Flotte bind, ! Glæder mig til at tage dem i brug. Har købt frontbleeding! Tror også det kan bruges omvendt hvis man bløder meget bagtil?! En anbefaling herfra kunne være at få oprettet nogle lid... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig og let levering samt kvalitetsprodukter der har gjort den mest forfærdelige uge på måneden en smule mere behagelig. Jeg stopper ikke med at købe fra Lou's Comfywear før hun stopper med at lave... Ver más
Jeg har købt ved Lou Comfywear to gange nu, begge gang kommer produkterne hurtigt. Jeg er meget glade for stofbindende, det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg køber. Det er dejligt at vid... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Lou's ComfyWear fokuseres der på en bæredygtig hverdag med maksimal komfort. Du finder her forskellige produkter til kvinder og til dig som ønsker en mere zero waste livsstil.
Información de contacto
Rundingsholms Alle 39, 4300, Holbæk, Dinamarca
- louscomfywear@hotmail.com
- louscomfywear.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Behagelig og god pasform
Rigtig sød kundeservice og fantastiske…
Rigtig sød kundeservice og fantastiske produkter kommer aldrig til at bruge andet 😍
Unikke og bæredygtige produkter af høj…
Unikke og bæredygtige produkter af høj kvalitet
Jeg er vild med produkterne
Jeg er vild med produkterne. Jeg har i mange år (33 ud af mine 47 leveår) hadet min menstruation inderligt på grund af udslet og gennemblødninger samt det faktum at de engangsbind på markedet som jeg bedst kunne tåle ikke beskyttede mig mod at bløde igennem. Jeg har ikke fortrudt at jeg for knap et år siden købte et par bind. Jeg supplerede hurtigt op med flere og har i 2023 udelukkende brugt genanvendelige stofbind fra Lois Comfywear. Tanken om at leve mere bæredygtigt med mindre kemi og affald og samtidig støtte en kvindelig iværksætter gør bare oplevelsen endnu bedre!
Perfekt💎
Skøn lille virksomhed som jeg klart opfordrer andre kvinder til at støtte👍
Lækre produkter, god service, hurtig levering og top kvalitet.
10/10 vil klart anbefale
Elsker mine stofbind
Jeg har nu brugt mine stofbind i 2 måneder eller skal sige i 2 perioder og jeg elsker det.. det er mega nemt og rigtig behageligt at bruge stofbind.. jeg har næsten ingen genere efter jeg er skiftet over til stofbind
Blødt og lækkert stof
Jeg har i gave fået 2 stofbind fra lous comfywear og wow hvor er det bare en dejlig kvalitet og de er super bløde og ikke mindst super pæne med deres forskellige mønstre og farver! Er MEGET tilfreds
kommer til at købe derfra igen
skrev med Louise ifm min bestilling, hun er super sød.
er super tilfreds med mit køb af stofbind. kommer til at købe igen.
pakken blev hurtigt leveret.
Rigtig god kundeservice!
Elsker elsker elsker
Elsker elsker elsker, hos louscomfywear er der altid hurtig betjening og god service
Louise er super sød og giver en perfekt…
Louise er super sød og giver en perfekt service. Kan varmt anbefale hendes produkter👌🏼
Altid god og hurtig service og de…
Altid god og hurtig service og de lækreste produkter. Hverken første eller sidste gang jeg køber fra Louise. Alle pengene værd.
God til at hjælpe med og finde hvad der…
God til at hjælpe med og finde hvad der passer lige præcis til dig
Fantastiske bind som gør…
Fantastiske bind som gør menstruationsperioden mere behagelig
Elsker konceptet fed ide og elsker de…
Elsker konceptet fed ide og elsker de vare jeg får god kvalitet og service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.