Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Alle have en super eftermiddag/aften, som var tilpas udfordrende med masser af god mad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fra første kontakt med Ann-Sofie og Louise, forstod jeg at dette ville bli bra. Energi, humør og en fleksibilitet til å hjelpe oss å få et vellykket arrangement var der fra første stund. Også da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse firmaoplevelse – og nul køkkenkaos Vi var 8 kollegaer, der lavede italiensk mad med Nikolaj, og det var en super fed oplevelse fra start til slut. God energi, god mad og et setup, h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele vores team var utrolig glade for vores oplevelse hos Lunas Køkken. Vi lavede en masse forskellige lækre spanske opskrifter. Humøret var højt, mens vi sammen kokkererede med et dejligt glas vin i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de cocina

Escrito por la empresa

Lunas Køkken elsker mad! Vi elsker at udvikle menuer & udvælge de bedste råvarer til vores mange lækre kokkeskoler. Snakken går altid let, når mad tilberedes. Kokkeskoler er en god ramme, hvis man ønsker at bringe venner, kollegaer el. familien endnu tættere sammen. Den velsmagende mad vil selvsagt være i centrum, og vi vil sørge for at udfordringen bliver bragt til dørs, både når det gælder samarbejdet og tilberedningen af retterne. I kan gå på opdagelser i følgende køkkener: Italiensk - Persisk - Ny Nordisk - Streetfood - Fransk Landkøkken - Den Grønne Smagsfulde - Catalansk - Tapas - Mystery Box - Gastro Battle & Utraditionel Julemenu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke en kokke/køkkenskole.

Ikke en kokke/køkkenskole.
Vi fik bare udleveret en opskrift og blev bedt om at gå i gang. Der var ingen kokke tilstede men bare en studerende med fritidsjob, som ingen specielle kokkeevner havde.
Alle lavede hver sin del af en menu. Vi havde fx nogen som bare skrællede kartofler og hakkede salat hele eventet.

8 de noviembre de 2024

Diningweek

Var til Diningweek, hvor de utroligt søde brødre var værter. Retterne var nemme, maden god og de var meget behagelige, opmærksomme og udviste ro og overskud selvom vi var mange. Ønsker dem al mulig held fremover med deres koncept🥳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en helt fantastisk dag i Lunas…

Har haft en helt fantastisk dag i Lunas køkken.
Louise er en helt fantastisk vært, smilende, super motiverende og masser af tålmodighed, men er dygtig og fortæller gode historier.
Var på fødselsdagstur med søskende, datter og niece og det var så sjovt. Kan varmt anbefales til tøssetur, polterabend eller familietur. Fuld hus af stjerner herfra. Tak louise😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde den fornøjelse af at være hos…

Vi havde den fornøjelse af at være hos Louise i Lunas køkken på min søsters 50 års fødselsdag og sikke en oplevelse det var❤️
Maden er fantastisk, selskabet endnu bedre og Louise bedst.
Hun er så godhjertet og hendes humor passede med os samt skulle der være noget havde hun tålmodighed med os.
Fantastisk oplevelse, men fantastiske mennesker og endnu bedre den bedste lærer❤️
Tak for det!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min første mad oplevelse hvor vi selv…

Min første mad oplevelse hvor vi selv laver mad. Jeg må indrømme at det er en vild oplevelse. Mad på alle niveauer, lækker mad, gode smage. Louise som ejer virksomheden er helt fantastisk, hun går op med liv og sjæl i sin virksomhed og at folk skal have en god oplevelse og gå herfra med brugbare opskrifter.
Helt igennem positiv og god oplevelse. En oplevelse hvor alle kan være med og med godt humør og grin.
Kan klart anbefale Lunas køkken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We had a great experience at Luna's

We had a great experience at Luna's Kitchen. The food was delicious and the atmosphere was even better. It is also very centrally placed in Copenhagen, which was convenient for all our colleagues that stayed at different hotels in Copenhagen.

12 de septiembre de 2024

Fantastisk stemning

Fantastisk stemning, og super hyggeligt at arbejde sammen i små grupper.
Og Louise er den perfekte vært , og sørger for at det hele lykkes i køkkenet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 de agosto de 2024

Jeg kan VARMT anbefale Lunas Køkken

Jeg kan VARMT anbefale Lunas Køkken! Vi var et polterabend-hold på 14 drenge fra starten af 20'erne op til 60'erne, som havde købt et Street food arrangement, og vi blev IKKE skuffet!
Louise (Luna) havde sat en fantastisk menu sammen, men det, der gjorde arrangement i særklasse fantastisk var Louises deltagelse og indlevelse! Hun sprudler af energi og satte en virkelig fed stemning. Jeg har prøvet andre køkkener, men dette er klart det sjoveste, jeg har prøvet.

18 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.