Oplichting
Nog steeds geen reactie of mail
Heel erg jammer
Zoek nog meer mensen die geld van ze moet hebben . Kunnen we samen een zaak er van maken .
Nog steeds geen reactie of mail
Heel erg jammer
Het zijn oplichters komen afspraken niet na en vooral dat gestoorde vrouwtje verkoopstertje arogant
Geen auto voor reparatie daar laten zijn oplichters en ook niet bestellen online zijn veel problem met niet leveren.
Bellen heeft geen zin ze antwoorden niet of geven geen oplossing.
Spullen worden niet geleverd, In groot aantal telefoontjes is er altijd wel een smoesje waarom mijn geld niet terug is. Computer stuk, kom net binnenlopen moet nog starten, bel morgen even, we bellen u terug, we hebben al terugbetaald, ligt aan betaalprovider. Ik heb aangifte gedaan, hopelijk alle anderen met slechte ervaring ook!
HIER NIET KOPEN , ik ben 106,00€ kwijt 20 telefoontjes ze reageren niet meer!!
Oplichters. Aangifte doen , ik heb het gedaan!!
Na mijn bestelling geplaatst
Mailtje ontvangen met ordernummer en bevestig
Tot vandaag Mailtje worden niet beantwoord telefonisch contact moeilijk maar als je haar aan de teloon krijg altijd een antwoord om je effe geruststellen dat ze er mee bezig is na een maand nog niets ontvangen
Echte oplichters
Bij deze website moet je echt niets kopen
Oplichters
vandaag geweest ging pas om 1 uur open.half uur gewacht bleef dicht.
Onderdelen worden snel geleverd. Ik had 1 onderdeel verkeerd besteld, en na telefonisch contact mocht het terug gestuurd worden. Inmiddels 2 maanden en 8 telefoontjes verder, heb ik mijn geld nog niet terug. Als je belt dan is er iedere keer wel wat. Staat op het punt pakketjes weg te brengen. Computer doet het niet. Ik pak het morgen op. Pakketje was bij de buren afgeleverd. Vrijdag gaat het in credit. Internetkabel ligt er uit. Betalingen duren 5 tot 10 werkdagen. Allemaal smoesjes. Bestel er wel vaker bij de lpgonderdelenshop had niet verwacht dat een terugbetaling zo moeilijk zou zijn. Wees dis zeker van wat je bij de lpgonderdelenshop besteld. Dan hoef je deze smoesjes niet allemaal aan te horen
spullen besteld en nooit geleverd!, ook na 5x bellen en belofte van deze zaak, weer niets gehoord of ontvangen!
Top snelle levering, uitstekend verpakt,van alle keurmerken voorzien goede prijs.
Pakket niet ontvangen. Gemeld, maar geen reactie.
Weg geld!
Bedrijf levert niet al je bestelde onderdelen krijg pakbon met na levering onderdeel en krijg nog steeds niets binnen telefonisch contact zeer slecht en als je contact met haar heb krijg ze der hoofd pijn van en nog steeds bestelde onderdeel niet binnen en geld kwijt
Het bedrijf levert wel spullen die zijn besteld, maar reageert niet op telefoontjes en mails over een retourzending. Voor de spullen die je eventueel terug stuurt ben je je geld dus kwijt…
Bestelling retour gestuurd ivm verkeerd besteld.
Goede artikel besteld en ontvangen.
Geretourneerd artikel is verwerkt door lpgonderdelen, maar nog geen geld ontvangen voor verzonden retour.
Inmiddels 3 weken verder.
Echt slechte service.
Na veel mailtjes en belletjes heb ik nog altijd mijn geld niet terug van de retour zending. Ze hebben iedere keer weer een andere smoes. Zeer onbetrouwbaar bedrijf!
Duurt misschien een dag langer, maar de prijs is prima.
Kan van andere winkel komen, maar ik kan daar niet kopen voor zo'n lage prijs.
Revisie set "Landi Hartog 90E" voor mijn GMS LPG verdamper was de volgende dag in huis. Revisie was goed zelf te doen. Alles paste prima.
Fijne ervaring, snel geleverd. Lpg tank was bijna kapot.
Lpg onderdelen gekocht online en betaald ondertussen een maand verder en nog steeds niets ontvangen wanneer ik bel naar het bedrijf krijg ik excuses tot en met en word er mij vanalles beloofd voor de levering ik kan al een maand niet rijden door dit doen van het bedrijf ik overweeg klacht neer te leggen want dit is oplichting ik wordt afgescheept door die vrouw aan de lijn zelf met excuses dat ze hoofdpijn heeft en haar computer moeilijk doe
Niets kopen. Wij ontvingen onze bestelling rechtstreeks van een andere leverancier met de factuur erin die eigenlijk voor lpg-onderdelen.com bedoelt was. Wij hebben 40% meer moeten betalen en toen we meerdere mails stuurde voor uitleg, kregen we geen enkele reactie. Garage Goudsblom bv is het bedrijf achter deze website. De materialen werden rechtstreeks vanaf Van Meenen LPG in België geleverd. Beter daar rechtstreeks kunnen aankopen, dat levert je 40% winst op. Toen we aangaven de materialen retour te willen sturen omdat het onbehoorlijke verkoop was kwam ook daar geen enkele reactie op.
Más información sobre otros tipos de reseñas.