Ik wil mijn ervaring delen met dit bedrijf. Ik heb hier een gepersonaliseerde ketting besteld met namen. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik lange tijd geen reactie op mijn berichten v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... Ver más
La empresa ha respondido
Al meerdere keren een bestelling gedaan. Super tevreden over! Zelfs mijn ring weer helemaal als nieuw gemaakt nadat deze was verbogen. Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site.... Ver más
La empresa ha respondido
Echt top service en topkwaliteit! Hier inmiddels 10 armbandjes besteld en laten personaliseren en zijn zelfs nu na 2 jaar nog steeds mooi! Ongeacht wat je ermee doet, de bandjes blijven mooi.
Información sobre la empresa
Información de contacto
Noorddijk 8c, 3142ED, Maassluis, Holanda
- infoaboutlou@gmail.com
- lou-bijou.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Slechte communicatie
Ik wil mijn ervaring delen met dit bedrijf.
Ik heb hier een gepersonaliseerde ketting besteld met namen. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik lange tijd geen reactie op mijn berichten via e-mail, WhatsApp en het contactformulier. Omdat ik geen reactie kreeg, heb ik uiteindelijk twee reviews geplaatst.
Pas daarna werd er contact met mij opgenomen. Er werd toen voorgesteld om het bedrag volledig terug te betalen en de ketting alsnog gratis naar mij te sturen zodra deze binnen zou zijn, als compensatie voor de slechte communicatie. Het geld is inderdaad netjes teruggestort en daarvoor wil ik hen ook credit geven.
Helaas heb ik de ketting tot op de dag van vandaag nooit ontvangen, terwijl dat wel was beloofd. Sindsdien krijg ik ook geen reactie meer op mijn berichten.
Ik vind het jammer dat de situatie zo is gelopen, omdat het in eerste instantie netjes leek opgelost. Mijn ervaring is dus dat de communicatie erg moeilijk verloopt en dat afspraken uiteindelijk niet zijn nagekomen.
Topkwaliteit en snelle levering
Top! Snelle levering, de mooiste producten en echt topkwaliteit. Of het nu om de bandjes gaat of om RVS, goud of zilver, alles ziet er prachtig uit en voelt stevig en luxe aan. Heel blij met mijn aankoop! ✨
Super snelle service
Super snelle service! Prachtige armband besteld als kraamcadeau! Super blij mee.

11 november een 14k coin ring besteld
11 november een 14k coin ring besteld, tot op heden nog niks binnen! Al 3 x contact proberen te zoeken, maar geen reactie, terwijl er wel Stories worden gepost. Hopelijk word er nu wel gereageerd!
Echt top service en topkwaliteit

Excellent service
Came back for my second order. Even though PostNL had delay, Lou was super friendly and tried to help me with my order. Excellent company and will order again.

Aanrader!
Super blij mee! Aangegeven dat het spoed was en binnen 2 dagen had ik het armbandje binnen. Goed en fijn contact gehad en de kwaliteit die je verwacht!

Zeer hoge kwaliteit
Hier al vaker armbandjes besteld. Erg leuk om te personaliseren met naam/letter. Het draad is van super kwaliteit. Snelle levering (volgende dag) en aangeleverd in een mooi zakje. Blijven super lang mooi, zelf met douchen en zwemmen.

Prachtige gepersonaliseerde sieraden
En heel dierbaar gepersonaliseerde bestelling geplaatst bij deze webshop. Het contact liep super en er werd bij het stellen van een vraag snel en duidelijk antwoord gegeven. Ik bestel al jaren bij deze webshop en de sieraden heb ik dag en nacht om. Zo ook met douche, zwemmen etc. Het verkleurd niet en blijft super mooi. De gepersonaliseerde sieraden zien er super mooi uit. Zelfs met het uploaden van een foto. Dankjewel voor deze bestelling, het is me enorm dierbaar.

Respuesta de LOU BIJOU
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service!
Had een armbandje besteld voor m’n nichtje maar moest hem op tijd binnen hebben voor haar verjaardag. De volgende werkdag is het armbandje al op de post gedaan en dus op tijd binnen gekregen! Zo blij mee! En de sieraden blijven ook super mooi! 👍

Respuesta de LOU BIJOU
Tog flera veckor att få örhängena
Tog flera veckor att få örhängena. De var av plast och ena stenen i zirkon var lös.
Bij deze mijn waardering voor Lou…
Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou.
Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven mooi en verkleuren niet. Voor mijn bruiloft had ik een grotere opdracht gegeven voor meer armbandjes en dit heeft ze echt meer dan fantastisch verzorgd! Ik blijf dan ook zelf trouw aan dit bedrijf, wanneer ik wat leuks en gepersonaliseerd zoek dan ook bij Lou Bijou te bestellen. 🍀
Liefs Griselda

Respuesta de LOU BIJOU
Super snelle verzending en perfecte service
De verzending was super snel, het product was precies wat ik ervan gehoopt had, ik ben er echt heel erg blij mee!!!

Scam scam scam
Scam scam scam
Wacht al weken. Nauwelijks response op vragen.
Nu werd vorige week beloofd dat het artikel werd verzonden.
Tot op heden nog niks ontvangen.
Een grote SCAM dit bedrijf
Schandaaalig
Schandaaalig! Ben al 3 weken op een antwoord aan het wachten. Via mail en via insta 0 respons!
Ik heb in Juli een bestelling geplaatst. En door vakanties zag ik dat alles later geleverd ging worden!
Nu afgelopen 3 weken contact willen opnemen met de vraag waneer mijn ring geleverd gaat worden! Maar 0 reactie!! Ik heb gewoon €90,- betaald!

Service 0,0
Service 0,0.
Al meerdere mails en dm’s gestuurd en geen gehoor.
Ik bestelde 3 armbandjes, 2 werden er geleverd waarvan 1 foutief gegraveerd door jullie! (Dubbelcheck gedaan ik had alle namen goed doorgegeven). Een fout van jullie dat na 3weken niet wordt beantwoord/opgelost langs geen enkel kanaal. Bandje nummer 3 ging een week later worden geleverd, nog steeds GEEN updates hierover. Schandalige service. Op instagram wordt er dagelijks gepost.
Geen contact te krijgen
Geen contact te krijgen
Een bestelling geplaatst als cadeautje, per ongeluk verkeerde formaat koordje erbij. 6 berichten gestuurd via hun contactformulier, Instagram en e-mail, gewoon geen antwoord of leesbevestiging. Bestelling later ontvangen, dat ziet er allemaal mooi en prima uit. Echter helaas wel met het formaat koordje wat ik verkeerd had besteld en een mankement in het koordje waardoor die snel kapot zal gaan.
Proberen er achteraan te gaan is ook tevergeefs.

Respuesta de LOU BIJOU
Más información sobre otros tipos de reseñas.