Lovely Nails & Spa Opiniones

2. también en la categoría
  3. Servicio de depilación con cera
  4. Spa

Escrito por la empresa

Vores negleklinik ligger lige udenfor Frederiksberg Center. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle behandlinger, der giver dig en komplet oplevelse fra top til tå til en meget fornuftig pris. Hos os kan du få manicure, pedicure, akrylnegle, Shellac neglelak, øjenvippeforlængelse og voksbehandlinger. Vores dygtige team anvender kun kvalitetsprodukter for at sikre langvarige og smukke resultater, uanset om du ønsker perfekte negle, silkebløde fødder eller voluminøse øjenvipper. Oplev en afslappende og fornyende behandling i en rolig og professionel atmosfære.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har været fast og trofast kunde i…

Jeg har været fast og trofast kunde i denne salon i over 2 år, hvor jeg altid har betalt til tiden og haft en god tone. Derfor kom det som et chok, da jeg pludselig blev blokeret fra deres online bookingsystem uden varsel eller forklaring.
Min profil er blevet spærret helt bevidst, udelukkende fordi jeg altid har ønsket, at det er Tina, der skal lave mine negle. Ejeren er ekstremt magtliderlig og vil kontrollere alt. Hun kan simpelthen ikke tåle, at man som kunde har en fast præference for en specifik medarbejder.
Det mest skræmmende er, at jeg efterfølgende selv har været vidne til, at hun har gjort nøjagtig det samme mod flere andre kunder. Hun har siddet direkte i butikken og fortalt stolt om det, mens hun grinede af, hvordan hun blokerer folk.
Da jeg mødte op for at høre, hvorfor min profil ikke virkede, valgte hun at lyve mig direkte i ansigtet og påstå, at "systemet bare opdaterede". Det er fuldstændig uacceptabelt at gemme sig bag tekniske løgne, grine af sine kunder bag deres ryg og smide loyale folk på porten på grund af personlig smålighed. Ekstremt usselt og dårlig kundeservice – jeg finder med glæde et andet sted at lægge mine penge fremover

2 de octubre de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forskel på personer

Jeg syntes at det var en god pris og jeg fik virkelig flotte negle, men min søster og min mor fik ikke så pæne negle fordi de blev lavet af en anden

15 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig skuffet over min…

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse hos Lovely Nails i Ballerup Centret.
• Jeg har brugt 2 år på at gro mine naturlige negle ud, og ALLE er knækket inden for 1 uge efter besøget. Jeg har haft voldsomme smerter i dem og har haft svært ved at sove. Gellakken er lagt så tyndt, at det næsten er som om, der slet ikke er noget på. Og han filede mine negle så tynde, så de havde ikke en chance.
• Jeg bad specifikt om beige negle, men gik derfra med pink uden at det overhovedet blev rettet.
• Flere negle er knækket så langt ned, at de blødte i flere dage, og man kan direkte se min hud. Det er både smertefuldt og uacceptabelt.
• Da kun én negl var flækket, ringede jeg for at få en ny tid. Jeg blev mødt med grin og fik at vide, at der ikke var noget at gøre.
• Jeg har betalt 450 kr for gellak på naturlige negle (opfyldning), og resultatet er på ingen måde pengene værd.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.

17 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Neglelak holdt under 24 timer

Min datter fik lavet manicure med alm neglelak. Det holdt under 18 timer. Var meget svært at kommunikere med dem undervejs, og det var tydeligt at neglelak var af ældre dato, så antager at det er årsagen.

Vil ikke booke her igen

6 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.