La empresa ha respondido
Super lounge wear! Gister tijdens de pop up langsgekomen. Verschillende soorten en kleuren lounge pakken hingen klaar om te passen. Daarnaast waren er verschillende maten op voorraad. De stof is super... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had 2 leuke lounge sets besteld, dewelke snel en verzorgd verstuurd waren incl een handgeschreven, persoonlijk kaartje (wat altijd fijn is). Een van de 2 was helaas te klein, dus ik stuurde een... Ver más
La empresa ha respondido
Het Teddy pak dat ik bestelde, vind ik het Teddy pak een fijn model, en heel warm, maar zeker niet gemaakt van katoen. Het pak staat op de website als "100% katoen", en als mode ontwerper kan ik beve... Ver más
La empresa ha respondido
Online boetiek met luxe huispakken, loungewear sets & meer om volledig in tot rust te komen.
Schabraken 3, 5684MH, Best, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Super.
Ook een tweede pak Emma besteld.
Ging iets mis in de levering, maar super geregeld. Het pak houdt zich super goed ook na de was. Vandaar ook een zwart huispak Emma gekocht. Zit ik niet zonder. Haha.

Respuesta de Lounge We Are
Ik had een aantal vragen en Eline heeft me ontzettend goed geholpen en al mijn vragen eerst beantwoord. Ze doet net dat beetje extra voor de klant.
Ik kan Lounge We Are alleen maar aanbevelen.

Respuesta de Lounge We Are
Omdat ik twijfelde over de maat, had ik een kort lijntje met Eline. Zij heeft me goed geadviseerd. Het pak is heerlijk zacht, mooie kwaliteit en keurig bezorgd.
Ik kom hier zeker nog eens terug.

Respuesta de Lounge We Are
Snelle levering en goed verpakt . Zelfs persoonlijk kaartje erbij.En zeer mooie stof . Heerlijk zacht en soepel zittend huispak. Lijkt dun maar is zeer aangenaam. Ook met koudere temperaturen.

Respuesta de Lounge We Are
Zo comfortabel, mijn huispak! En ook nog elegant. En dat allemaal na een zeer fijne ervaring van het moment van aankoop tot het openen van het pakketje. En die persoonlijke touch, heerlijk!

Respuesta de Lounge We Are
Heerlijke chillset, snel geleverd, zat een persoonlijk berichtje bij, leuk!

Respuesta de Lounge We Are
De afhandeling is correct, mooi verpakt en verzorgd. Top kwaliteit huispakken. Chique uitstraling.

Respuesta de Lounge We Are
Prima contact en goede oplossing geboden toen bestelde afweek van de foto.
Huispak is zacht en warm en past goed. Voor herhaling vatbaar.

Respuesta de Lounge We Are
Goed verpakt. Persoonlijk kaartje erbij.
Product is vsn mooie fijne en zachte kwaliteit. Het draagt heerlijk.

Respuesta de Lounge We Are
Wat een super service. Wij hadden twee huispakken besteld en zijn keurig geleverd. Helaas was de broek van één van de huispakken beschadigd ( klein scheurtje in de naad) nadat we contact hierover hebben opgenomen is er zonder discussie een compleet nieuw huispak naar ons verzonden.
Dit is pas een geweldige service !

Respuesta de Lounge We Are
Mooi lounge pak. Zit lekker en staat mooi. Snelle levering met een persoonlijk bericht op een kaartje.

Respuesta de Lounge We Are
Más información sobre otros tipos de reseñas.