Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zijn er nog meer mensen opgelicht? Ik heb 2 juni een bestelling geplaatst van 3 zwangerschapsleggings, het is ondertussen 20 dagen later en ik heb nóg steeds niks ontvangen. Daarbij meerdere malen ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elke euro waard! Ik voel me eindelijk weer een beetje mezelf in iets anders dan slobberbroeken. Comfortabel én nog best stijlvol ook, blij dat ik er meteen 3 heb gekocht.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zijn er nog meer mensen opgelicht?

Zijn er nog meer mensen opgelicht?
Ik heb 2 juni een bestelling geplaatst van 3 zwangerschapsleggings, het is ondertussen 20 dagen later en ik heb nóg steeds niks ontvangen. Daarbij meerdere malen een mail gestuurd maar krijg geen contact.

22 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zeggen dat de leggings een…

zeggen dat de leggings een binnenbeenlengte van 88 cm hebben maar bij levering blijkt dat zo’n 15 cm korter te zijn, ik heb inmiddels al 4 mails, een instabericht, een Facebook bericht en een bericht via de website gestuurd maar ze reageren nergens meer op. Niet aan te raden!

13 de mayo de 2025

Niet kopen

Niet kopen! Oplichters! Alle positieve reviews zijn fake! Goedkope troep!!! Niet kopen!!!!!

1 de abril de 2025

Oplichterij!

Ik schrijf nooit recenties.. Echter wil ik andere graag waarschuwen, zodat zij niet dezelfde fout maken als ik. Bestelling is prima verlopen, echter zijn ze te groot en zakken ze af.. Hierdoor wil ik mijn bestelling terugsturen, hiervoor moet je een mail sturen. Helaas zijn ze onbereikbaar en kun je op deze manier dus niks terugsturen en dus ook geen geld terugkrijgen.. Andere contact manier bestaat niet bij hun, geen telefoonnummer.. BESTEL HIER DUS NIKS!

29 de marzo de 2025

Niet bestellen…

Precies deze ervaring van iemand anders heb ik ook!!! Zwangerschapsleggings zijn te klein en wil ze daarom retourneren. Dit moet via een mail, maar ze reageren niet. Ook niet na drie mails. Ze schrijven '30 dagen niet goed geld terug garantie', maar heb het gevoel dat ik kan fluiten naar mijn geld.

27 de marzo de 2025

Nul communicatie

Ben niet tevreden over de zwangerschapsleggings en wil ze daarom retourneren. Dit moet via een mail, maar ze reageren niet. Ook niet na drie mails. Ze schrijven '30 dagen niet goed geld terug garantie', maar heb het gevoel dat ik kan fluiten naar mijn geld.

26 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige kwaliteit voor de prijs

Ik had eerlijk gezegd niet zulke goede kwaliteit verwacht voor deze prijs, maar hij overtreft mijn verwachtingen. Stevig, stretchy en comfortabel! Helaas wel iets te klein voor mij maar ik mocht van LoveShape een maatje groter bestellen tegen een sportprijs, waarbij ik de leggings mocht houden. Super service!

11 de febrero de 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf.
Legging zit voor geen meter en als je probeert contact te zoeken voor een retour adres krijg je geen reactie. Al 2 weken dagelijks een mail gestuurd via de mail of site en er wordt niet gereageerd.
Vooral niet bestellen!

17 de marzo de 2025

retourneren

Op 06-03 een mail gestuurd m.b.t. een retourorder. Hierop diverse mails gekregen met aanbiedingen om het product te houden, deels mijn geld terug te krijgen ivm verzendkosten etc. Prima, maar ik heb direct aangegeven dat ik het product wil retouren en mijn geld terug wil. Het is ondertussen 17 maart en ik heb nog geen reactie mogen ontvangen na meerdere mails. Ik vind het persoonlijk echt storend wanneer iemand met een specifieke reden zijn/haar product wil retourneren en het erg lang duurt voor dus een adres gegeven zou worden zodat het product terug gestuurd kan worden. Ik ben absoluut niet blij met deze manier van werken en begrijp dit ook totaal niet. Ik hou niet van slechte reviews, maar als het zo lastig is om in contact te komen en een retour adres te ontvangen, voel ik mij helaas wel geneigd.

6 de marzo de 2025

OPLICHTERIJ

Eerst en vooral, de ‘positieve’ reviews hier zijn gewoon nep. Dit is een niet-legitieme website met heel slechte kwaliteit leggings die uit china komen. Retourneren is onmogelijk. Vaak krijg je zelfs je goederen niet en geld terug al helemaal niet. NIET KOPEN HIER!!

5 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn benen zijn minder opgezwollen!

Normaal had ik aan het eind van de dag dikke, zware benen, maar sinds ik deze legging draag. merk ik echt verschil. Hij geeft lichte compressie, zonder dat het strak voelt, hierdoor zijn mijn voeten's avonds een stuk dunner.

14 de febrero de 2025

Oplichterij!

Ongelooflijk slechte leggings qua kwaliteit. Zitten vreselijk. Komen uit Azië. Ondertussen al super veel mails gestuurd om te kunnen retourneren, maar helaas amper antwoord en geen verdere instructies. Ik vermoed complete oplichterij.

2 de marzo de 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Ruim 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Eindelijk binnengekomen zitten de leggings niet naar wens, want het blijkt goedkope zooi uit Azië te zijn. Ik doe nu al 1,5 week moeite om het retouradres te krijgen, maar na 3x mailen nog steeds geen reactie. En dan nog maar hopen dat je je geld terugkrijgt mochten ze reageren. Niet hier bestellen!!

8 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.