Rigtig god oplevelse. Alle have en super eftermiddag/aften, som var tilpas udfordrende med masser af god mad.
Consulta las opiniones de los clientes
Topklasse firmaoplevelse – og nul køkkenkaos Vi var 8 kollegaer, der lavede italiensk mad med Nikolaj, og det var en super fed oplevelse fra start til slut. God energi, god mad og et setup, h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lunas Køkken elsker mad! Vi elsker at udvikle menuer & udvælge de bedste råvarer til vores mange lækre kokkeskoler. Snakken går altid let, når mad tilberedes. Kokkeskoler er en god ramme, hvis man ønsker at bringe venner, kollegaer el. familien endnu tættere sammen. Den velsmagende mad vil selvsagt være i centrum, og vi vil sørge for at udfordringen bliver bragt til dørs, både når det gælder samarbejdet og tilberedningen af retterne. I kan gå på opdagelser i følgende køkkener: Italiensk - Persisk - Ny Nordisk - Streetfood - Fransk Landkøkken - Den Grønne Smagsfulde - Catalansk - Tapas - Mystery Box - Gastro Battle & Utraditionel Julemenu.
Información de contacto
Åboulevard 12, 2200, København N, Dinamarca
- +4540282043
- info@lunaskoekken.dk
- lunaskoekken.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hele vores team var utrolig glade for…
Hele vores team var utrolig glade for vores oplevelse hos Lunas Køkken. Vi lavede en masse forskellige lækre spanske opskrifter. Humøret var højt, mens vi sammen kokkererede med et dejligt glas vin i hånden. Efterfølgende nød vi vores middag. Personalet var meget hjælpsomme og søde og bidrog til den gode stemning. Vi fik efterfølgende alle opskrifterne, så vi kan lave dem derhjemme sammen med vores familier. Kæmpe anbefaling fra os i Running26!
Holdte min 30 års ved Lunas køkken
Holdte min 30 års ved Lunas køkken. Vi havde en fest, og Carlos (vores vært) var en absolut superstjerne!
En fantastisk aften!
Helt fra første kontakt med Ann-Sofie og Louise, forstod jeg at dette ville bli bra. Energi, humør og en fleksibilitet til å hjelpe oss å få et vellykket arrangement var der fra første stund. Også da vi ankom i aften- det var som å komme til et sosialt hjem. Vi hygget oss, lo, lagde deilig mat, og hadde det gøy med blindsmaking. En vidunderlig og strålende aften fra begynnelse til slutt. Anbefales på det sterkeste som teambuilding, en sosial aften med venner/kolleger! Alt var tipp topp!
Kjempehyggelig vertskap og god…
Kjempehyggelig vertskap og god atmosfære her hos Lunas kjøkken!
Ikke en kokkeskole men en mulighed for hyggelig fællesspisning
Jeg ville ikke kalde det en kokkeskole, men mere en mulighed for hyggelig fællesspisning :)
Noget forvirring i køkkenet den første times tid, og det virkede lidt ustruktureret, hvem hvilke deltagere der skulle gå i gang med hvad. Og ret beset var der ikke nok at lave for dem, der var med, så efter de første 10 minutter stod den første flok og nød selskabet frem for at lave mad.
Maden var fin og spisningen bagefter hyggelig. Eneste anke var, at vi ikke havde bestilt vin til maden (skulle tilkøbes ud over det betalte arrangement), og alligevel blev der til maden stillet karafler med vin på bordet, og dem kom vi til at betale fuld pris for. Også de få, der ikke var drukket af.
Vi var her til en team-dag og vi havde…
Vi var her til en team-dag og vi havde den sjoveste dag og maden var så vellykket. Kan klart anbefales.
Lækkert mad og vild energi
Lækkert mad og vild energi. Hyggelig og hjemlig stemning!
Super hyggelig aften
Super hyggelig aften
Personalet var så venligt, det var let at komme i gang med madlavningen, og stemningen var bare så hyggelig.
5 stjerner og vil helt sikker komme igen
Et hyggeligt sted med dejlig atmosfære
Et hyggeligt sted med dejlig atmosfære. Kan klart anbefales+++
Super godt og hyggeligt sted
Super hyggeligt
Super hyggeligt, god stemning, lækre retter og gode faciliteter.
Super oplevelse
Super oplevelse. Louise og teamet er virkelig dygtige
Team building and making thaifood
Vi har et team på 10 som besøgte Lunas køkken. Vi lavede Thailands mad og oplevelsen var helt fantastisk. Vi lavede 8 retter, inklusiv forret, hovedret bestående af mange forskellige små retter, samt dessert.
Kokken var meget hjælpsom og stemningen var helt i top hele aftenen.
Tak for en rigtig god oplevelse. Vi kommer gerne igen.
Fantastisk koncept men dejlig stemning…
Fantastisk koncept men dejlig stemning og masser af hygge i storkøkkenet.
Dejlig italiensk mad. Stor anbefaling herfra
Fantastisk sted
Helt igennem en fantastisk aften.
Lunas køkken og Louise er fuld af god energi, nærværende, hyggeligt, spændende, sjovt, fuld fart på, lærerigt, og god vin og det endte med en 3 retters menu, der smagte fantastisk.
Unik aften med Louise💫
Modtagelsen, konceptet og hele ideen bag fælles madlavning/spisning. Vi mødte nogle skønne mennesker. Tak for at skabe et unikt sted i Kbh.
Recommend to try for teambuilding
Great place, good atmosphere. Well run. Done it two times - with a smaller and bigger group and both worked very well.
So fun!
So fun!! Louise has a warm and energetic personality - her staff as well. I enjoyed myself and had a lot of laughs and tasty food. Would recommend 10/10!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.