Lumebytrine Opiniones

2. también en la categoría
  3. Peluquería
  4. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Velkommen til Lumé af Trine – din personlige og eksklusive frisørsalon beliggende på Falkoner Allé i hjertet af Frederiksberg. Hos Lumé handler dit besøg om mere end blot en klipning eller farvning; det handler om forkælelse, faglig stolthed og skræddersyede løsninger, der fremhæver din personlige stil. Efter mere end syv års erfaring i branchen har jeg skabt et roligt og æstetisk univers, hvor der er sat god tid af til den enkelte kunde. Jeg specialiserer mig i moderne klippeteknikker, personlige farvebehandlinger og intensive plejebehandlinger. Jeg arbejder udelukkende med professionelle kvalitetsprodukter for at sikre, at dit hår bevarer sin sundhed, glans og styrke. Uanset om du ønsker en markant forandring, en opfriskning af din nuværende frisure eller professionel rådgivning om hårpleje og styling, står jeg klar til at tage imod dig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i stolen hos Lumé!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Håndværk og hygge i topklasse

Jeg kan varmt anbefale LumeByTrine! Trine er simpelthen en fantastisk frisør, hun formår altid at forstå præcis, hvad jeg ønsker, og omsætter det til virkelighed hver gang. Ud over hendes håndværk er hun også et utroligt behageligt, trygt og sjovt menneske at være hos, og hun skaber en hyggelig atmosfære, der gør hvert besøg til en god oplevelse. Det er tydeligt, at hun brænder for det, hun laver. Kan varmt anbefales til alle, der leder efter en dygtig og personlig frisøroplevelse!

9 de septiembre de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød og dygtig frisør

Jeg er kommet hos Trine igennem flere år og hun er den eneste, der får lov at røre mit hår. Når først man har fundet en dygtig frisør, så kommer man gerne tilbage 🫶
Trine er super sød og dygtig, god til at vejlede og vigtigst af alt at passe på mit hår, så det ikke bliver overbehandlet. Kan varmt anbefales 🙏

27 de agosto de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.