Lulleby Opiniones 82

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var skeptisk - især fordi det er abonnementbaseret.. Godt der var en gratis prøveperiode, ellers havde jeg aldrig prøvet det! Den har simpelthen gjort vores putninger af både den 5-årige og de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alle afsnit er utrolig velproducerede, nogle gode sange og fine historier. selve opbygningen med en sang, en historie, guidet afspænding, og til sidst rolig musik, fungerer utrolig godt. Efter et års... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Før sad vi hos vores datter (snart 3 år ) 1-1,5 timer hver aften. Nu læser vi historie, lytter sammen til en af sangene og så lister vi ud mens hun hører godnathistorier og søvnmeditation. Hun vil ge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lulleby.dk har skabt det blideste og mest stemningsfulde univers for de mindste, putteklare børn, ja sågar voksne finder en indre ro og afslappethed, når man lytter til de skønne fortællinger og san... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Lulleby er et trygt og rart lydunivers for børn, der har svært ved at falde i søvn. På lulleby.dk finder du søvnmeditationer, som tager udgangspunkt i kendte danske godnatsange. Søvnmeditationerne består af godnatsange, godnathistorier, afspændinger og sovemusik og er specielt udviklet til roligt at lulle børnene ind i søvnen. Prøv en gratis søvnmeditation på lulleby.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super søvndyssende

Super søvndyssende. Også for aktive drenge på 8 og 12 år. Skøn blanding af musik, historie og afspænding. Kæmpe anbefaling herfra.

9 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig virkelig virkelig godt og…

Virkelig virkelig virkelig godt og meget afslappede. Min søn på 8 år, sover på 10 min og nyder bare alle historierne. Og afspændingen er suuuuper god. Kan kun anbefale Lulleby. De første gange faldt jeg selv i søvn.

6 de abril de 2022

Fantastisk firma - fantastisk koncept

Vi har brugt lulleby i næsten 4 måneder nu, og vi bruger de hver dag, vi er nærmest blevet afhængige af deres svønmeditation, som både bidrager til fantastisk putteritual og en god nats søvn.
Det kan klart anbefales.

26 de febrero de 2022
Opinión espontánea

Fantastisk

Aldrig har det været så nemt at putte vores børn. De elsker sangene og historierne hvis de når at høre dem 🤩

15 de febrero de 2022

Helt fantastisk

Helt fantastisk, vi bruger det hver eneste aften og ungerne sover inden for 20-30 min.
Jeg kan varmt anbefale Lulleby. Det har gjort at vores børn falder hurtigere til ro end de ellers plejer at gøre.

5 de febrero de 2022

Hjerne og hjerte bag Lulleby.dk

Det er let at finde vej til Lulleby - en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. 👍 Jeg benyttede mig af 7 dages prøveabonnement, hvorefter vi helt naturligt forlængede vores ophold i Lulleby. 😊
Især min søn på 10 år, har nydt godt af Lullebys lydunivers, og jeg har med succes puttet ham og lillesøster på 6 år sammen - på trods af at de ofte er som hund og kat. 🙈 Lulleby kunne de godt deles om. 🥰
De små reklameopslag/-film (fb) om nyt fra Lulleby, er saglige og personlige, så det skinner tydeligt igennem, at der både er "hjerne og hjerte" bag Lulleby.
Musik, lydeffekter og ikke mindst stemme forenes, så mine unger kan falde i søvn i en auditiv krammer. 🥰

4 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det virker lige som det skal

Min søn på 12 med ADHD og autisme har haft super svært ved at falde i søvn pga. tankemylder. Han får både medicin til at falde i søvn på og sover med en tung kugledyne, men det var ikke nok.
Nu sætter vi søvnmeditation og sovemusik fra Lulleby på og han falder i søvn på under en halv time. Endda på sit eget værelse igen.
Vi er sindssygt glade for jeres fantastiske lydunivers❤️

18 de enero de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er rigtigt god app som vi bruger…

Det er rigtigt god app som vi bruger hver aften, og det har godt vores siverutiner nemmere, det enste jeg savner er flere historie at vælge imellem.

7 de noviembre de 2021
Logotipo de Lulleby

Respuesta de Lulleby

Dejligt at høre at I er glade for Lulleby og at det har gjort jeres soverutine nemmere 🥰 Vi arbejder hele tiden på at lave flere søvnmeditationer, så der kommer løbende nye 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig gode sange,historier og…

Rigtig gode sange,historier og afspænding.
Jeg er vild med den beroligende stemme og valg af bagrundslyde og musik.
Virkede ikke for mine børn. Men jeg nød det meget. Vil klart anbefale at prøve.

24 de octubre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig skønt, ønsker mig flere sange

Virkelig skønt. Ved ikke om det hjælper min søn på 4mdr når jeg putter ham, men det hjælper mig, så jeg i det mindste er afslappet (og mon ikke det så også smitter af på ham). Kunne dog godt ønske mig flere sange til børn under 2 år.

19 de octubre de 2021
Logotipo de Lulleby

Respuesta de Lulleby

Hej Trine. Tak for din anmeldelse. Der er mange flere søvnmeditationer til de 0-2 årige på vej :-) Der er stadig rigtig mange søde godnatsange og vuggeviser, som vi glæder os til at indspille til de små.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.