Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica
  2. Proveedor de instrumentos de medición

Escrito por la empresa

De enige lamp die jouw energiefactuur verlicht. De slimme lamp van Loomy geeft met levendige kleuren in realtime aan wanneer je zonnepanelen energie opwekken, wanneer je van je thuisbatterij verbruikt, of wanneer je op het punt staat een te hoge piek te maken in je verbruik.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal onbetrouwbaar

We hebben de lamp nu al een paar maanden, sinds eind vorig jaar. De eerste paar weken functioneerde alles zoals beschreven. Ik vond toen wel al dat het best prijzig was.
Na een maand of 2 in gebruik moet bijna dagelijks de dongle uit de P1 poort worden gehaald, soms meerdere keren per dag zelfs.
Een paar keer per week moet of de lamp of de dongle of beiden opnieuw worden toegevoegd in de App.
Het is totaal onbetrouwbaar en bovendien duur voor wat het maar doet.

25 de mayo de 2026

Topservice

We hadden in het begin wat problemen met de installatie, maar werden snel en ontzettend vriendelijk geholpen via de chat — zelfs op zondag, terwijl we dat helemaal niet verwachtten.
De ondersteuning was duidelijk, behulpzaam en zorgde ervoor dat alles snel opgelost was. Top service!

22 de febrero de 2026

Energiecontrole + eyecatcher

De lamp is niet alleen een makkelijk visueel hulpmiddel om jouw energieverbruik op te volgen, maar is ook nog een mooie eyecatcher in mijn interieur. Bovendien is de service van Loomy top! Na contact met Christophe ben ik meteen geholpen.

3 de noviembre de 2025

Snel en efficiënt

Ook al was het laat in de avond. Ik stuurde een vraag met de chat. Ik kreeg meteen de juiste hulp en dat nog op een vriendelijke manier.
PS: bij aankoop van de lamp stond er een persoonlijke notitie op het kaartje. ,,"Veel geluk met de lamp."
Het zijn kleine dingen....maar zo fijn in deze harde wereld.

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ideaal hulpmiddel om bewust met stroom om te gaan…

Ik gebruik de Loomy lamp nu al meer dan een jaar, dit tot mijn grote tevredenheid. Ik heb 2 lampen in huis (bureau en living) die mij permanent aangeven of ik stroom aan het afnemen ben van het net of stroom van mijn zonnepanelen aan het injecteren ben. Het feit dat je dit visueel steeds onder controle hebt, zonder daarvoor steeds een app te moeten openen, is uiterst efficiënt. Bepaalde toestellen worden in functie daarvan aan- of uitgezet. Zeker een aanrader voor iemand die bewust met de opbrengst van zijn zonnepanelen wilt omgaan. Heb er inmiddels ook eentje voor mijn zoon gekocht.

6 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Visuele hulp voor bewust energiegebruik

Simpele visualisatie die je helpt besparen en bewust worden van energieverbruik. Ook de kinderen weten nu eenvoudig wanneer ze hun smartphone of electronisch speelgoed best kunnen opladen.

De installatie is niet moeilijk en de app is zeer gebruiksvriendelijk.
Na toch een error op mijn smartphone, werd ik heel snel en vriendelijk geholpen.

Sinds dag 1 in gebruik raad ik Loomy bij iedereen die er van wil weten, aan!

25 de agosto de 2024

Low-effort besparen

Low-effort besparen. De setup is zeet laagdrempelig en het gebruik is zo intuïtief dat je blijvend kan besparen

Ook heel leuk om te weten dat het als passie project begonnen is en de ontwikkelaar nog enthouasiast er aan verderwerkt

12 de abril de 2025

Besparen op energie

Goede uitleg gekregen, duidelijk. Wij proberen te letten op ons verbruik en dan is dit wel een makkelijke tool. Simpel en duidelijk.

De eerste lamp had een krasje opgelopen maar heb ook direct een nieuwe gekregen.

2 de abril de 2025

Een top produkt

Een top produkt . Directe opvolging van je verbruik , je opbrengst zonnepanelen en zelfs een kleurtje voor diegene die een batterij bezitten . Ook snelle service , direct geholpen bij vragen als er iets niet duidelijk was . Dus een dikke 👍🏻.

4 de abril de 2025

Gebruiksvriendelijke lamp!

Heel gebruiksvriendelijk en een direct live zicht van je verbruik. De kleurtjes zijn heel duidelijk en zeker een meerwaarde voor iemand die overdag veel thuis is. Direct een zich wanneer je iets moet opzetten. Top product!

7 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.