2,5

Malo

🚨SCAM Warning

🚨SCAM Warning: .click Fraud Sites

A cluster of fake online shops is operating across multiple .click domains, clearly controlled by one organised scam network. These websites pose as genuine retailers, copying protected product photos, brand names and descriptions to trick buyers into paying for items that will never be shipped.

So far, the following domains have been identified:

kjtbestov .click
likehoodar .click
saleswset .click
likeceosk .click
loveideaet .click

Their payment pages are set up to harvest credit card and PayPal data.

If you come across any .click site like these, submit a report via the Google Safe Browsing form to reduce their visibility and help protect other users.

6 de enero de 2026

Stole my photos of handmade scarf and…

Stole my photos of handmade scarf and selling smth! I've created my scarf design by my own and knit with my hands, I understand if someone wants to repeat, but stealing even photos and description - awful!!! It's not only about sales, but about my reputation! My scarf is ONLY available on Etsy!

25 de noviembre de 2025

I ordered an item 48 days ago & payment…

I ordered an item 48 days ago & payment was taken. No indication of how long the delivery would be. After 2 weeks I received a tracking number which shows me every step through customs, to warehouses but no phone number and the email responses are generated by AI. I am still waiting. Should have checked sites like this before ordering as this seems dodgy.

21 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?