Helt supert å få en del til ei stang jeg har landet uendelig mange laks på. Zalt 9,6’ Vil derimot bemerke at for 3 år siden ved første gangs bruk av ei 12,6 ‘ lts så knakk den rett over korka, ble ik... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sendte samme dag. Jeg bestilte feil og de hjalp med å få sendt riktig vare umiddelbart, ikke noe spørsmål eller vanskeligheter. Sjeldent bra service, full pott i stjerneboka.
Rask tilbakemelding på bestillingen. Rask behandlingstid og transport. Det er i laksesesongen ting ryker - særdeles viktig å få utstyret komplett på kortest mulig tid. Det har LTS skjønt!
Har handlet litt med dem, å det har aldri vært noe å klage på. Har å kontaktet dem via mail ang spørsmål om utstyr, å de svarte umiddelbart. Har kunn gode erfaringer!!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
LTS vil samarbeide med verdens ledende utviklingsmiljøer innen fluefiske og vi vil utfordre teknologien til det ytterste for at du skal få bedre utstyr tilpasset dine fisketurer. Vi vil rett og slett gjøre ditt fiske så effektivt som mulig og lage utstyr slik vi mener det bør være
Información de contacto
Løkkenveien 276, 7332, Løkken Verk, Noruega
- service@lts-flyfishing.com
- lts-flyfishing.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Frakten var ovanligt hög
Frakten var ovanligt hög: 200 kr för att skicka en fluglina. Sen fick jag dessutom betala tullavgift på 349 kr för att lösa ut paketet.
Kjapp levering.
Enkelt og bestille kjapp levering
God pris og hurtig levering
Selve leveransen av stanga var ok
Selve leveransen av stanga var ok. Når det kom til å gå tak til Ltd zalt snøre var Dere fri.
Tror ikke det blir flere kjøp hos Dere.
Svarte meget utfyllende og godt på…
Svarte meget utfyllende og godt på mail. Takk for godt svar. Øyvind, Lillehammer
God kommunikasjon og rask service 🎣
Ternig kast 5.
Meget fornøyd. Veldig god servis. Be hjelpelig med alt. Produkt ne er meget veltenkt og godt utviklet mm.
Super service
Rask levering!
Har bestilt flere ganger hos lts. Rask levering og hvis man lurer på noe, rask svar. Anbefales!
Rask respons og utstyr som forventet.
Feil kan skje de fleste
Fordi at feil kan skje og at vi blir oppringt
For å få ei forklaring på hva som hadde skjedd veldig bra gjort
Helt fin fikk raskt varen.
Hadde det jeg trengte
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.