtig glad for at få udført dine opgaver af os, samt efter den gode dialog vi havde telefonisk, hvor vi, efter igen vores oplevelse, fik snakket tingene og misforståelserne ud.
Vh
Rebecca Lønborg

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.