Lett og bestille og lett og finne riktig filter til vår ventilasjon. Har akkurat mottat mine første filter og det gjenstår nå og se om disse passer. så da kommer det nye filter om 6 mnd. Veldig hyg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Såg fleire negative kommentarer om dette firmaet. Blei derfor nysgjerrig, og valgte å kjøpa nye filter til ventilasjonsanlegget her. Pakkeforsendelsen blei mottatt hos Kiwi Svortland under 2 dagar ett... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lett og bestille og lett og finne…
så da kommer det nye filter om 6 mnd.
Veldig hyggelig priser så dette kan jeg anbefale.
Det som gikk galt er at jeg spesifikt…
Det som gikk galt er at jeg spesifikt spurte om disse passer til mitt ventilasjonsanlegg. Men de er elendig tilpasset i forhold til originale. For å få de til å passe måtte jeg fore ut kassettene med andre matterialer. Så jeg kan ikke anbefale dette

Vi har nå hatt avtale i snart 6 år og… Suverent rydddig
Vi har nå hatt avtale i snart 6 år og er mer enn fornøyd. Filtrene kommer til rett tid, og service og opplæring i oppdatering av system går som en drøm. De gangene vi har henvendt oss for et eller annet vi lurer på, møter vi forståelse og blir rettledet slik at vi føler på en trygghet som er veldig god. Så tusen takk, og vi og de vi snakker med i sameiet her anbefaler Luftig på det varmeste. Ikke snakk om å bruke noen andre for vår del. Pris, kvalitet og service på topp. Tusen takk

Kan virkelig anbefales
Kan virkelig anbefales, har vært kunde en stund og servicen er helt på topp 👍
Dem er kjappe med gode tilbakemeldinger og kjempe god hjelp

Respuesta de luftig.no
Fått første levering som avtalt og…
Fått første levering som avtalt og riktig filter. Så da gjenstår det bare å se om det kommer nye filter om ett år. Hvis det gjør det vil jeg jo si dette er veldig konkurransedyktig priser på filter og et smart abbonnement da man lett glemmer å bytte filter.

SUPERT
leveransen av min ordre kommer som avtalt. Neste gang jeg skal skifte filter blir de sendt til meg uten å bestille. Det beste av alt er at riktig filterstørrelser kommer hver gang. Har opplevd noe annet fra leverandører. Oversiktlig og grei betaling. SUPERT.

Respuesta de luftig.no
Abonnementet ble avsluttet i juni 2025…
Abonnementet ble avsluttet i juni 2025 men de fortsetter å sende faktura for ikke sendt filter.
Med litt fram og tilbake ble problemet løst i meget vennlig tone. Takk

Respuesta de luftig.no
Hvor blir det av filteret?
Vi bestilte og betalte for nytt filter 18.november. Betalingen er gjennomført, men vi har hverken fått filteret, informasjon om forsendelse eller noe annen informasjon.

Respuesta de luftig.no
Meget rask og bra service
Meget rask og bra service, om det skulle være noe problemer.
Alt ordner seg for kunder her.

Respuesta de luftig.no
Veldig god og pålitelig service
Veldig god og pålitelig service. Kan absolutt anbefales. 🙂

Anbefales på det sterkeste
Det er god service. Gode priser og produktet👍👍👍,
leverer til avtalt tid. Anbefales på det sterkeste. Jeg er kunde i flere år.

Respuesta de luftig.no
Jeg har vært fornøyd med både pris og…
Jeg har vært fornøyd med både pris og filter et om høsten og et om våren

Det er god service
Det er god service. Gode priser og leverer til avtalt tid. Anbefales på det sterkeste

Rotete orderingssystem
Jeg har fått en mail om ordre som jeg ikke har bestilt en gang. Sist gang selv om jeg hadde gitt en annen adresse for innlevering, ble pakken sendt til en annen adresse enn det jeg hadde gitt beskjed om og jeg belastet, i tillegg til innkasso.

Kjapp og direkte oppfølging
Kjapp og direkte oppfølging. Knallgod kundeservice og kommunikasjon.

Respuesta de luftig.no
Jeg har nå gjort mitt første kjøp…
Jeg har nå gjort mitt første kjøp gjennom Luftig.no og her er det god service, hjelpsomhet og god stemning.
Kjøøøhh

Respuesta de luftig.no
Punktlig leveranse - iht avtale.
- Levert iht avtalt tidspunkt.
- Feil leveranse av 2 stk filter ble ettersendt umiddelbart.
- God pris.
- Imøtekommende kundebehandlere

Mottok filtrene raskt
Mottok filtrene raskt, ingen ting og utsette.

Bra kundeservice
Har abonnement og det fungerer bra. Veldig god kundeservice!

Hei, veldig fornøyd👍😊
Hei! Veldig fornøyd med både responsen og leveransen. Var en leveranse med litt problem, men det var Post Nord sitt problem og ikke Luftig. Dette ble det ordnet opp i av Luftig.
Jeg er ansvarlig for bestilling til to sameier/ borettslag, fungerer helt utmerket både med kommunikasjon, leveranser og produktet👍👍.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.