Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloos bedrijf Maken ze schade aan je auto. Zeggen ze bij de wasstraat sorry voor de gemaakte schade even een schadeformulier invullen en dan wordt het geregeld. Nu zijn we 1,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

45,50 betaald duurste programma. Klaar aan het einde en controle gedaan buiten. De velgen waren niet schoon evenals vele randen en het binnenwerk vies nog steeds onder de matten. Hoedenplank niet s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Even een groot compliment voor de service. Armbandje was opgezogen en konden voor sluitingstijd kijken of hij in de afvalbak nog te vinden was Dylan heeft de boel afgekoppeld en met handschoenen aa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles
  3. Servicio de automóvil

Escrito por la empresa

Als vooruitstrevend bedrijf in de was- en tankbranche streven we continu om jouw ervaring bij onze vestigingen nog beter en comfortabeler te maken. Autowassen is onze specialiteit, maar we hebben ook van alles in huis voor tanken, laden en een lekker hapje eten. Met Loogman ga jij weer trots de weg op!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 18% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag 12 april gebruik gemaakt van…

Vandaag 12 april gebruik gemaakt van het programma Schoon. De auto was na de wasbeurt niet schoon. Vuil zat nog in grote hoeveelheden op de achterruit en de spoiler. Vanwege de lange wachtrij niet terug gegaan. Ook de stofzuighal was helemaal bezet zodat hier ook geen gebruik van gemaakt kon worden. Teleurstellend!

12 de abril de 2026

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf

Nu zijn we 1,5 maand verder en nog steeds niets geregeld.

Vanuit het hoofdkantoor zeggen ze dat ze niet aansprakelijk zijn staat in de kleine letters en dat de schade al aanwezig was.

Hoe kunnen ze dit nu zeggen ze waren er zelf niet bij en het personeel van de wasstraat bevestigt dat hun de schade hebben veroorzaakt.

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf.
Ik ga er nooit meer heen en advies iedereen om daar nooit heen te gaan

18 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sinds de nieuwe wasstraat er is

Sinds de nieuwe wasstraat er is. Zijn ze hard achteruit gegaan. Auto's worden niet goed schoon meer(geen mannetjes meer die van tevoren de bumpers en vogelpoep behandellen). Jammer dat er niet meer was boxen bij zijn gekomen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Afgelopen woensdag was ik als vaste…

Afgelopen woensdag was ik als vaste klant bij jullie. De nieuwe wasstraat heeft drie inrijlanen, maar de doorgang naar binnen biedt maar ruimte voor één auto. Op dat moment was één van de twee wasstraten defect en de andere viel steeds stil. Het zou beter zijn geweest om de wasstraat tijdelijk te sluiten in plaats van iedereen zo lang te laten wachten.

45,50 teveel betaald

45,50 betaald duurste programma. Klaar aan het einde en controle gedaan buiten.
De velgen waren niet schoon evenals vele randen en het binnenwerk vies nog steeds onder de matten. Hoedenplank niet schoon en vieze armleuning achterin. Voorruit binnenkant vertoonde vlekken.Absoluut niet schoon dus, maar dat lijkt me ook onmogelijk als een loopband zo snel gaat. Dit was de laatste keer loogman aalsmeer helaas. We kwamen er al jaren.

6 de marzo de 2026

Kansloos

Zo te lezen kansloos dus, Loogman neemt geen verantwoordelijkheid voor krasschade. Helaas net te laat voor mijn nog vrijwel nieuwe auto, bijna rondom flinke wasstraat krassen bij hun wasstraat in Hoofddorp opgelopen. Nooit meer naar dit bedrijf.

Tsja..

Tsja, krijg je een kado voor je verjaardag van Loogman. Hoef je maar € 10,75 bij te betalen voor het uitgebreide programma. Kom ik daar....moet ik méér betalen omdat de prijzen omhoog gegaan zijn. T' gaat me niet om die euro. Maar een gevalletje lulligheid ten top!

25 de febrero de 2026

Waardeloos bedrijf

Slecht. Bij het gebruik maken van de wasstraat bij het meest uitgebreide programma, is er een deel van mijn handvat afgebroken. Dat deel kon niet meer teruggevonden worden. Later, met veel moeite, boden ze aan een foto te maken en de schade te noteren. Ze zeiden dat omdat ik een Range Rover heb, het handvat afgeplakt had moeten worden. Geen excuses, alleen dat ik dat voortaan zelf moest aangeven. Ik kreeg een week later een mail dat Loogman zich niet verantwoordelijk voelt voor mijn schade want volgens hun had dat kapje er vast al niet goed opgezeten, anders kon het niet door hun apparatuur losraken. Ik ga mij hier niet verder kwaad om maken, het is overduidelijk niet afgeplakt en hun verantwoordelijkheid, maar omdat de reparatie €30 was, schakel ik niet een advocaat in puur voor een principe kwestie. Ik ga hier uiteraard niet meer heen, raad dit ook af bij anderen. Wat een onverantwoordelijk handelen en waardeloze service. De schuld ligt natuurlijk bij mijn bijna nieuwe auto waar nog geen kras of iets op zat.

