Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het zou fijn zijn als jullie ook naar Kroatië zouden verzenden. Ik moest mijn bestelling via een familielid in Duitsland plaatsen, die het vervolgens naar Kroatië heeft doorgestuurd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had t verkeerde adres ingevuld. Ik kreeg snel antwoord en alles werd naar het goede adres gestuurd. Van 1 van de zaden was ze niet zeker of deze zouden ontkiemen. Ik kreeg het geld van die zaden te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer veel keuze in biologische bloemzaden. Bestelsysteem is praktisch in gebruik en website zeer compleet qua informatie. Afhalen van je order zonder afspraak in Oisterwijk is mogelijk. De zaadjes zij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos orgánicos

Escrito por la empresa

Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee?

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

98 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lief en fijn

Duidelijke foto's en omschrijving. Snel bezorgd (ook al wil ik eigenlijk niet aan die trend meewerken). Fijn en met zorg verpakt. Ik voel liefde, waarvoor dank!

28 de febrero de 2026

Handige zaai-instructies …

Ik gebruik ook altijd de lottta website voor de zaai-instructies, heel handig en overzichtelijk!

3 de marzo de 2026

Respuesta de Lottta

Dank voor het delen Darcy. Ik probeer het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Het is nl. niet moeilijk. Veel zaaiplezier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sterke planten, veel bloemen en een feestje om uit te pakken.

De zaadjes bij Lottta ontkiemen altijd en groeien steeds weer uit tot sterke planten met veel bloemen. Daarbij kun je kiezen uit een groot assortiment met duidelijke instructies over wanneer en hoe de zaden de grond in kunnen. Nancy maakt er altijd een feestje van om het doosje van je bestelling te openen: mooi en zorgvuldig verpakt, inclusief een prachtig kaartje met een persoonlijke boodschap.

2 de marzo de 2026

vriendelijk en snel bedrijf

Snel verzonden en ook super contact en behulpzaam. Ook nog een persoonlijk bericht erbij, heel leuk! En goede bloemzaden, ik heb vorig jaar al een bloementuin ingericht met deze zaden en dat was een groot succes, dus ik doe het dit jaar weer over

24 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Netjes verpakt

Netjes verpakt, snelle levering

12 de febrero de 2026

Respuesta de Lottta

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring over mijn service. Veel zaaiplezier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat was het een schattig pakketje

Wat was het een schattig pakketje. Ik ben benieuwd hoe mijn tuin er komende zomer bij ligt!

2 de enero de 2026

Respuesta de Lottta

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🌸 Ik hoop dat je tuin uitbundig gaat bloeien en een paradijs wordt voor bijen en vlinders.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering met persoonlijk…

Snelle levering met persoonlijk handgeschreven bedankje voor de bestelling, super attent

9 de febrero de 2026

Respuesta de Lottta

Dank je wel voor je fijne review Petra. Ik pak iedere bestelling met zorg in en verstuur ze zo snel mogelijk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling kon gemakkelijk gepland…

Bestelling kon gemakkelijk geplaatst worden en daarna was er goed overleg mogelijk over een eventuele bijbestelling. Goede service Nancy!

6 de febrero de 2026

Respuesta de Lottta

Dank je! Fijn dat je mijn service zo waardeert. Ik denk altijd graag mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten en goed ingepakt

Goed ingepakt, mooie producten, persoonlijk kaartje leuk .

2 de febrero de 2026

Respuesta de Lottta

Fijn dat je mijn service zo waardeert. Dank je wel! Je hebt een mooie selectie biologische zaden gekozen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.