Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn oude rugzak voelde overboding voor korte wandelingen, dus probeerde ik in plaats daarvan een canvas slingbag. In het hoofdvak pasen mijn telefoon, portemonnee, zonnebrilhoes en een klein flesje w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lunelle Amsterdam is geen Nederlands bedrijf. Het is een Chinese dropshipper die zich voordoet als Amsterdam-label. Nergens staat vermeld dat je 3-4 weken op je bestelling wacht en het uit China k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb het product beschadigd ontvangen en ze weigeren gratis retour aan te bieden, omdat zij van mening zijn dat het goed ging bij verzending. Ze gaan niet op het feit in de mogelijkheid dat het prod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Like several folks below, I was fooled into thinking this was a Dutch company It's junk from China. Took 4 weeks to arrive and it's poorly constructed plastic that smells like toxic waste. An... Ver más

2,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,6

Todas las opiniones

184 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mensen ga hier nooit wat kopen!!

Mensen ga hier nooit wat kopen wat een gigantische oplichterij. Ze versturen de verkeerde producten en vervolgens moet je hetzelf retour sturen naar china. Dit is 1 grote oplichting.

Grote oplichting

Grote oplichting! Helaas had ik de reviews niet gelezen. Het ging slechts om een zwembroek. Na de bestelling werd duidelijk dat deze uit China komt. Na vier weken ontvangen en de zwembroek heeft ongeveer dezelfde kleur, maar daarmee is alles gezegd. Zeer slechte kwaliteit. Pure oplichting!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schijn van een Nederlandse webshop...

Laat je niet misleiden door de naam Lunelle Amsterdam, de Nederlandse uitstraling, het vestigingsadres en de KvK-gegevens. Alles wekt de indruk dat je bij een Nederlandse webshop bestelt, terwijl je pas ná aankoop ontdekt dat retourneren uitsluitend naar China mogelijk is.

Die essentiële informatie had vóór de aankoop duidelijk zichtbaar moeten zijn. Als dat vooraf bekend was geweest, had ik hier nooit besteld.

De aangeboden "oplossingen" spreken boekdelen. Eerst werd 20% van het aankoopbedrag aangeboden, daarna 30% en uiteindelijk 40%, telkens onder de voorwaarde dat ik de artikelen zou behouden. De overige 60% ben je dus kwijt, of je moet op eigen kosten internationaal retourneren. Dat ervaar ik niet als een serieuze oplossing, maar als een werkwijze waarbij alles erop lijkt te zijn gericht de uitkomst zoveel mogelijk in het voordeel van de ondernemer te laten uitvallen.

De vele vergelijkbare reviews laten zien dat dit geen incident lijkt te zijn, maar een terugkerend patroon.

Ik heb hiervan melding gemaakt bij ConsuWijzer en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) met het verzoek deze handelswijze te onderzoeken.

Transparantie begint vóór de aankoop, niet pas wanneer een consument wil retourneren.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Temu kwaliteit

Zonnebril gekocht met het idee dat het uit Nederland kwam en goede kwaliteit was (wat wel mag voor 60eu). Vervolgens komt er een pakketje uit China en is de kwaliteit erg slecht. Ik vind het verder een mooi model maar het voldoet absoluut niet aan de voorwaarden van een bril in deze prijsklasse. Dit had ik ook voor 3 euro bij Temu kunnen kopen.

Garbage from China

The pictures in the website are not at all similar to the product received, then they ask you to pay for the return or accept and offer of 30% refund, this is not a Dutch brand, you would just receive garbage from China.

Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is

Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is. Het bedrijf stuurt je producten die totaal niet lijken op de items op de website. Gemaakt van het goedkoopste materiaal terwijl ze anders aangeven. Klantenservice is niks meer dan een ai antwoordsystewm. Waardeloos, doe het niet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wees voorzichtig voordat je bestelt

Ik bestelde twee overhemden omdat de website de indruk wekte dat het om een Nederlands modemerk uit Amsterdam ging. Pas na de bestelling bleek dat de kleding vanuit China werd verzonden.

De kwaliteit van de overhemden viel mij erg tegen en kwam niet overeen met de foto’s en verwachtingen. Bij retourneren bleek dat dit alleen mogelijk was naar een retouradres in China, waardoor de retourkosten hoog zouden uitvallen.

Na meerdere e-mails kreeg ik achtereenvolgens een aanbod van 20%, 30% en uiteindelijk 40% terugbetaling als ik de kleding zou houden. Uiteindelijk heb ik dat geaccepteerd om verdere kosten en gedoe te voorkomen.

Mijn advies aan andere kopers: lees vooraf goed de retourvoorwaarden en wees je ervan bewust dat retourneren naar China moet.

KOOP HIER NIET!!

KOOP HIER NIET!!! Ik heb een linnen set besteld. Is dat ding van polyester. Wel 4 weken moeten wachten op het pakket. En terug sturen is geen optie want je moet de retourkosten naar China (dus niet Amsterdam) zelf betalen, €35,- maar pak kost €50,- Ze zijn helemaal gek! Laat je niet oplichten en bestel hier niet!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit en misleidende retourprocedure

Zeer slechte ervaring met Lunelle Amsterdam. De 'linnen' outfit die ik had besteld, bleek bij aankomst absoluut geen linnen te zijn; de kwaliteit valt vies tegen. Toen ik het wilde retourneren, begon de ellende pas echt. Hoewel ze een KvK-nummer en adres in Hoofddorp op de site hebben, weigeren ze een Europees retouradres te geven. Je moet het zelf naar China sturen voor meer dan 22 euro aan verzendkosten. Ze proberen je met kleine kortingen over te halen om de neppe kleding toch te houden. Koop hier niks!

30 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke hulp bij maat

Ik had voor mijn bestelling een vraag over de maat en de klantenservice reageerde dezelfde dag nog. Dat gaf me meer vertrouwen om te bestellen. Het antwoord voelde bovendien niet als een standaardbericht. Er werd echt ingegaan op mijn vraag.

8 de junio de 2026

Dropshippers

Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik, door de retourvoorwaarden te lezen, dat dit een dropshippingbedrijf is. Daarom heb ik mijn bestelling direct per e-mail geannuleerd, maar ik kreeg geen reactie.

Vervolgens heb ik het 06-nummer op de website gebeld, maar de voicemail bleek vol te zijn.

Daarna heb ik via het KVK-nummer de contactgegevens van de eigenaar achterhaald. Na telefonisch contact heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren. De eigenaar heeft dit direct geregeld en ik ontving vervolgens een bevestiging van de annulering en de terugbetaling van de kosten.

Opvallend genoeg ontving ik, nadat ik telefonisch contact had gehad met de eigenaar, alsnog een e-mail van een 'andere medewerker' waarin werd aangegeven dat annuleren niet meer mogelijk was. Dat vond ik een vreemde en weinig professionele manier van communiceren.

29 de junio de 2026

Oplichting

Oplichters!
Lijkt alsof je in Nederland iets besteld. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Retourneren mag naar China op eigen kosten.
Dure les, maar hopelijk helpt deze review met het behoeden van anderen.

28 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.