Información sobre la empresa

1. Tienda infantil

Escrito por la empresa

Luna Bloom tilbyder nøje udvalgte produkter til børn og hjemmet med fokus på funktionelt design og tryghed i hverdagen. Virksomheden lægger vægt på god kundeservice og en nem købsoplevelse fra bestilling til levering.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekseptionel god service !

Ekseptionel god service !
Jeg bestilte et byggesæt, som en fødselsdagsgave til min søn i søndags. Dagen efter får jeg en mail i min spam, som jeg ikke ser før onsdag, da jeg bliver gjort opmærksom på det af LunaBloom, fordi jeg skriver en mail til dem, om at jeg ikke har fået nogen info om leverance. Det viser sig, at der er 7-10 dages leveringstid på pakken. Dvs. min søn ikke når at få pakken inden sin fødselsdag. Jeg bliver herefter tilbudt kompensation. Idet jeg siger ja tak til kompensation, får jeg en mail fra LunaBloom om at en medarbejder har været nede på lageret for at finde pakken og sende den til mig en onsdag aften kl. 21.30.
Jeg tror det topper min erfaring for god service. Kæmpe anbefaling herfra.
Mvh. Anders

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enormt god kundeservice og kontakt i…

Enormt god kundeservice og kontakt i forbindelse med køb jeg gerne ville ‘haste’ igennem :-)

9 de enero de 2026

Hej Mette
Tusind tak for de fine ord, vi er glad for at vi kunne hjælpe:)

Byg-selv hulen er genial

Byg-selv hulen var sådan en succes, at vi lige har bestilt en til for at lave større og vildere huler. Kan varmt anbefales.

Hej Thomas
Mange tak for din anmeldelse, vi er glad for at du er godt tilfreds:)

Super oplevelse

Vi bestilte byg selv hulen hjem kom frem hurtigt, og den spiller bare her hjemme!

Kan kun anbefale!

Hej Mickey
Fedt at høre at du er glad for hulen, det er vi glade for at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionelt og hurtig service.

Super fin beskrivelse af produkterne på hjemmesiden og hver gang vi har bestilt herfra, har produkterne levet op til forventningerne. Herudover hurtig levering!

Hej Mads
Vi er glade for at høre at du synes vores produkter lever op til forventningerne, det betyder meget for os:)

Meget tilfreds

Købte spisesættet, fik det leveret hurtigt, er meget tilfreds

Hej Mathilde
Spisesættet er også en af vores store favoritter, fedt at høre du er lige så begejstret som os:)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.