23 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij schade geen service!!!!

Direct na het verlaten van de wasstraat schade aan het dak van mijn auto ontdekt (rondvormige/gekronkelde krassen). Ik had het terrein nog niet verlaten en had vooraf zicht op het dak omdat ik nu zelf antenne moet verwijderen en terugplaatsen. Helaas wordt de schade niet erkend en wordt je afgepooierd.Ik heb mijn verzekering benaderd voor verdere afhandeling!!!Jammer, zeker als vaste klant.

16 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijzonder onvriendelijk personeel, ronduit asociaal

Vandaag weggereden zonder van de wasstraat gebruik te maken omdat de snotneus Bart aan de kassa het veel belangrijker vond om eerst de dame voor mij onnodig te laten wachten en toen nog rustig met de andere snotneus te kletsen. Ik was de laatste auto in de rij en stond met mijn kaartje klaar. Ik even toeteren; geen reactie, ik roep Hé; gelijk een reactie of ik achterlijk was van snotneus 1 en 2 . Eind vorig jaar in de oude wasstraat soortgelijke behandeling bij binnen en buiten. Aan het einde van de wasstraat vroeg ik op het dashboard afgestoft en de binnenruit schoon en streepvrij opgeleverd kon worden. Dat moest ik zelf maar doen want deze snotneus kon daar niet bij !!!
Ik heb nu de meest recente reviews bekeken en ben blij dat ik weggereden ben omdat waarschijnlijk ook mijn auto beschadigd zou zijn.

22 de enero de 2026

Altijd zeer tevreden met Loogman

Altijd zeer tevreden met Loogman. Ik heb zowel een abonementje op de wasstraat als een tankpas. Word altijd zeer vriendelijk geholpen en altijd tevreden over de qualiteid. Ja het kan gebeuren dat er een keer een krasje op komt door de wasstraat, maar als je dat niet wilt moet je niet door de wasstraat gaan en nooit met je auto de straat op gaan want zodra je een auto hebt kan het gebeuren dat er een krasje op komt. Denk maar aan een steentje dat opspringt bv.
Tot dusver ben ik zelf zeer tevreden over loogman en kan ik ze zeker aan iedereen aanraden. Altijd vriendelijk geholpen. Ben mijn kenteken een keer kwijt geraakt in de wasstraat en deze werd direct gezocht en gevonden. En 1 keer werd mijn spiegel verkeerd geduwd door de borstels, maar goed die duwde ik gewoon terug en geen verdere schade eraan.

Als je een goeie wasstraat of tankpas wilt met zeer vriendelijke en behulpzamen medewerkers zowel io locatie als klantenservice ga dan zeker naar Loogman :D ik heb er alleen maar goeie ervaringen mee (locatie Aalsmeer) en mijn moeder en haar man ook.

16 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De auto laten wassen met beste…

De auto laten wassen met beste programma inclusief binnenreiniging. 40 euro.
De auto opzich schoon maar nog wel vogelpoep plek op.
Binnenreiniging wel eerder gedaan en was goed. Nu erg ontevreden. Matten niet schoon. Kleine ramen niet gedaan. Binnen 5 min van de band af. Zeer teleurgesteld. Had het beter zelf in de hal kunnen doen

14 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag voor het eerst bij loogman…

Vandaag voor het eerst bij loogman Capelle a/d IJssel geweest, gelukkig hier nog wel binnen reinigen. Wat een leuke plaats , ik denk dat ik voortaan hier heen ga ipv Loogman op Zuid. Ook een gezellig café waar je kan wachten tot je auto klaar is. Een dikke vette 10 van mij .

3 de diciembre de 2025

Velgen zeer slecht gereinigd

Nieuwe wasstraat in aalsmeer nu voor de 2e keer gepakt. Wasprogramma 1 met verlgen reinigen. Na de wasstraat velgen nog heel vies!
Eerste week na opening al aangegeven, 3 weken verder en nog hetzelfde..

26 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier niet je auto wassen

Hier niet je auto wassen! Reed met een nieuwe Tesla de wasstraat in (Amsterdam). De motorkap zat vol met krassen alsof er een schuurspons overheen was gegaan. Foto’s gemaakt en op bericht gewacht. Ze nemen nul verantwoordelijkheid en sturen je enkel naar een partij waarvan zij willen dat een schade-expert er nog eens naar kijkt van Dekra Automotive, blijkt een net zo onbetrouwbaar bedrijf te zijn. Kort gezegd K U T bedrijf.

11 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.