2,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Dit is een scam!

Dit is een scam! Koop NIET bij Luna Livia!

Ik heb 140€ jurken gekocht voor een trouw. Nooit ontvangen, ben al meer dan 3 maanden achter mijn geld aan het lopen. Sinds 1 maand geen reactie meer. Dit is diefstal!

Doe het niet.

29 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde een kleed die 3 maanden…

Ik bestelde een kleed die 3 maanden later toekwam. Het kleed zag er SHEIN kwaliteit uit. Het kleur, stof, stijl.
Ik wou een retour aanvragen en alles verliep tamenlijk foutloos tot ze mij geen refund konden geven en enkel de optie gaven voor een ander kledingstuk in ruil. Tot nu toe nog niets gezien. Ik heb al 5 mail verstuurd met de vraag naar een antwoord. Ik krijg nul reactie meer en kan ze zelf niet meer weervinden op social media. Ik ben 45 euro kwijt aan een lelijk kleed die ik nog niet voor carnaval kan dragen. Koop hier nooit!!

13 de agosto de 2025

OPLICHTERS !!!

Deze website is nep! Ik wilde voor een bruiloft jurken bestellen. Ze leken een sale te hebben maar dit is nep. Kleding vanuit China, de kleur was anders de stof was anders het was VRESELIJK. Terugsturen is nog steeds niet gelukt omdat ze het e-mail adres blijven veranderen. Kortom met retourneren €370 euro kwijt. Het is om te huilen! NOOIT HIER BESTELLEN!!!

1 de septiembre de 2025

Oplichters

Oplichters! Dropshipping! Krijgt kleding wat niet eens lijkt op het plaatje, vervolgens reacties via AI en daarna is het stil. Geld weg, geen jurk.
NOOIT BESTELLEN HIER!

21 de octubre de 2025

KOOP HIER NIET

KOOP HIER NIET!
Komt regelrecht uit China en terugsturen is onmogelijk. Moeten heel veel mailtjes over en weer gaan (doen heel zielig en spreken geen Nederlands) en uiteindelijk krijg je de mogelijkheid om het te retourneren naar China. Kosten op eigen rekening en kan een maand duren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een 25% terugbetaling (dat wel ontvangen), maar daardoor enorm veel geld kwijt aan jurkjes van slechte kwaliteit met rare pasvorm.

30 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop geen producten bij deze website!!!

Koop geen producten bij deze website!!!
Het duurt ten eerste heel lang voordat het wordt bezorgd. Het is echt flut kwaliteit en retourneren gaat moeizaam tot niet. De mails van het mailadres komen terug en ontvangt geen retouradres.

21 de julio de 2025

Please koop dit niet

Super slechte kwaliteit en hoewel ze aangeven dat retourneren mogelijk is, blijkt dit onwaar. Weg €140 euro voor 4 jurken die lijken op goedkope carnavalskostuums.

17 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde items ontvangen en de…

Verkeerde items ontvangen en de kwaliteit is zo slecht dat je het nog niet als vod kan gebruiken. Retourneren enkel mogelijk naar China (en hier moet je x-aantal mailtjes voor sturen voor je een adres krijgt). Terugbetaling blijft tot op heden uit.

19 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kleding is van slechte kwaliteit en je wordt opgelicht.

Kleding is van slechte kwaliteit en wat ze beloven op de website komen ze niet na. Levertijd is +15 dagen en retourneren word onmogelijk voor je gemaakt. Hoge retourneringskosten, aangezien de kleding rechtstreeks vanuit China komt en je met een vaag retourneringsadres (die je pas na 4 mailtjes krijgt) er op moet vertrouwen dat je kleding ergens in China aan moet komen en je je geld terugkrijgt (-€20 verzendkosten).

20 de agosto de 2025

Koop deze items niet!!

Koop deze items niet!!! Slechte kwaliteit uit China en terugsturen is vrijwel onmogelijk. Je krijgt de klantenservice niet te pakken en alles moet via mail. Ze hebben geen Nederlands adres dus als je een item wil terugsturen moet je het verzenden uit NL naar China en de verzendkosten zelf betalen, vaak bijna even hoog als de totale waarde van je bestelling. 🆘🆘🆘

Als ik een lagere score had kunnen geven had ik het gedaan. Super trashy website!!!

1 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bestellen bij deze site

Niet bestellen bij deze site, dikke zwendel!! Jurken zijn van hele slechte kwaliteit en ze komen helemaal van China ook al lijkt het dat het een bedrijf is dat van Nederland komt. Wanneer ik een retour aanvraag moet je ze eerst mailen voor het retouradres.. dit deed ik dan ook maar het mailadres dat ze weergeven is niet beschikbaar.. dan een ander mailadres gezocht en daar is het over en het weer mailen begonnen..

Klassieke afleidingsmanoeuvre mails terug sturen om de periode uit te stellen zo dat ze uiteindelijk niet meer hoeven te betalen.. dikke zwendel

1 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.