Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otrzymałem odpowiedź z Lotto , bo po zmianie telefonu aplikacja samowolnie bez mojej wiedzy włączała subskrybcje. Nie wiem czy odpowiedź na moją reklamacje pochodzi od człowieka czy bota. Napisałem... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Vendedor de lotería
  2. Agencia de apuestas
  3. Casino
  4. Servicio de apuestas
  5. Casino o apuestas online
  6. Apuestas deportivas online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Zapraszamy na lotto.pl zawsze aktualne wyniki, wygrane, statystyki, archiwa, losowania na żywo - wszystko jest tutaj!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Wał Lotto z extra pensją

Dziwne że 16.04 o 23 jeszcze niema wyników extra pensji i premi pewnie za dużo było wygranych i trzeba zmienić numery mocno się reklamują w TV bo coraz mniej ludzi gra bo to wielkie oszustwo złodzieje i nic dodać ani ująć ja wygrywam co dzień bo zostaje mi kasa bo nie wysyłam🤪🤪

16 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har spillet Boblebasserne flere…

Jeg har spillet Boblebasserne flere gange og har spillet på Danske Spil quiz i mange år.

Det her er et mønster, der gentager sig igen og igen.

Flere gange har jeg haft hele spillet fyldt op jeg manglede kun én sidste gul boble med en dråbe. Jeg havde stadig fuld med træk tilbage, men den kom aldrig

Det giver ingen mening, og det virker ikke tilfældigt. Det føles som om spillet bevidst stopper én lige før gevinsten for at få én til at spille videre

Jeg har endda optaget hele spillet som bevis, fordi det sker så ofte.

Det sker mange gange, og derfor tror jeg simpelthen ikke på, at man kan vinde de store gevinster i det her spil. Hvis der er nogen derude, der nogensinde har ramt en stor gevinst på Danske Spil quizspil så skriv gerne, for jeg har aldrig set det

Jeg stiller seriøst spørgsmålstegn ved, om det her overhovedet kører efter loven. For mig virker det som et system, der lokker folk ind og holder dem lige under gevinsten uden en reel chance for at ramme jackpotten.

7 de abril de 2026

Uwazajcie bo to zlodzieje

Uwazajcie bo to zlodzieje ! Wciagu 3 dni stracilam tam 3 tys zloty nic nie oddalo tylko zabiera nie zaleznie od stawki to zlodzieje gry sa ustawione . Ale ja wam tego zlodziejstwa nie popuszcze . Obiecuje wam to pojdziecie siedziec !!!

25 de marzo de 2026

Otrzymałem odpowiedź z Lotto

Nie wiem czy odpowiedź na moją reklamacje pochodzi od człowieka czy bota. Napisałem wyraźnie, że subskrybcje w aplikacji włączają się bez udziału klienta i jego wiedzy i są niebezpieczne, bo system nie ostrzega o aktywnych subskrybcjach. Aktywacja subskrycji powinna być zabezpieczona kodem by uniemożliwić jej przypadkową aktywację. Jeżeli Lotto woli nie liczyć się z opinią klientów by w nieuczciwy sposób zarabiać pieniądze , to wniosek jest taki że spółka zarzadzają nieodpowiedni ludzie.

12 de marzo de 2026

blokada konta

Od ok. tygodnia mam zablokowany dostęp do mojego konta: nie mogę grać, nie wiem jaki jest stan konta; połączenie telefoniczne mimo godzinnego oczekiwania nieskuteczne. Za to jestem skutecznie zablokowany; bez dostępu do konta

18 de febrero de 2026

Aplikacja lotto

Aplikacja to porażka. Pomimo weryfikacji przez m-Obywatela nic nie działa a oni namawiają by kolejny raz udostępniać dane osobowe.

11 de febrero de 2026

Brak transparentności

Brak transparentności , nie podają ile wygranych jest nie odbieranych w ciągu roku .System nie zawsze wykazuje wygraną więc nie można ufać trzeba osobiście sprawdzać każdy kupon z wynikami wydrukowanymi z kolekturze .Czym to jest spowodowane ?

24 de enero de 2026

Chatbot lotto

jakas Iwona napisze odpowiedź na chacie zamiast poczekać na moją odpowiedź albo danie mi 12 h na odpowiedź odrazu zamykają czat głupio sie jeszcze pytają jak poszła obsługa klienta w dupie mają te zgłoszenia

8 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dlaczego tego nikt nie sprawdzi jawnie…

Dlaczego tego nikt nie sprawdzi jawnie ludzi oszukują jestem kolejnym klientem który stracił 50.000 najwyższa wygrana na lotto 900 zł Państwowa dziura finansowa latania nie dajcie się nabrać już nigdy nie zagram nie dam utrzymania nikogo za ciężko zarobione pieniądze kasują nie legalne maszyny a sami mają strony z grami jeżeli to hazard szkodzi zamknąć to albo powinna co dzień inna osoba wrzucać liczby przy komisji do szklanej kuli losowanie za pomocą tej osoby byście się szybko zawinęli z rynku a nie setki milionów w państwie a zwykły człowiek oszukany

4 de enero de 2026

Salon gier to oszustwo

Salon gier to oszustwo. Dają wygrać tylko tym ludziom którzy po wygranej przyjdą i wydadzą te tysiące z wygranej. Ja gram od dłuższego czasu na stawkach 1-2 złote za obrót i najwyżej ponad 200 złotych wygrywam. Powinien na to być paragraf bo proceder trwa niby legalnie. Gram często od ponad roku.

20 de diciembre de 2025

Skod app

Skod app, med helt umulige adgange, når fx EuroJackpot er med høje gevinstsummer. Så er det helt umuligt bare at logge på, og muligheden for at indbetale og være med i spillet er ikke-eksisterende. Det må være NetCompany, der har udviklet løsningen!

19 de septiembre de 2025

LOTTO ONLINE TO SHIT

JAK BY SZŁO DAĆ 0 GWIAZDEK TO BYM DAŁ. JAK POLAK... NAPISZE ZE LOTTO ONLINE JEST DO DUPY. PÓŁ GODZINY KLIKANIA ..WYSYŁANIA SWOICH DANYCH I BŁĄD PRZY PŁACENIU. W KOŃCU PRZED 21 SZUKANIE CZYNNYCH PUNKTÓW NA MIEŚCIE. ]
....JESCZE RAZ G G G G Ó W N O

9 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Obsługa klienta nie istnieje

Obsługa klienta nie istnieje. Totalnie ignorują wszystkie zgłoszenia. Na jakiekolwiek zapytanie wysłane z emaila bez powiązanego konta z Lotto odmawiają odpowiedzi mimo iż wysyła się tylko sugestie. Brak możliwości zmiany adresu e-mail w inny sposób niż osobiste przybycie do siedziby. Celowe utrudnianie ale skuteczne- co raz rzadziej korzystam z ich usług

10 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.