God service og vejledning selvom jeg FaceTimede med min kæreste var de søde og hjælpe og snakke med over telefonen 👌🏻
La empresa ha respondido
Jeg købte en ridehjelm til min datter som var for stor og den byttede i med et smil
La empresa ha respondido
Totalt lækkert lys butik, hvor man føler sig velkommen. Godt bredt udvalg. Super service, venlige lyttende og meget kompetente. Hurtigt til at få varer hjem og nemme at komme i kontakt med.
La empresa ha respondido
Efter besøg i butikken i sommers, blev det tid til besøg i webshoppen også. Ligesom i butikken blev jeg mødt af god og hurtig service, samt en personlig håndskrevet note på følgesedlen. Super hurtig... Ver más
La empresa ha respondido
Hyggelig rideudstyrs med alt til hest og rytter, hvor vi satser på god kvalitet til fornuftige priser.
Marienbergvej 98, 4760, Vordingborg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid søde og venlige medarbejdere og de er super dygtige til at vejlede en.

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Super hurtig levering er heller ikke at kimse ad. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Fuld tilfreds. Nem bestilling på hjemmesiden. Produkt (terapi-dækken til hund) lever fuldstændig op til beskrivelse og forventning. Hurtig levering. Kan varmt anbefales Lundgreens Rideudstyr.

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
God og hurtig levering samt god service 🥰

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Quick delivery and great communication during the purchase of riding clothes. I can highly recommend this shop.

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Varer i god kvalitet, som lovet. Hurtig levering, som lovet. Er sikkert ikke sidste gang jeg handler der

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Hurtig svar og hurtig levering, og en lille gave med fra jer

Respuesta de Lundgreenrideudstyr
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.